Canım o senin tatlılığın. :1hug:sen zaten tatlısındaopuyorumnanaktan
ne tatlısı yapıyorsun bakimmmmmmm
Canım o senin tatlılığın. :1hug:
Şimdik Öznur bize bir tatlı yapmıştı onlara gittiğimizde çok hafif ve güzel hemi de çok kolay pratik bir şeydi ondan istedi canım burada Öznur u görünce birden yapıcam inşallah gece üşünmezsem.
Bende aynen öyle düşünüyorum azar azar başlamak suretiyle alıştırmak daha mantıklı geliyor şimdiden. Süt de veriyorum bayılıyor hiçbir sorun da yaşamadık şükür.
Etimek tatlısı gibi bir şey ama daha hafif çünkü şekerle kaynattığın suyu etimeklerin üstüne dökmüyorsun etimekleri suya batırıp tepsiye diziyorsun üzerine vanilyalı puding en üstüne de böğürtlenli sos yapıyorsun.benimde cuma günü misaifirm var
kolaysa bende yapayım ne yapayım ne yapayım diye düşünüp duruyorum
birazda kalabalık fazla çeşit yapmam lazım kalibaaaaaaaaakafamçokkarıştı
Etimek tatlısı gibi bir şey ama daha hafif çünkü şekerle kaynattığın suyu etimeklerin üstüne dökmüyorsun etimekleri suya batırıp tepsiye diziyorsun üzerine vanilyalı puding en üstüne de böğürtlenli sos yapıyorsun.
Öznuur suyla şekerin ölçüsü neydi peki bir litre suya bir bardak şeker miydi?sempatiksalakcinni
Ebru 1 bardak su 1 bardak seker
Ben yemediği çorbalarına süt koyuyorum azcık yiyor ozaman:) geçen de ben süt içerken istedi tadına baksın dedim çok sevdi.kaç kez içti peşpeşe.annesi gibi sütü sevecek galiba:)
1 bardak su kaç etimeğe yetecekki???
1 bardak su kaç etimeğe yetecekki???
1 paket etimeğe yetiyo nazan üzerine dökmüyorsun suyu ocakta eritiyorsun suyla şekeri kaynarken içine etimekleri atıp ıslatıp tepsiye diziyorsun çok hafif ve güzel oluyor gerçekten..
ben suyunu biraz daha fazla koydum son yaptığımda yettirememiştim son etimeklere:))
etimekleri suya batırıp arkalı önlü ıslıyorsun üzerine dökmüyorsun nazan o yüzden yeter sanırım.
Tarif Nilgüne anlattığım gibi ama yine en iyi Öznur tarif eder tabii.
gelllllllllll abla gelllllllllll
etimek tatlısına gelllllllllllllll
topikçe etimek tatlısı yapıyoruzkaydirigubbakcemile2
vallahi cnm istedi.efe uyanmasaydı pudingle petibörlerle uydururk bi tatlı yapacaktım ama daha yemek pişmeden uyandı
gecmiş cokkkk uzunn kaynatmıs gündüzcüler hımmm etimek tatlısı bayılırım yapsammı acepppkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?