selam herkese:)
gökay daha iyi gibi, maşallah
Mina nası Mina var mı haber
belki uyuyorlardır diye arayamıyorumda merak ediyorum
ben bi geçmişe gidip geleyim bari
bu katılıyorum ne işe yarıyo ki???
sırnaşık şeyŞeniz
Ben şimdi aradım ama çok az çaldırdım uyuyorlardır belki diye. Merak ediyorum ben de inşallah geceyi iyi geçirmişlerdir.
Aynen ben de sudocrem kullanıyorum ve çok memnunum şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı ama bu aralar Canberk in altını açmak tam bir facia alıp başını gidiyor ve asla bağlatmak ya da bir şey sürdürmek istemiyor o yüzden de belki olmuş olabilir diyorum.Ebrucum Emir de de oluyo ben sudocrem kullanıorum bır dahakı acmama gecmıs oluyo telaslanma onemlı bıseyı yoktur kuzunun...
Nevracığım çok şükür bugün bayağı bir düzelmiş bepantem ve trosydi karıştırıp sürmüştüm gece sabah düne göre çok iyiydi.çok geçmiş olsun bununla kalırsınız inşl. allah tekrarıı göstermesin..
pelin idrar tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim. inşll.dediğin gibidir bugün düzelim kuzun allah tekrar yaşatmasın. tüm bebişlere allah hastalık vermesin..
canı inşll önemli bişeyi yoktur ..size d çok geçmiş olsunnn
bucu eşine geçmiş olsun. Eylül' e geçmez inşll. çabucak atlatırsınız ..
topik' e kesin nazar değdi. herkes hasta bu aralar. çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorumm ..
canım dr bi göster istersen idrar yollarında bişey olabilir. sünnet olmuşmuydu canberk.. çok geçmiş olsun ..
ohh maşallah paşayaa..
herkese günaydınnn.. Topik' e nazar değmiş herkese hasta ..herkese acil şifalar diliyorumm.. tüm bebişleri rabbim hastalıklardan korusun.. Biz iyiyiz çok şükür.. maşallah diyeyim oğluma ..
merhaba fred
benimkinin de belli bir düzeni yok kafasına göre takılıyor. tabii ki anahatlar var ama o kadar geniş aralık ki... mesela akşam üzeri 4 ile 7.30 arası bir yerde 40 dakika şekerleme yapıyor ama tam olarak saat bilemiyoruz bayağı bir zaman da bilemeyeceğiz gibime geliyor :bbo:
çok geçmiş olsun dünürcüm yaaaaaaa :sinifsinif:
pişikte bazen öyle kabarcıklar olabiliyor ebrucum... ıslak mendil, pişik kremi veya bezin markası değişti mi? alerji olabilir... bizimkinin anlatmıştım geçenlerde pipi tahriş olmuştu kaka yüzünden bactroban'ın mavi kutusunu verdi o hemen geçirmişti antibiyotik neticede sizde de faydalı olabilir ama yine de herhangi bir ilaç kullanmadan doktoruna göster bence... yeğenimin tabiriyle "en önemli organlarından biri" söz konusu aklinialirimsmile
hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin pelincim
dikkat ettiğine eminim ama bazen en basit şeyler akla gelmez ya onun için yazayım dedim evin ısısını düşük tutuyorsunuz di mi? çocuk ateşliyken oda ısısını 20-21de tutun diyorlar
günaydınlar
tüm hastalara tez elden şifa diliyorum :Saruboceq:
sağlıklı olanlara da maşallah
anlamdım ki.. :uhm:
önce güldüm sona öpüvedim. senide öpemmiŞeniz
heee beni d öpesin diye yapmıştım zatenn. sırnaşık şey
gel bende seni öpeyimm canımmm Şeniz
nilgunnn gökay nasıl dolu .. daha iyidir inşll..
ebruu canber nasıll .. pipisi iyleştimii..
aman maşallah
benim bugün çok başım ağrıyor meral ya gece 45 dakika aralıkla kalktı umut paşa... en uzun uykumuz 1 saatti :bbo: ondan herhalde
umut köpek paşa allaha bin şükür gayet iyi dün gittiğimde sol kolumdan bir ısırdı delikafadulden zaten mor içinde geziyorum hadi ona alıştım da resmen şişti ısırdığı yer ağzını çektiği anda morarmıştı bile mafoldumben üzerine kıyafetin kolu değse acıyor diye kısa kollu giydim o kadar diyorum sempatiksalakcinni
Ayy Bilge yaa aynen Canberk de çok fena ısırıyor boşa demiyon enik bunlar diye.
Bu gece uyanmaları ne zaman biter bilmiyorum ama ben ciddi şekilde problem yaşamaya başlayalı beri babasına veriyorum oturma odasında yatıyorlar Canberk hamakta, uyanırsa da kuağına alıp sallıyor babası sabah dörde kadar falan o idare ediyor sonra bana paslıyor aslında sabah işe gidecek diye ona pek bulaşmak istemiyordum ama baktım çıldırma noktasına geliyorum böyle bir çözüm bulduk ne yapayım. Gerçi uyutamazsa yine bana kalıyor ama birkaç saat de olsa uyuyorum böyle ne yapayım.
önce güldüm sona öpüvedim. Senide öpemmişeniz
ayy bilge yaa aynen canberk de çok fena ısırıyor boşa demiyon enik bunlar diye.
Bu gece uyanmaları ne zaman biter bilmiyorum ama ben ciddi şekilde problem yaşamaya başlayalı beri babasına veriyorum oturma odasında yatıyorlar canberk hamakta, uyanırsa da kuağına alıp sallıyor babası sabah dörde kadar falan o idare ediyor sonra bana paslıyor aslında sabah işe gidecek diye ona pek bulaşmak istemiyordum ama baktım çıldırma noktasına geliyorum böyle bir çözüm bulduk ne yapayım. Gerçi uyutamazsa yine bana kalıyor ama birkaç saat de olsa uyuyorum böyle ne yapayım.
günaydın herkese
bi hastalık haberide benden
ablamın safra kesesinde taş vardı ameliyat olcaktı acile kaldırmışlar çok ağrısı olmuşta(((
kanala taş kaçmış fakülteye sevk ettiler önce taşın kanaldan alınması lazımmış sonra duruma göre ameliyat günü vercekler
yarında k.validem anjiyo olcak
allah'ım yaaaa! topikçe şu hastalıkları sıkıntıları bi atlataydık
eeeeeeeeee beni kimse öpmeyecek mi ama neden beni sevmiyor musunuz
valla maşallah diyeyim eşimde eğer çok zorlarsa alıyor benden tabii eğer uyumuyorsa uyuyorsa duymuyor bile ağladığını ben yatıyorum ama aklım zeynepte olduğu için uyuyamıyorum ama sinirlenmiyorum böylece arada bir paslamak gerekiyor babalara birde eşim sakindir kolay sinirlenmez ben uyumazsa çok yorarsa beni sinirleniyorum off falan diyorum zeynep daha fazla huysuzluk yapıyor o yüzden eşim daha sakin davranıyor ama tek kötü yanı eğer 1-2 denemeye uyutamazsa alıp salona geçiyor oyun oynuyor konuşuyor onunla uykusu tam açılıyor
eeeeeeeeee beni kimse öpmeyecek mi ama neden beni sevmiyor musunuz
valla maşallah diyeyim eşimde eğer çok zorlarsa alıyor benden tabii eğer uyumuyorsa uyuyorsa duymuyor bile ağladığını ben yatıyorum ama aklım zeynepte olduğu için uyuyamıyorum ama sinirlenmiyorum böylece arada bir paslamak gerekiyor babalara birde eşim sakindir kolay sinirlenmez ben uyumazsa çok yorarsa beni sinirleniyorum off falan diyorum zeynep daha fazla huysuzluk yapıyor o yüzden eşim daha sakin davranıyor ama tek kötü yanı eğer 1-2 denemeye uyutamazsa alıp salona geçiyor oyun oynuyor konuşuyor onunla uykusu tam açılıyor
Yasemin sizlerede çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?