2009 Aralık Anneleri

:)))) he evet onuda çok kullanıyorum ben
hakketten maden var burda
Bige'den çok çıkıyor laf
birde benim favorilerim var Burcu'dan

Ey Allah'ım al beni gezdir beni
Aptala beş kaldı v.b gibi:roflol:

sırnaşık şey nilgün telif istiyo musun şekerim :roflol:

Benim velet yatağında da ayağa kalkabildiğini keşfetti vay halimeeeyvahedigeldismile
ev toparlanıyor yolluklar falan kalktı emekleyeceği tuttu
selaam arkadaşlar gerçekten de birden çıkıyormuş herşey.bir haftada ayaklandı valla.yakında yürür buaklinialirimsmile

yok kafa bulmaya kalksa biliyor başına gelecekleri o zaman susturamayacak yok valla böyle değildim tamam gene severdim ama yok asla böyle acayip bir tip değildim :bbo:

benim kızda yapıyor onu daha tam kakamıyor yatağı yumuşak diye ama otururken gördüm 1-2 kere artık karyolaya yatırmam gerekecek ama gecede 3-4 kere git gel ben haşat olacağım daha adam gibi bir telsizde alamadım kuzen almıştı hediye ama kullanamadım onu ses olunca alarm çalıyor bebeğin sesi filan yok bulacağız bir çare

Alinti yapmistim gitti yok be ne dunur ne alincam . O kadar ince bi yapiya sahip degilim :O))

e o zaman konuşurken ses yapıp yapmadığını da sorabilirim laelaelaelaelae

yok kafa bulmaya kalksa biliyor başına gelecekleri o zaman susturamayacak yok valla böyle değildim tamam gene severdim ama yok asla böyle acayip bir tip değildim :bbo:

ben söyliyim madem şekerim... şşşşşşşşş senaryo onlar senaryooooooooo çocuğu ordan alıp anasının kucağına veriyolaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oyun hepsi sahte yalan dolan entrikaaaaaaaa laelaelaelaelae

Bu cocuklarin acaba huysuzluklari filan daha ne kadar suruyor ? Sabahtan beri kollarim koptu onu tasimaktan . Alarm var bizim kapida illa ona dokuncakmis . Bi iki kere tuslara basti son anda susturdum . Dokunmadigi zamanda catlayana kadar agliyor . Yerde oturmak istiyor . Gezdir beni diyo . Ellerimlerde kollarimda derman kalmadi artik. Yere oturunca kendi kendine kalkmaya calisiyor dusuyor sonra filan .

cücenizin doğumgünü hediyesine karar verdiniz mi?

bir de fisher price'ın aktivite masasının yüksekliği kaç santim? dün smyk'nın aktivite masasını aldım ama alçak ve hafif gibi geldi... sizin kullandığınız daha ağır daha oturaklıysa iade edip fisher price alcam

yok kandıramazsın biliyorum ben kaçırdılar çocuğu sonra annesiyle babasını hastaneye götürdüler sonra rıza babanın polisleri yakaladılar o iki kötü adamı sonracıma bebeği verdiler annesine ve komada olan babada hemen iyileşti eğer geç kalsalardı o iki kötü adam satacaktı bebeği yaaaaaaaaaa

sen anne babana kaç yaşına kadar huysuzluk yaptın dünürüm sengözlerimebaksanab ben halen yapıyorum şahsen sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
cnm çok geçmişolsun
inan ilk kez duyduğum birşey
inş çabucak alınırda sende sağlığına kavuşursun

yemek yaptım iki çeşit...nehirin yemeği birde...şimdi odaları toparlıcam...nehiri çok özledim
içimden ağlamak geliyor bazen ...aslında sorun yo kçok şükür ama...özlemi delirticek beni
ah cnm ah
çalışan annelerin hali bu iştemafoldumben

senemcim hislerime bu denli tercüman olman anne olmandan kaynaklanıyor cnm
anne olmayan bu duyguları asla ama asla yaşayamaz

öznurcum allah analı babalı büyütsün cnm
bahtı güzel şansı bol olsun inş

ah edacım ah allah yardımcın olsun cnm

aman aman çok geçmiş olsuuuuuuuuun
verilmiş sadakanız varmış cnm
rabbim bir daha göstermesin:Saruboceq:

maşallah maşallah

Bugun ilk gunaydin benden olsun ..
Şeniz günaydın cnm

vallahi çok güldümkaydirigubbakcemile3:roflol:

bugünlerde geçecek sibelcim

:roflol: :roflol: :roflol: arka sokaklardaaaaaa neler oluyooooooooooorrrrrr :dance: :teytey: :sm_cool:

Bende Eylülün pastasini kendim yapcam ama nasil bisey yapsam karar veremedim netten baktim ama cok abartili olsun istemiyorum beceremem zten o kadar . Hatta buraya koyim da fikir alayim

sırnaşık şey nilgün telif istiyo musun şekerim :roflol:

yok şekerim ne telifi, hepimiz kardeşiz şunun şurasında olumunekankayizsmile

ya şikayet ediyordun gördün mü???
asıl iş bundan sonra 2 dakika oturamıycan
Bundan sonrakileri sana armagan etcem ben

tamam bana uyar kaydirigubbakcemile2

walla bebeğine göre değişiyor ama inan kızlar daha uslu

hımmmm şimdi biliyorsun bendeki fisher ve gökaya bile kısa kalıyor, umut daha uzun
halının üstünde evet oturaklı ama parkede kayıyor

Bende Eylülün pastasini kendim yapcam ama nasil bisey yapsam karar veremedim netten baktim ama cok abartili olsun istemiyorum beceremem zten o kadar . Hatta buraya koyim da fikir alayim
ben daha hiç düşünmedim sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: arka sokaklardaaaaaa neler oluyooooooooooorrrrrr :dance: :teytey: :sm_cool:

:kedi: :kedi:

offf bende yapacağım d.günü yaa banane millet ne der diye yaptırmadı annem diş buğdayı ama 2 parti halinde yapacağım ama yapacağım bir gün annemler bir gün özgürün akrabalar arka arkaya 2 gün yaparım 1 pastayla şöyle süslü püslü bir pasta istiyorum ama kuzuma ne hediye alsam bilemiyorum bakalım

selam kızlar nasılsınız..
anca girebildim uyudu şimdi ardacık..
arda ya soruyorum cokku (babamın adı coşkun du) dede nerde oğlum .. arda minicik işaret parmağını kaldırıp havayı gösteriyor.. yavrum benim umarım tek şanssızlığı bu olsun..

hımmmm şimdi biliyorsun bendeki fisher ve gökaya bile kısa kalıyor, umut daha uzun
halının üstünde evet oturaklı ama parkede kayıyor

ben daha hiç düşünmedim sempatiksalakcinni

aktivite masasını üzerine düşülmeyecek boyutta niye yapmıyolar ki? ilk kez çocuğum için bir şeyin ucuzuna kaçtım ve vicdan azabı çekmekteyim o yüzden bahane arıyorum galiba iade etmek için :kedi:

ben doğumgününü abartmak istiyorum ama nasıl yapacağımı henüz kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…