2009 Aralık Anneleri

benim enik ben evdeysem başkasıyla uyumuyor daha da doğrusu memesiz uyumuyor ben umrunda değilim mevzu meme aklinialirimsmile
valla ebru mümkün olduğunca tepki vermemeye çalışıyorum oyun etmesin, dikkat çekme malzemesi yapmasın ısırmayı diye ama :sinifsinif: yok yani kaptı mı götürüyor sıpa

opuyorumnanaktan Şeniz ben seni seviyooooommmmmmmmm

benimki de bir iki aldı ilk zamanlar ben uyutayım diyerek yarım saat sonra gittim bi baktım oyun oynuyolar sabahın 3ü benim enik cin gibi delikafadulden

maşallah eşlerinize ebru özellikle seninkine..daha bi kez bile duymadım kaç gecedir uykusuzsun bu gecede ben ilgileneyim dediğini..gece çok kalkarsa zeyno bizimki alıp battaniyeyi diğer odaya geçiyor..hakkını yemeyeyim şimdi işten gelince uyuyana kadar oynuyorlar baba kız bana bulaşmıyorlar pek ama o arada zaten ben boş durmuyorumki yemekti bulaşıktı derken zeynoyu yatırma vakti geliveriyor..

Şeniz Şeniz Şeniz AYNEN OYNATIYOR ONU UYUMAZ ZATEN BEN BİLİYORUM MEME AĞZINA GİRMEDİKÇE UYKU TUTMAZ ONU AYYY ÖZLEDİM ŞİMDİ GECE ÇOK ŞEKERDİ HİÇ ZOR GELMEDİ SAAT 3 TEN 5 E KADAR AMA YORGUN DEĞİLDİM DEMEKKİ OYUN OYNADIK TAKVİMİ BULDU UFACIK KOPARIP VERİYOR BANA KOCAMAN KOCAMAN KIZ OL YAPIYORUM KIKIRDIYOR

Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

AMAN AMAN NE KADAN ÇOK SEVENİM VARMIŞ KIZLARRR BEN DE SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMM Şeniz Şeniz Şeniz

zaten yapmak zorunda olduğumuz işleri yaparken bakıyorlar ama oturma vakti gelince direk çocuk bize geçiyor
sonuç sadce iş zamanı bakılıyor, bebeğe bakılırken bizde boş oturmuyoruzki
sürekli bişeyler yapmak için uğraşıyoruz

yok yok iş yapmak için anca verebiliyoruz ama kabul tmek gerekirse bende işim bitince ohhh rahat rahat oturmuyorum hemen kızı alıyorum ama zaten eşimde çoook ilgilenmiyor koltukta oturuyor zeynep yerde beni görüyorsa hemen mutfağa yanıma geliyor ohhh kociş rahat

bu da kız çocuğun avantajı herhalde... bizimki çok nadir oyun oynuyor ya... varsa yoksa yürütün, iki top tepeyim, yok yürütmezseniz elimle topu atıp peşinden emekleyeyim bir de kucağa geleyim ki güreşelim... yani biliyorum bunlar da oyun ama öyle oturup eğitici öğretici bir şey oynamak hayal boshayallersmile

bizim beyzade kırıklık hissediyormuş çocuğa bulaşmasın diye annesi alsınmış :2: suyundan da koyayım mı dedim hö dedi kaydirigubbakcemile3
dün bizim kreş açma mevzunu anlattım... "ne eşlerini bırakıp mı geliyolar" dedi "evet özellikle onları bırakmak için geliyorlar zaten" diyince "benim durumum ne sen beni bırakmıcan di mi" dedi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 "herkesi ankara'ya çağırdığıma göre sen ver cevabını" dedim kapadım mevzuyu fazla şımartmadan :umursamaz:

yazık garibim beni bırakmıcan dimi zaten bir bıraksak sudan çıkmış balığa dönecekler yok ama dün annemde kaldım ya bugün sevgi doluyum eşime karşı keşkem daha az odun olsaydı ama ne yapalım keresteliğim benim

afiyet ve umuta süt olsun inşallah

Su an daha iyi mina 3 gun surecekmis iste ates kontrolum altinda allaha emanet merak etmeyin diye yazip kaciyorum hemen

bencede gerek yok şımarmasınlar :)

bende seviyoooooooooom seni melike

afiyet olsun canım

Su an daha iyi mina 3 gun surecekmis iste ates kontrolum altinda allaha emanet merak etmeyin diye yazip kaciyorum hemen

ilk 36 saat geçti demi kaldı 36 saat
inşallah çok ateşlenmeden geçer ya:Saruboceq:

afiyet olsunnnnn..

teşekkürler canlar opuyorumnanaktan

ya aslına bakarsan benim öyle aman aman bir şikayetim yok eşimden sever ve takdir ederim kendisini de bu aralar herkese her şeye kılım ya o da alıyor nasibini aklinialirimsmile

bencede gerek yok şımarmasınlar :)

afiyet olsun canım

sağol bacım
şımarmasınlar tabii sonra hint kumaşı sanıyolar kendilerini... erkek milletine böyle dengesiz olcan bi gün sen bitanesin hint kumaşısın ağasın paşasın iki gün sonra bi tepcen aaaaaa bitane hint kumaşı ağa paşa diilmişim bene olcak sempatiksalakcinni

gunaydın herkese gecmışı okuyamadım daha,,mına bıraz daha ıyıymış ama buna cook sevındım
yaa ankarada bana kuafor lazım acıl mıgrostakı moss u aradım dunyaaa paraaa ıstedıı yaaa
nılgunn sen nereye gıdıyosunnn bakımmm,,anteresdekı nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…