2009 Aralık Anneleri

bilge bişey sorayım sana gitmeden..umutun süt alerjisi olduğunu nasıl anlamıştınız..bizim yeni bebişte kusuyo kesik kesik ve vücudu kızarmış.

ya kusura bakma ben senin mesajı anca gördüm kendi mesajımı yazdıktan sonra eskileri tekrar okumadım geriye dönük mesajlar bazen araya giriyor sonradan o zaman da gözden kaçıyor tabii

hoşgeldin canım ne oldu hayırdır..

yanlış mesajdan alıntılamışım :kedi:
bu tariften kaç tane çıkıyor nevra?? bir de kaç gün tazeliğini koruyor bilgin var mı?

Son düzenleme:
bige emaneti aldım canım,
bugün değiştiriyorum,
tekrar bıraktığın yere yollarım balım :)
haberde ederim

koydum BİLGE haşlanıyo şuan..

dikkat et de erimesin... diri kalsın biraz sonra yine pişecek malum aklinialirimsmile yazarım şimdi özele tarifi

bige emaneti aldım canım,
bugün değiştiriyorum,
tekrar bıraktığın yere yollarım balım :)
haberde ederim

allah razı olsun bacım :2: çoğunluk napar oldu der oturur aşağı ama benim çenem durmaz ki :kedi: iş çıkardım bir sürü teşekkür ederim canım ya opuyorumnanaktan

ben bu ölçülerden 15 tane çubuklu , 20 tane tabakta ikramlık olarak . 5 tane de kalp şeklinde yapmıştım..

hiç önemi yok lafı bile olmaz, sırtımda mı taşıyorum,
diğer türlü olsa bende üzülürdüm, işe yarasın demi

ben bu ölçülerden 15 tane çubuklu , 20 tane tabakta ikramlık olarak . 5 tane de kalp şeklinde yapmıştım..

kaç gün taze kalıyoo yazmamışım bilmiyorum ki bilmiyorumkismile bizde 6-7 kalmıştı ertesi güne onlarda hemen bitti... sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
öğlen arasıııııııııı herkese afiyet şeker süt müt vs vs

selam kızlar öglen arası afiyetler olssun inş.

evdila çok geçmiş olsun canım. R abbim bi daha göstermesin

nilgün gökay nasıl iyileşti mi minadan haberiniz var mı geçmiş mi döküntüleri

Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah

nilgün gökay nasıl iyileşti mi minadan haberiniz var mı geçmiş mi döküntüleri

canım sağol, iyi çok şükür,
ço ilerlemeden şurup başladık ya kolay atlattık :)
şimdi sümüklü bir burnu var ama keyfi yerinde

sizde ne var ne yok nasılsınız?

Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah

oda geçecek Pelincim
zor biliyorum ama,biraz daha sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…