2009 Aralık Anneleri

kurufasulyesine güvenen beri gelsin...kaydirigubbakcemile3
kocacım sucuklu kuru fasulye yaparmısın aşkım dedi... bende asla kıramam tabi.. geceden ısladım..
3,5 yıllık evliyim bu ikinci pişirişim olacak.. pek pişmez bizde o da bende çok sevmeyiz ama canı çekivermiş işte.. hadi tarif yazın bir ara bana canlar

rabbim tüm yavruları korusun:Saruboceq:
okurken içim fena oldumafoldumben
kıyamam canı nasıl yanmış kuzumun:sinifsinif:

çok geçmiş olsun allah korumuş yine az bir yermiş... hay allah ya

günaydın herkese geçmişi okumaya gidiyorum

rabbim tüm yavruları korusun:Saruboceq:
okurken içim fena oldumafoldumben
kıyamam canı nasıl yanmış kuzumun:sinifsinif:

çok teşekkür ederim arkadaşlar... tüm yavrularımızı Allah korusun...

gecmiş olsun cnm allah korumuş...
bazen yiğitin henüz emeklemediğine seviniyorum gözümün önünden ayrılmıo

eşimin halasının kızı nüfusta çalışıyor sakın gelmeyin ben hazırlayacağım dedi gerçi farketmiyor artık bildiğim kadarıyla okul eylülden önce eylülden sonra diye alıyor ama sağolsun birkaç kilo baklavaya halletti

ya çadıra bayıldım naz süngerbop hastası zaten varya bayılır ona. almam lazım mutlaka :))

oralarda yoksa bulursam alırım haber ver bulamazsan teyzesi kuzusuna alır

aman Allah ım yaaa korumuş gene ya biz bunlarla ne yapacağız aklıma gelmeyen şeyleri yapıyor prizleri kapattım kapaklarım vardı çekmeceleri bağladım ama çekince hepsi açılıyor eli sıkışabilir internette var güvenlik setleri diye büyük marketlerde de vardır

zemuszemusgünaydııınn...
ilk defa ardadan önce uyandım yupppiiiiiihihoyyyt

hadi inşallah uyur rahat rahat kahvaltı yaparsın

günaydın güzel anneler tatlı bebeler

günaydın günaydın günaydınŞeniz

dün pazarda, bankada, çarşıda gezmekten bi giremedim. arada kendi işlerimide hallettim tabe. saçımı kestirdim bot aldımzemuszemuskocam bekemediğim bi tepki verdi şok oldum. önceden gider fön çektirir kestiridim. farketmezdi bişi demezdi. dün akşam kükredi resmenyamuk kesmişler, kısa kesmişler, hani uzatacaktın dır dı dırsempatiksalakcinni

neysee herkezler iyimi kocatan işte güzel bişi olsaydı adını lale sümbül koyarlardı dimi amakaydirigubbakcemile2

maşallah alin kuzusunaaa bizimki daha ellerini bırakmaya cesaret edemiyorr..

ilk günaydın bendeeeeeeeeeen

günaydın meralcimm .. opuyorumnanaktan

ayy canım yaa çok geçmiş olsunn .. kıyamam kuzuyaaa okurken fena oldum .. allah yardımcımız olsun kazasız belasız büyütelim şu kuzuları yaaa

çok geçmiş olsun allah korumuş yine az bir yermiş... hay allah ya

günaydın herkese geçmişi okumaya gidiyorum

günaydın bilgecimm opuyorumnanaktan

zemuszemusgünaydııınn...

hadii bakalım maşallah arda kuzusu uyusun biraz daha sende keyif yap biraz ..

günaydın fatmacımmm opuyorumnanaktan

günaydın melikecimmmm opuyorumnanaktan

herkesee günaydınnnnn .. kocaman öpüyorum hepiniziii.. allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusunnnn .. :Saruboceq:

bilge ben harnup veriyorum alerji olayından haberim yoktu en çok o faydalı dediler onu aldım bu bitsn dut alcam burlarda meşhur hakiki dut pekmezleri var

dün tekrar sordum yaşına kadar üzüm pekmezine devam edin sonra açarız diyetini dedi diyetisyen... gerçi bizim bünyemiz alerjik olduğu için fazla titiz davranıyorlar :kedi:

biz bilezik yapıcaz her doğum gününde

ben de altın mı alsam :ecrin_bebek: yeğenim için herkese söylemiştim ben kıyafeti dolu oyuncak desen ibadullah altın getirin yeğenkuşuma demiştim... netekim doğumgünlerinde bayramlarda hep altın aldık kuzuma... benimki için diyemem ki bi küçük altın olmuş 100küsur lira :umursamaz:

sen de doğru diyosun da biz başbaşa kutlamak istesek de bırakacaklar mı? "aaaaaaaaa umut'un doğumgünü... görmek istedik... hediye aldık bi uğrayalım"... yalnız kalmayı planlayıp onun bozulmasından daha çok sinir olduğum bir şey yok benim... o yüzden paşalar gibi planımı yaparım ağırlayacağımı ağırlarım göze aldığım için de sinir falan olmadan atlatırım/atlatmaya çalışırım kötükedihüso

çadır ben de alcam geçen haftadan beri bimcilerin başının etini yiyip duruyorum geldi mi diye aklinialirimsmile geçenlerde kanepenin önüne bir metre aralıkla minderleri üstüste yığdım... bir pikeyi kanepeden minderlerin üzerine doğru örttüm çadır yaptım... içinden çıkmak bilmedi yer cücesi sonra bimde oyun çadırını gördüm aklinialirimsmile aslında üç sandalyeyi odanın ortasına aralıklı koyup büyük bir yatak örtüsüyle de çadır yapılabilir de benim cüce sandalyelere tırmanıp düşürmeye çalıştığı için olmuyor bizim evde sempatiksalakcinni

sağlıkla gidip sağlıkla döner inşallah görevden... ve inşallah kuzunun doğumgününde evinizde olur turkbayragi

hayırlı olsun bakalım adımlarınız... benimki tek elden tutarak yürümeye başladı hatta geçen gün yok denecek kadar az destek alarak iki adım attı sonra oturdu tabii
tazminat sistemi sizin oralarda çalışıyor be mamba burada çok uğraşır ha sonuçta bir şeyler olur olmasına da git gel çok uğraşır maalesef

ya nekadar beceriksiz bi ev kadınıyımb ben((( yok olmuyo ya ne yapsam bişey eksik üfffff...
kabak tatlısı yaptım 2.kez ama rezil oldu buda çok severim halbuki nasıl heveslenmiştim..

nasıl yaptın anlat bakem CADIARZU

ilk günaydın bendeeeeeeeeeen

günaydın bıldırcınım Şeniz

zemuszemusgünaydııınn...

herkesee gunaydınn ,,bız dun gece nıspeten daha ıyı uyuduk,,en azndan gecenın bı koru ayağımda sallamadım yanı buna da şükürrkaydirigubbakcemile2

günaydııııııınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

koçtaşlarda ve çocuk mağazalarının çoğunluğunda var arzucum

şimdi eritmeyecek kadar haşla fasulyelerini

günaydııııınnnnnnnn zemuszemus

günaydın... yine şükret farketmiş laelaelaelaelae

günaydın bilgecimm opuyorumnanaktan

allah tüm bebişleri kazalardan belalardan korusunnnn .. :Saruboceq:

günaydıııııınnnnnnn aminnnnnn :Saruboceq:

günaydın herkese..
bugün çok işim var temizlik yapıcam
evdila çoook geçmiş olsun allah korumuş kızını ..çok dikkat etmeye çalışıyorum bende ama anlık bi dalgınlık işte..allah korusun bütün bebekleri..
haydi ben kaçtım işler beni bekler..

Son düzenleme:
bilge bişey sorayım sana gitmeden..umutun süt alerjisi olduğunu nasıl anlamıştınız..bizim yeni bebişte kusuyo kesik kesik ve vücudu kızarmış.

amanın ben geç kaldım bugün
sabah sabah abuk subuk işlerle uğraşıyorum geçmişe bakamadım ama

hepiciğinize iyi günler dilerim

nevraaaaaaaaaa
anlat bakem şu kurabiyeleri nasıl yaptın sen?

bilge bişey sorayım sana gitmeden..umutun süt alerjisi olduğunu nasıl anlamıştınız..bizim yeni bebişte kusuyo kesik kesik ve vücudu kızarmış.

bizimkinin kakasında kan vardı öznurcum ama söylediğin belirtileri olup süt alerjisi çıkan arkadaşım da var...
kardeşin süt ve süt ürünlerini kessin bakalım bir kaç gün kusma vs geçerse süttendir değilse yine yediklerini keserek deneyecek alerjiyi neyin yaptığını... kızarıklık ve kusma çoğunlukla alerji göstergesi çünkü

evdila

çok çok geçmiş olsun,
hiç sorma gözümün önünde elimi tutarken bile ne yapacaksa yapıyor ya
canını acıtıyor bi şekilde bende kendime kızıyorum baka baka nasıl başarıyorum diye

bununla geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…