selam kızlar öglen arası afiyetler olssun inş.
Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah
dünürcüm geldiğinde bak bu da olabilir eylülüme hem sabunun da hatrı kalmamış olur laelaelaelaelae
valla beyın hasarlı değil de baya bı kapsamlı bence,,bızı mahrum bırakmaa engın bılgulerundennn,,hatta hemen de bakıyım şu yeşilçayıııııı banaa??
kıymetcim selam nasılsınnn.. zeynepcimm nasıll
pelincim çok sevindim mina nın iyi olmasına huysuzluğu da geçer inşll annesi 1-2 güne kadar
yemekten geldimm ama hala canım tatlı bişeyler çekiyoooo .. -tatlicadiarzu-
bana ne iyi pişerse ben yaptım derim murata pişmezse valla bilgenin suçu derim lülülülülülüvalla pişirme kıvamına benim pek katkım olabilemez arzu sorumluluk almam çiğ kalırsa sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
ben niye göremiyorummm .. : ((
bana ne iyi pişerse ben yaptım derim murata pişmezse valla bilgenin suçu derim lülülülülülü
hemen der ankarada olan mıkaydirigubbakcemile3
hepinizi tanıyor.. bebekleride biliyor isimlerini filan çoğunun soyadını bile biliyor ama çoğunlukla hangi bebek hangi annenin bir onu tutturamıyor
bu arada dağılanlar ezilenler var ama bitane alıp bakıyorum daha çiğ gibi
biz iyiyiz canım sen ve öykücük nasılsınız öykü hastalanmış ama iyileşmiş şimdi geçmiş llsunYEMEKTEN GELDİİİİİİİİMMMMM bz iyiyiz canım aen ve öykücük nasılsıbız öykü hastaymış ama iyileşmiş sanırım.geçmiş olsun
arzu oldumu fasulyen cnm?
nilgüncüm nasılsın?
fatma + kıymet + ebruuuu
Bilge nağpılım açalımmı topik ben orayada eklrim bnları daha var bi kaç bişi
selam kızlar. düğün telaşı bitti çok şükür. herşey iyi güzel geçti ama geriye yorgunluk ve hastalık kaldı bana. çok kötü bademciklerim şiş bütün eklemlerim ağrıyor. su bile içemiyorum canım çok yanıyor. doktora gidicem birazdan. sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. çok özledim muhabbetleri ama yazacak dermanım yok. şimdilik hoşçakalın...
ağır pişiyor kısık ta evethala göremedin mi? adresini yazmak yasak mıydı???
de şekerim de iyi olursa kendim uydurdum de kötü olursa salla gitsin bana kadar günahı kaydirigubbakcemile2
valla benimki de hepinizi tanıyor ama isimlerle değil kod olaylar var ona göre anlıyor haaa tamam hatırladım şeklinde
arada dağılanlara bakma sen onlar helmelenmeyi sağlayacak zaten yüksek ateşte tutmuyorsun di mi? ağır pişsin cokacimcoook
süper hemen girelim
afıyet bal şeker süttttttt olsu n kılo kalorı yağlanmalar yok olsunnnnn
hımm kılo demışken arkıdışler yeşilçayın sutu azaltma falan gıbı bı etkısı var mı ?yanı emzırırken ıçılebılır mı?
çaykurun bergamut aromalı yeşilçayı acayıp yağ yakıp iştah kesıyormuş,,forumda okudum baaya bı kışı kılo vermış bırbırlerıne tavsıye edıyolardı.bende topığımle paylaşayım bu bılgıyı dedımzemuszemuszemuszemuseger sute sıkıntısı yoksa bende başlıcam
hala göremedin mi? adresini yazmak yasak mıydı???
de şekerim de iyi olursa kendim uydurdum de kötü olursa salla gitsin bana kadar günahı kaydirigubbakcemile2
valla benimki de hepinizi tanıyor ama isimlerle değil kod olaylar var ona göre anlıyor haaa tamam hatırladım şeklinde
arada dağılanlara bakma sen onlar helmelenmeyi sağlayacak zaten yüksek ateşte tutmuyorsun di mi? ağır pişsin cokacimcoook
selam kızlar. düğün telaşı bitti çok şükür. herşey iyi güzel geçti ama geriye yorgunluk ve hastalık kaldı bana. çok kötü bademciklerim şiş bütün eklemlerim ağrıyor. su bile içemiyorum canım çok yanıyor. doktora gidicem birazdan. sizler nasılsınız? herkes iyidir umarım. çok özledim muhabbetleri ama yazacak dermanım yok. şimdilik hoşçakalın...
nevracım biz iyiyiz şükür havalandık geldik:) cebelleşmeye devam zeyneple.burak paşa sen nasılsıın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?