2009 Aralık Anneleri

İyi haftalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hastalara şifa, dertlilere deva diliyorum. Birkaç gündür şiddetli başım ağrıyor, takip edemiyorum sizleri. Sanırım sinüslerden. Şapka takmak zorunda kalıyorum fakat o da terletiyor. Bugün biraz iyiyim. Şimdilik bu kadar. En iyi günler sizlerin olsun. Sevgiler.

nazannnnnnnnnnnn
ne var, ne yok evde durumlar nasıl ?????

iyiyim canım saol geçmişe bakıyordum.
evin anahtarını aldı eşim bugün iş çıkışı bakacaz evimize:)bundan sonra işler başlıyor asıl çok gelemem artık herhalde.evde yalnızım.özel konulara girmiyim istersen özelden özet geçeyim yavaştan topluyorum kendim fırsat buldukca.yani toplamaya çalışıyorum.daha boya olacak kornişler takılacak seçeceğim perdelere göre falan.ay telaş ama çok da mutluyum:)
siz nasılsınız canım Gökay nasıl?

Kıymet iki kere okudum ama anlamadım bir şey o nasıl yazı eyle

aynen nilgünün dediği gibi ebru telden mesaj yazar gibi yazınca böyle oldu :) ay çok güldüm ya çok yaşayın siz emi bu akşamki gerginlik öncesi ii geldi.bu arada hala haber bekliyırum

hadi güle güle gidin yasemincim kendine ve haktana iyi bak, tüm hastalar için şimdiden acil şifalar diliyorum
tekrar söylüyorum kendine çok dikkat et, öperim
sizde ALLAH' a emanet olun

oh iyi bakalım hayırlı olsun, işlerde çabuk biterde hemen oturursunuz,
gerçi bu işler yorucu ama keyifli
kendini yormadan yavaş yavaş yap
özelden yaz merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Aa yaseminnn göründümü mercimek eee nesi varmış pipisi mi tutusu mu
Ay ne heyecanlı biliyorum daha var.ama şaka yapım dedim

Aferin kıı iyi çözmüşün vallaha. Ben sadece temizliğin bittiğini anladım.
aynen nilgünün dediği gibi ebru telden mesaj yazar gibi yazınca böyle oldu :) ay çok güldüm ya çok yaşayın siz emi bu akşamki gerginlik öncesi ii geldi.bu arada hala haber bekliyırum
Sende çok yaşa canım. Hadi Allah kolaylık versin gerilmeden güzel bir akşam olur inşallah.

Hadi siz de Allah a emanet olun Yaseminciğim ben senin nereden gelip nereye gittiğini de anlayamadım ama her şey yolundaymış ya gerisi önemli değil Haktanımıza da çok geçmiş olsun bbu arada.

Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarr..

kuzulara ve kensinize iyi bakınnn kocaman öpüyorummmm

sanada iyi akşamlar, zaten işten gelemedin bugün
hadi öptüm senide oğlunuda
Aferin kıı iyi çözmüşün vallaha. Ben sadece temizliğin bittiğini anladım.

Sende çok yaşa canım. Hadi Allah kolaylık versin gerilmeden güzel bir akşam olur inşallah.

mersi canım

yasmincim cnm hayırlı yolculuklar
mercimeğini görüp kalp atışalrını duymuşsunuz:)))
rabbim kucağına alamyıda nasip etsin tatlım
kendine ve oğluşa ve mercimeğe iyi bak emi...

nazancım tekrar hayırlı olsun
rabbim sağlıcakla oturmayı nasip etsin
artık top sende
topla, seç, beğen, yerleştir.... vs.... vs....

nilgün nasılsın cnm? kuzular iyilermi?

ebruuu+kıymet+edaaa+ mehtapppp

Çok sağol canım.ben böyle her fırsatta buraya yazınca haliyle bir çok kez tebrik aldm
evet evet sseçecem kararsız ben zor olacak ama.ama çok zevklii

gezdik geldik bizim cadı yeni uyudu öglen uykumuz :)))) sokakta yapmadıgını bırakmadı pusette oturmayacakmıs markette elinin altında ne varsa cekti memesini fırlatmıs araki bulasın sonunda buldum bide daha dün almıstm dünya paraya bide kızınca sırıtıyo seni bi daha götürmeyecem sokaga diyince o da işaret parmagını sallıyo deluuuu

tam sana laf atacaktım ki mesajı gördüm meralcim,
4 gün tatilden sonra yoğun zannımca
bizde yaramazlık yok git gel aynı işte
öğlen eve gittim emmedi zıpa bende yorulduğumla kaldım
konuşsamda öğle arası gitmeyip akşam 6 da çıksam ne derler diye düşünüyorum şimdilik

ben gşdeyimde yemeğiocağa koyayım.belkide erken çıkar kociş.görüşürüüzz

hadi kolay gelsin, ne yemek yaptın

oh iyisiniz , ütü bitti gezme bitti,
biz hala bıraktığın yerdeyiz ...

yerim ben onun parmağını

Merall Mutfakla burası arası mekik dokuyorum bugün bir hamaratlığım üstümde ki nazar etmeyeyim kendime üç çeşit yemek yapıyorum akşam kocikoya adamın gözleri yuvalarından fırlayacak görünce alışkın değil bünye kaldırmaz.

Oh iyi etmişsiniz hava da çok güzeldi bugün tam gezme havası.
Ben de çok niyetlendim ama çıkamadım hem merdiveni gözüm yemiyor hem de aynen Canberk de durmuyor pusette yollarda rezil ediyor beni bizde balkon keyfi yaptık birazcık.

yemek yapmadım nilgün hadi adam calısdıgım günler bişey demiyor ne yapsam ses cıkarmaz yapmasam 2 yumurta kırarda bugünde evdeyim hiç canım istemiyor zeynebin corbasındanmı versem onada

hımmm 3 cesit yemek kulaga hos geliyo yakında degiliz :))))) dikkat et adam sofrayı görünce bayılmasın .bizim yeni favori balık yan tarafta balıkcı var izgara kızartma ne istersen yapıyor paketle yolluyorda bana fenalık geldi balıktan eşim bayılır sabah ver sesi cıkmaz hamsi kafaa sinoplu olunca

hay maşşşşallah ebru
ne var yemekte desem yo yok sen yinede söyleme yasmin felan okur

yemek yapmadım nilgün hadi adam calısdıgım günler bişey demiyor ne yapsam ses cıkarmaz yapmasam 2 yumurta kırarda bugünde evdeyim hiç canım istemiyor zeynebin corbasındanmı versem onada

bişi demiyorsa boşver eda be
bugüne böyle olsun kahvaltı edin
yada kıymalı makarna yap olmaz mı

ben gşdeyimde yemeğiocağa koyayım.belkide erken çıkar kociş.görüşürüüzz
kolay gelsin nazanım

bunların hepsu delüüüüüü ayol

of sorma hem ne yoğun ne yoğun
valla 4 gün sular seller gidip akıp geçti

sıpa neden emmediki nilgün:26:
hani birkaç kez daha dene olmadı erken kaçma yoluna git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…