2009 Aralık Anneleri

selam herkese:)
gökay daha iyi gibi, maşallah

Mina nası Mina var mı haber
belki uyuyorlardır diye arayamıyorumda merak ediyorum
ben bi geçmişe gidip geleyim bari

Ben şimdi aradım ama çok az çaldırdım uyuyorlardır belki diye. Merak ediyorum ben de inşallah geceyi iyi geçirmişlerdir.

Ebrucum Emir de de oluyo ben sudocrem kullanıorum bır dahakı acmama gecmıs oluyo telaslanma onemlı bıseyı yoktur kuzunun...
Aynen ben de sudocrem kullanıyorum ve çok memnunum şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı ama bu aralar Canberk in altını açmak tam bir facia alıp başını gidiyor ve asla bağlatmak ya da bir şey sürdürmek istemiyor o yüzden de belki olmuş olabilir diyorum.

Nevracığım çok şükür bugün bayağı bir düzelmiş bepantem ve trosydi karıştırıp sürmüştüm gece sabah düne göre çok iyiydi.

Ha haahh gerçekten Bilge en önemli organları yani ben pipide falan görünce acaba pişik değil mi diye düşünmüştüm ama bu ilaç geçirdiğine göre gene pişikmiş demek ki.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/397670-tesekkur-butonu.html
Merhaba Teşekkür butonu deneme amaçlı tekrar yayına girmiştir.

Bİr kaç gün deneme yapıp. Kalıp kalmayacağına karar verilecek.
Bu gece teşekkür butonunun tam tersi bir buton daha aktif edeceğiz.
Tabiki isilmeri değiştirilecek. Yani beğendim beğenmedim tarzında bir buton grubu olacak.

Eğer sisteme yükü fazla olmaz ise, sitede kalmasına devam edecek. Eğer sorun yaşarsak kaldırılacak.

Kolay Gelsin.

Ayy Bilge yaa aynen Canberk de çok fena ısırıyor boşa demiyon enik bunlar diye.
Bu gece uyanmaları ne zaman biter bilmiyorum ama ben ciddi şekilde problem yaşamaya başlayalı beri babasına veriyorum oturma odasında yatıyorlar Canberk hamakta, uyanırsa da kuağına alıp sallıyor babası sabah dörde kadar falan o idare ediyor sonra bana paslıyor aslında sabah işe gidecek diye ona pek bulaşmak istemiyordum ama baktım çıldırma noktasına geliyorum böyle bir çözüm bulduk ne yapayım. Gerçi uyutamazsa yine bana kalıyor ama birkaç saat de olsa uyuyorum böyle ne yapayım.

pişik oldu demekki ebru geçmiş olsun,
amman kötü birşey olmasında

önce güldüm sona öpüvedim. Senide öpemmişeniz

eeeeeeeeee beni kimse öpmeyecek mi ama neden beni sevmiyor musunuz

valla maşallah diyeyim eşimde eğer çok zorlarsa alıyor benden tabii eğer uyumuyorsa uyuyorsa duymuyor bile ağladığını ben yatıyorum ama aklım zeynepte olduğu için uyuyamıyorum ama sinirlenmiyorum böylece arada bir paslamak gerekiyor babalara birde eşim sakindir kolay sinirlenmez ben uyumazsa çok yorarsa beni sinirleniyorum off falan diyorum zeynep daha fazla huysuzluk yapıyor o yüzden eşim daha sakin davranıyor ama tek kötü yanı eğer 1-2 denemeye uyutamazsa alıp salona geçiyor oyun oynuyor konuşuyor onunla uykusu tam açılıyor

Yasemin sizlerede çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Şeniz Şeniz Şeniz gel senide ben öpimmmm opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…