Ayy Bilge yaa aynen Canberk de çok fena ısırıyor boşa demiyon enik bunlar diye.
Bu gece uyanmaları ne zaman biter bilmiyorum ama ben ciddi şekilde problem yaşamaya başlayalı beri babasına veriyorum oturma odasında yatıyorlar Canberk hamakta, uyanırsa da kuağına alıp sallıyor babası sabah dörde kadar falan o idare ediyor sonra bana paslıyor aslında sabah işe gidecek diye ona pek bulaşmak istemiyordum ama baktım çıldırma noktasına geliyorum böyle bir çözüm bulduk ne yapayım. Gerçi uyutamazsa yine bana kalıyor ama birkaç saat de olsa uyuyorum böyle ne yapayım.
eeeeeeeeee beni kimse öpmeyecek mi ama neden beni sevmiyor musunuz
valla maşallah diyeyim eşimde eğer çok zorlarsa alıyor benden tabii eğer uyumuyorsa uyuyorsa duymuyor bile ağladığını ben yatıyorum ama aklım zeynepte olduğu için uyuyamıyorum ama sinirlenmiyorum böylece arada bir paslamak gerekiyor babalara birde eşim sakindir kolay sinirlenmez ben uyumazsa çok yorarsa beni sinirleniyorum off falan diyorum zeynep daha fazla huysuzluk yapıyor o yüzden eşim daha sakin davranıyor ama tek kötü yanı eğer 1-2 denemeye uyutamazsa alıp salona geçiyor oyun oynuyor konuşuyor onunla uykusu tam açılıyor
eeeeeeeeee beni kimse öpmeyecek mi ama neden beni sevmiyor musunuz
ben kaçar kızlar cadıya gideyim. görüşürüzŞeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Şeniz Şeniz Şeniz gel senide ben öpimmmm opuyorumnanaktan:1hug:
benim enik ben evdeysem başkasıyla uyumuyor daha da doğrusu memesiz uyumuyor ben umrunda değilim mevzu meme aklinialirimsmile
valla ebru mümkün olduğunca tepki vermemeye çalışıyorum oyun etmesin, dikkat çekme malzemesi yapmasın ısırmayı diye ama :sinifsinif: yok yani kaptı mı götürüyor sıpa
opuyorumnanaktan Şeniz ben seni seviyooooommmmmmmmm
benimki de bir iki aldı ilk zamanlar ben uyutayım diyerek yarım saat sonra gittim bi baktım oyun oynuyolar sabahın 3ü benim enik cin gibi delikafadulden
Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
maşallah eşlerinize ebru özellikle seninkine..daha bi kez bile duymadım kaç gecedir uykusuzsun bu gecede ben ilgileneyim dediğini..gece çok kalkarsa zeyno bizimki alıp battaniyeyi diğer odaya geçiyor..hakkını yemeyeyim şimdi işten gelince uyuyana kadar oynuyorlar baba kız bana bulaşmıyorlar pek ama o arada zaten ben boş durmuyorumki yemekti bulaşıktı derken zeynoyu yatırma vakti geliveriyor..
zaten yapmak zorunda olduğumuz işleri yaparken bakıyorlar ama oturma vakti gelince direk çocuk bize geçiyor
sonuç sadce iş zamanı bakılıyor, bebeğe bakılırken bizde boş oturmuyoruzki
sürekli bişeyler yapmak için uğraşıyoruz
Şeniz Şeniz Şeniz AYNEN OYNATIYOR ONU UYUMAZ ZATEN BEN BİLİYORUM MEME AĞZINA GİRMEDİKÇE UYKU TUTMAZ ONU AYYY ÖZLEDİM ŞİMDİ GECE ÇOK ŞEKERDİ HİÇ ZOR GELMEDİ SAAT 3 TEN 5 E KADAR AMA YORGUN DEĞİLDİM DEMEKKİ OYUN OYNADIK TAKVİMİ BULDU UFACIK KOPARIP VERİYOR BANA KOCAMAN KOCAMAN KIZ OL YAPIYORUM KIKIRDIYOR
zaten yapmak zorunda olduğumuz işleri yaparken bakıyorlar ama oturma vakti gelince direk çocuk bize geçiyor
sonuç sadce iş zamanı bakılıyor, bebeğe bakılırken bizde boş oturmuyoruzki
sürekli bişeyler yapmak için uğraşıyoruz
cokacimcoook
bu da kız çocuğun avantajı herhalde... Bizimki çok nadir oyun oynuyor ya... Varsa yoksa yürütün, iki top tepeyim, yok yürütmezseniz elimle topu atıp peşinden emekleyeyim bir de kucağa geleyim ki güreşelim... Yani biliyorum bunlar da oyun ama öyle oturup eğitici öğretici bir şey oynamak hayal boshayallersmile
bizim beyzade kırıklık hissediyormuş çocuğa bulaşmasın diye annesi alsınmış :2: Suyundan da koyayım mı dedim hö dedi kaydirigubbakcemile3
dün bizim kreş açma mevzunu anlattım... "ne eşlerini bırakıp mı geliyolar" dedi "evet özellikle onları bırakmak için geliyorlar zaten" diyince "benim durumum ne sen beni bırakmıcan di mi" dedi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 "herkesi ankara'ya çağırdığıma göre sen ver cevabını" dedim kapadım mevzuyu fazla şımartmadan :umursamaz:
cokacimcoook
bu da kız çocuğun avantajı herhalde... bizimki çok nadir oyun oynuyor ya... varsa yoksa yürütün, iki top tepeyim, yok yürütmezseniz elimle topu atıp peşinden emekleyeyim bir de kucağa geleyim ki güreşelim... yani biliyorum bunlar da oyun ama öyle oturup eğitici öğretici bir şey oynamak hayal boshayallersmile
bizim beyzade kırıklık hissediyormuş çocuğa bulaşmasın diye annesi alsınmış :2: suyundan da koyayım mı dedim hö dedi kaydirigubbakcemile3
dün bizim kreş açma mevzunu anlattım... "ne eşlerini bırakıp mı geliyolar" dedi "evet özellikle onları bırakmak için geliyorlar zaten" diyince "benim durumum ne sen beni bırakmıcan di mi" dedi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 "herkesi ankara'ya çağırdığıma göre sen ver cevabını" dedim kapadım mevzuyu fazla şımartmadan :umursamaz:
Şeniz Şeniz Şeniz AYNEN OYNATIYOR ONU UYUMAZ ZATEN BEN BİLİYORUM MEME AĞZINA GİRMEDİKÇE UYKU TUTMAZ ONU AYYY ÖZLEDİM ŞİMDİ GECE ÇOK ŞEKERDİ HİÇ ZOR GELMEDİ SAAT 3 TEN 5 E KADAR AMA YORGUN DEĞİLDİM DEMEKKİ OYUN OYNADIK TAKVİMİ BULDU UFACIK KOPARIP VERİYOR BANA KOCAMAN KOCAMAN KIZ OL YAPIYORUM KIKIRDIYOR
AMAN AMAN NE KADAN ÇOK SEVENİM VARMIŞ KIZLARRR BEN DE SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMM Şeniz Şeniz Şeniz
cokacimcoook
Su an daha iyi mina 3 gun surecekmis iste ates kontrolum altinda allaha emanet merak etmeyin diye yazip kaciyorum hemen
afiyet olsunnnnn..
yazık garibim beni bırakmıcan dimi zaten bir bıraksak sudan çıkmış balığa dönecekler yok ama dün annemde kaldım ya bugün sevgi doluyum eşime karşı keşkem daha az odun olsaydı ama ne yapalım keresteliğim benim
afiyet ve umuta süt olsun inşallah
bencede gerek yok şımarmasınlar :)
afiyet olsun canım
bende seviyoooooooooom seni melike
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyom hemide çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?