nazannnnnnnnnnnn
ne var, ne yok evde durumlar nasıl ?????
Kıymet iki kere okudum ama anlamadım bir şey o nasıl yazı eyle
aynen nilgünün dediği gibi ebru telden mesaj yazar gibi yazınca böyle oldu :) ay çok güldüm ya çok yaşayın siz emi bu akşamki gerginlik öncesi ii geldi.bu arada hala haber bekliyırumtelefondan yazdı zannımca,
temizlik bitmiş, kayınvalidesi balık alcakmış, ama hala almamış, alınca haber verecekmiş, almazsa kahvaltı ederlermiş, yada kayınvalidesinin alışkın olduğu biçimde dışardan söylerlermiş
sanırım bu, en azından benim anladığım bu canım
ben geldim gidiyorum
samsuna dönüyoz bu akşam
yarın döncektik ama akşam gidelim dedi kociş
bakalım ne zamana döncem
kendi anneme geçince haber veririm size
kocamaaaaan öptüm sizi
sizde yeğenlerimde allaha emanet olun
ay dünürüm yoktu bugün onada selam söyleyin öpsün gelinimi
iyiyim canım saol geçmişe bakıyordum.
evin anahtarını aldı eşim bugün iş çıkışı bakacaz evimize:)bundan sonra işler başlıyor asıl çok gelemem artık herhalde.evde yalnızım.özel konulara girmiyim istersen özelden özet geçeyimyavaştan topluyorum kendim fırsat buldukca.yani toplamaya çalışıyorum.daha boya olacak kornişler takılacak seçeceğim perdelere göre falan.ay telaş ama çok da mutluyum:)
siz nasılsınız canım Gökay nasıl?
Aferin kıı iyi çözmüşün vallaha. Ben sadece temizliğin bittiğini anladım.telefondan yazdı zannımca,
temizlik bitmiş, kayınvalidesi balık alcakmış, ama hala almamış, alınca haber verecekmiş, almazsa kahvaltı ederlermiş, yada kayınvalidesinin alışkın olduğu biçimde dışardan söylerlermiş
sanırım bu, en azından benim anladığım bu canım
Sende çok yaşa canım. Hadi Allah kolaylık versin gerilmeden güzel bir akşam olur inşallah.aynen nilgünün dediği gibi ebru telden mesaj yazar gibi yazınca böyle oldu :) ay çok güldüm ya çok yaşayın siz emi bu akşamki gerginlik öncesi ii geldi.bu arada hala haber bekliyırum
Hadi siz de Allah a emanet olun Yaseminciğim ben senin nereden gelip nereye gittiğini de anlayamadım ama her şey yolundaymış ya gerisi önemli değil Haktanımıza da çok geçmiş olsun bbu arada.ben geldim gidiyorum
samsuna dönüyoz bu akşam
yarın döncektik ama akşam gidelim dedi kociş
bakalım ne zamana döncem
kendi anneme geçince haber veririm size
kocamaaaaan öptüm sizi
sizde yeğenlerimde allaha emanet olun
ay dünürüm yoktu bugün onada selam söyleyin öpsün gelinimi
Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarr..
kuzulara ve kensinize iyi bakınnn kocaman öpüyorummmm
Aferin kıı iyi çözmüşün vallaha. Ben sadece temizliğin bittiğini anladım.
Sende çok yaşa canım. Hadi Allah kolaylık versin gerilmeden güzel bir akşam olur inşallah.
yasmincim cnm hayırlı yolculuklar
mercimeğini görüp kalp atışalrını duymuşsunuz:)))
rabbim kucağına alamyıda nasip etsin tatlım
kendine ve oğluşa ve mercimeğe iyi bak emi...
nazancım tekrar hayırlı olsun
rabbim sağlıcakla oturmayı nasip etsin
artık top sende
topla, seç, beğen, yerleştir.... vs.... vs....
nilgün nasılsın cnm? kuzular iyilermi?
ebruuu+kıymet+edaaa+ mehtapppp
yasmincim cnm hayırlı yolculuklar
mercimeğini görüp kalp atışalrını duymuşsunuz:)))
rabbim kucağına alamyıda nasip etsin tatlım
kendine ve oğluşa ve mercimeğe iyi bak emi...
nazancım tekrar hayırlı olsun
rabbim sağlıcakla oturmayı nasip etsin
artık top sende
topla, seç, beğen, yerleştir.... vs.... vs....
nilgün nasılsın cnm? kuzular iyilermi?
ebruuu+kıymet+edaaa+ mehtapppp
ben gşdeyimde yemeğiocağa koyayım.belkide erken çıkar kociş.görüşürüüzz
gezdik geldik bizim cadı yeni uyudu öglen uykumuz :)))) sokakta yapmadıgını bırakmadı pusette oturmayacakmıs markette elinin altında ne varsa cekti memesini fırlatmıs araki bulasın sonunda buldum bide daha dün almıstm dünya paraya bide kızınca sırıtıyo seni bi daha götürmeyecem sokaga diyince o da işaret parmagını sallıyo deluuuu
gezdik geldik bizim cadı yeni uyudu öglen uykumuz :)))) sokakta yapmadıgını bırakmadı pusette oturmayacakmıs markette elinin altında ne varsa cekti memesini fırlatmıs araki bulasın sonunda buldum bide daha dün almıstm dünya paraya bide kızınca sırıtıyo seni bi daha götürmeyecem sokaga diyince o da işaret parmagını sallıyo deluuuu
MerallMutfakla burası arası mekik dokuyorum bugün bir hamaratlığım üstümde ki nazar etmeyeyim kendime üç çeşit yemek yapıyorum akşam kocikoya adamın gözleri yuvalarından fırlayacak görünce alışkın değil bünye kaldırmaz.
Oh iyi etmişsiniz hava da çok güzeldi bugün tam gezme havası.
Ben de çok niyetlendim ama çıkamadım hem merdiveni gözüm yemiyor hem de aynen Canberk de durmuyor pusette yollarda rezil ediyor beni bizde balkon keyfi yaptık birazcık.
MerallMutfakla burası arası mekik dokuyorum bugün bir hamaratlığım üstümde ki nazar etmeyeyim kendime üç çeşit yemek yapıyorum akşam kocikoya adamın gözleri yuvalarından fırlayacak görünce alışkın değil bünye kaldırmaz.
Oh iyi etmişsiniz hava da çok güzeldi bugün tam gezme havası.
Ben de çok niyetlendim ama çıkamadım hem merdiveni gözüm yemiyor hem de aynen Canberk de durmuyor pusette yollarda rezil ediyor beni bizde balkon keyfi yaptık birazcık.
yemek yapmadım nilgün hadi adam calısdıgım günler bişey demiyor ne yapsam ses cıkarmaz yapmasam 2 yumurta kırarda bugünde evdeyim hiç canım istemiyor zeynebin corbasındanmı versem onada
kolay gelsin nazanımben gşdeyimde yemeğiocağa koyayım.belkide erken çıkar kociş.görüşürüüzz
bunların hepsu delüüüüüü ayolgezdik geldik bizim cadı yeni uyudu öglen uykumuz :)))) sokakta yapmadıgını bırakmadı pusette oturmayacakmıs markette elinin altında ne varsa cekti memesini fırlatmıs araki bulasın sonunda buldum bide daha dün almıstm dünya paraya bide kızınca sırıtıyo seni bi daha götürmeyecem sokaga diyince o da işaret parmagını sallıyo deluuuu
tam sana laf atacaktım ki mesajı gördüm meralcim,
4 gün tatilden sonra yoğun zannımca
bizde yaramazlık yok git gel aynı işte
öğlen eve gittim emmedi zıpa bende yorulduğumla kaldım
konuşsamda öğle arası gitmeyip akşam 6 da çıksam ne derler diye düşünüyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?