2009 Aralık Anneleri

Gunaydinnn sibel var bir bildigim ama 200 muayenesi sanirim saglik sigortadi varsa geri aliyorsun belli kismini ben vereyim numarasini sen sekreterle gorus uyarsa gidersin 02163857272 gecmis olsun

sağol pelincimya kimseden ses çıkmayınca götürdüm acıbademe. kadın önceki doktorun verdiği ilaç için o verilirmi hiç göze sürülür mü hiç o da çoğaltmış olabilir vs gibiyorumlar yaptı.. of ya kime güvenicez yani.. şimdi bi göz merhemi verdi bakalım 5 gün sür dedi mutlaka geçer ama tekrar ederse tekrar gel dedi. tekrar etmezse sorun yok dedi. egzama ama bulaşıcı değil dedi.. çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan olabilirmiş. hey allahım yarabbim.. şu kuzular hiç hasta olmasa nekadan gzel olur..

neyse kociş izinli bugün kız uyanınca dışarı çıkcaz. ebebek vs. azcık alışveriş gezme filan görüşürüz çok konuşmayın gece yormayın beni ;p

geçmiş olsun sibelcim, inşallah iyi gelir krem de geçer çabucak,
şimdiden iyi gezmeler, naz hanım uslu dururda sizde tadını çıkarırsınız umarım

tünaydın hanımlar yemeğe gidenlere afiyet olsun.öznur dişiniZ hayırlı olsun.müzeyyen sana ve kuzulara geçmiş llsun. pelin sana da kolay gdlsin tatlı heyecanlar bunlar:) bugün kayınvalidemler yemeğe gelicek hazırlık yapcam öptük sizi

sanada tünaydın, aynı zamanda kolay gelsin, bebekle hazırlık tek olunca zor oluyor

ben geldim nasılsınız yeğenlerim nasıl?
bir yaramazlık yoktur inşallah
geçmişi okuyamıyorum
mercimeğim geç döllenme olduğu için görünmemiş, kalp atışı nı ve kendini perşembe günü gördük:)))bulantılarım da başladı ne yazık kıi(((((
haktanımda hasta oldu öksürüyo hırlıyo burnu akıyo
geceleri hiç uyumuyo
baya zorlanıyorum anlayacağınız

annemin ameliyatını ankara güven hastanesinde yaptırmaya karar verdik, çarşamba ilk muayene için ankaraya götürcek eşim k.validemi
anlayacağınız bir süre daha olamıycam aranızda((((

ablamda hala hastanede yatıyo, kanala kaçan taş hortum salınarak alındı ama sarılık olduğu için ameliyatı ertelendi hala hastanede yatıyo((

benden haberler bunlar sizden ne var ne yok?

bilge seçili arıycaktı hesap nosu için noldu?

sağol canım.. valla benim süt yine azaldı baya hemde. azcık moral olsun diye havada güzel dolaşiim dedim..

bencede en iyisi
evde dur temizlik yap, sonu yok at kendini sokağa

toptan geçmiş olsun yasemincim,

hımmm güven hastanesi demek, bige'nin doğum yaptığı hastane
bende orda yapacaktım direkten döndüm

bulantılar içinde üzüldüm ama bekliyordum ben, 1. nasılsa 2. de aynı oluyor çünkü
sen yinede çok çok iyi bakmaya çalış kendine

haktanımada kıyamam ya

Son düzenleme:

oyy yerim o mercimeği gördünüzdemek.. ay ne kadarg üzel yasemin tüm heycanları baştanyaşıyosun.. tabi mide bulantısıyla beraber o başka haktan paşaya da geçmiş olsun.. sen kenidne iyi bak .. ablana annene geçmiş olsun..

afiyet olsun, benimde saatim gelsin de gideyim

asli görev o gitcen tabii biz istemesek de

inşallah buna güvenebilirsin artık sibelcim hakikaten insanı salak ediyorlar biri öyle diyor öbürü böyle... geçmiş olsun nazar değiyor güzel gözlere
iyi gezmeleeeeeer

kolay gelsin kısmet

tatlım seçille konuştum bugün gönderecek inşallah hesap ve iban nolarını
allah tüm hastalara şifa versin yasemincim seni de inşallah daha fazla zorlamadan tekrar anne etsin
emme durumu ne haktanın? süt değişir diyorlardı ya merak ettim
ankaraya ne zaman geliyorsunuz? ve sizin için yapabileceğimiz bir şey var mıdır?

sağol nilgünüm

türkiye çapında en iyilerdenmiş allah doğru karar vermemizi sağlar inşallah

yaaa, başladı doğru düzgün yiyemiyorum yediğimde durmuyo zaten
ay nilgüüüüün, doğumda aynımı oluyo bacııııım?
aynı oluyosa bu sefer normal doğurmayayım

Yasemin gecmis olsun tekrar masallah kizina demek geldi ama annenin icine dogar bence sence ne cinsiyeti hayirli saglikli olsun onceliklede erkek olursada 2 delikamli annesi olacaksin o da supr ama bana kiz demek geldi

Nilgun muzeyyen slmmm sibel hadi ise yarasin insallah sibel ebebekte dolap kilidi ve kose bariyer gibi aparatlarin fiyatina bakarmisin kactan basliyor kaca kadr mediamarkettn aldim denemek icin 1 tane tirtt cikti

walla hastane olarak hep iyi şeyler duyduk, inşallah sizede çare olur,

ay ALLAH yardımcın olsun bulantı zor ya

bu arada walla bilmiyorumki benim ikiside sezercik, o yüzden bilemedim ama sorayım normal doğum yapanlara aynı mı oluyormuş

Jokerden aldi teyzesi minanin dgumgunu elbisesini benim icime sindi bige bilmyrm denk gelirmi ama yenmeyecek cinsten krem rengi kizimin 2 telini tutacak cinsten aryrm :))))

sağol canımmmmm
yaaaa, herşeye baştan başlıyorum
bi yandan güzel bi yandan tedirgin edici

amin canımmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
emiyo hala haktan, tadı filan değişmedi arada bende bakıyom tadına
çarşamba muayene için gelincek ameliyat günü o zaman belli olcak
canımsın dua edin en büyük isteğim bu

oğluşum "parka" diyomuşşşşşşşş

Eklentiler

• $aile.gif
    25,3 KB · Görüntüleme: 28
Nilgun muzeyyen slmmm sibel hadi ise yarasin insallah sibel ebebekte dolap kilidi ve kose bariyer gibi aparatlarin fiyatina bakarmisin kactan basliyor kaca kadr mediamarkettn aldim denemek icin 1 tane tirtt cikti

selam kuzu

minacık nasıl oldu, huysuzluğu felan azaldı umarım,

Meral kara kuzun iyi ytagina ben koyuyorum o gozunu acyr insallah bu hafta tam alismis olacak yerde yatmaktan onun odasinda belim tutmyrdu bugun ani karrla okudugum bir seye istinaden yerdeki yatagi kaldirdim bismillah diyorum :))) oyku nasil tamamen duzeldimi

Yasemin gecmis olsun tekrar masallah kizina demek geldi ama annenin icine dogar bence sence ne cinsiyeti hayirli saglikli olsun onceliklede erkek olursada 2 delikamli annesi olacaksin o da supr ama bana kiz demek geldi

sağol pelincim ayyyy iiiiinşallah allah dedirtmiştir :))))))
kalbimdeki kız kızım olsun çok isterim ama hayırlı sağlıklı ayıpsız kusursuz olsun ister kız ister erkek olsun

oğluşum "parka" diyomuşşşşşşşş

Senin oglusunu yerim bana bakin erkek analari oglunuza beni tanitin ben erkek cozuk ozlemini onlarda giderecegim gordukce benim kiz gibi kiyamet koparmasinlar yabancilayip aa bu arada ilk defa arkadasimi yabancilamadan kucaginda gezdi alisveris merkezindeydik onun etkisi buyuk ok ama yinede birkac aydir gormuyordu ve son gordugunde aglamisti hep acaba ayakkabisini o arkadasim aldi diye hadi bari kucaginda durayim cok masraf etti yapmis olabilirmi :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…