2009 Aralık Anneleri

azraya hamıleyken benımkını de gorememıştı,,gec dollenmeymış merak etme senın kı de oyledır Allahın ıznıyle
ee bunye alışmış artık hamılelığe bulantısız falan atlatıcan sen bu hamışlığıı:)):dance:

ay inşallah fatma bulantısız geçer
geç görününce kızdır dediler, belki benimde kızım olur he :jeyyar:

canım hoşgeldin öncelikle geçmişler olsun allah beterinden esirgesin
inşallah doktordan hayır haberler alırsınız yasemincim... artık ne yönde gitmesi hayırlıysa öyle olsun :Saruboceq:
valla seçil hiç yok ortalarda değil hesap no'su iban nosu bile yok ki :1no2:

ne ayol o yöntem çatlıyacam bana da yazsana dün gece onu yatağına koymuşum bel açık uyumuşum bir ara uyandım üşümüşüm

alalaa arkıdışler sız emzırme sutyenı kullanmıyomusunuzzz,,ustu acılınca genışleyebılen penye tarzı bı pijama gıyın ustten acıp emzırın ışte belınız nkye acıkta kalıyor anlayamadım kıı??:uhm::uhm:

:2:
fasülye ama düdüklüde pişir :))
buarada akşama bende de kuru fasülye var. Bugün fasülye günü olsun barim....sempatiksalakcinni

canım ben maalesef duduklu ozurlulerındenım,,,korkuyorum hıçç kullanmadım daha,,,kociş su mnıyetlılerden alıcak ya bakalım onu beklıyoz:)
hem yayla corbasının yanında fasulye olmazkı
ayy bende cok severım ya ,,bende ıstıyommmcokacimcoook

ben ne yemek yapcamm yaaaa(

ne malzemen var??

üstten açınca da eskilerin iman tahtası tabir ettiği göğsün üşüyor fatmacım alttan t-shirtü toplayıp emzirince de bel, böbrek allah ne verdiyse buz kesiyor

ben patlattıktan sonra clipso aldım şimdi sanki daha rahatım gerçi oda düdüklü ama daha güvvenilr geliyor

çünkü havası boşalmış (ki bu zamana çok normal) aç gitsin hiçbir şey olmaz
açtım ama balkonda kaydirigubbakcemile3
aç artık aç bişey olmaz
bişy olmadı şülkür düdüklü acemisiyimde korkuyorum alışamadım gitti şuna ya -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun kayınvalidene canım
maşallah de kendine de inşallah bulantısız gecer
bnmde geç göründü 9 haftalıkmıydım neydi kese göründüğünde olabiliyor geç döölenme diyorlar
fasülye ama düdüklüde pişir :))
buarada akşama bende de kuru fasülye var. Bugün fasülye günü olsun barim....sempatiksalakcinni

[
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoş geldinn canım . çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın .. bence de geç dönlenmedir. kendine saklayoo yaramaz şey ...
seçil ortalarda yok valla ne yapacaz bu ayyy .. bilmiyorumkismile

Bir ara sitede aktivite masası konuşuyordunuz alan var mı? ben alsammı die düşünmekteyim.

pelin aldı, sibel aldı, nilgün aldı herkes gayet memnun baharcım ben smyknın kendi üretimini aldım ben çok memnun değilim ama umut çok memnun sempatiksalakcinni

hoş geldinn canım . çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın .. bence de geç dönlenmedir. kendine saklayoo yaramaz şey ...
seçil ortalarda yok valla ne yapacaz bu ayyy .. bilmiyorumkismile

yarın unutmayalım da telefon edelim şimdi arayamıycam uygun değilim

hoşbuldum bilgecim amin valla, neyse hayırlısı o olsun

e napcaz seçil ortada yoksa :uhm:
yinede aklınızda olsun ama gelirse emi

selam arkadaşlar
ardayla geç uyandık.. öğle uykusunada geç geçti haliyle.. ancak geldim..
birkaç sayfa geçmişe dönmeye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…