2009 Aralık Anneleri

İdrarda temiz cikti ama ilactan 2 saat sonra tekrar 39.6 oldu atesi dusa soktum birde cok acil zamanlar icin ates dusurucu verdi dr ondan verdik simdi 38.8

canım ya, çok korkmuşsundur
biliyosundur muhakkak ateş yükselince ılık suyla alttan kasıklardan ıslatmaya başla yukarıya doğru en son başını ısla
ne oldu yavrularımıza nazara mı geldiler yaaa((((((

Basini hic islatmadim yasemin vucudunu birtek dusa soktum dr 4 saat gecince beklemeden ilaca devam dedi bugun tekrarlarmis 6. Hastalksa 3 gun

gecıcek ınş canım bakalımm
lımonııı durumlar var bıraz fakat fazla ekşı bu sefer

hayırdır düzelmediniz mi daha

bununla geçmiş olsun Burcu, Allah beterinden saklasın bir dahada yaşatmasın hiçbirimize

Basini hic islatmadim yasemin vucudunu birtek dusa soktum dr 4 saat gecince beklemeden ilaca devam dedi bugun tekrarlarmis 6. Hastalksa 3 gun

bununla geçmiş olsun pelin ne diyeyim kelin ilacı olsa başına sürecekte bu ateş işi biraz zor işte...
büyüyorlar büyüyorlarda böyle oluncada canımızdan can gidiyor işte...
ALLAh beterinden saklasından başka bişey diyemiyrum

MİNiMİNAMA da kıyamam çabucak atlatın inşallah :Saruboceq:

Ebrucum sağol canım, sıraya girdik topikçe biri bitiyor biri başlıyor işte

Selam herkese hasta bebişlermizin hepsine çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir kuzular meliste gece çok ağladı dişten bu kadar ağlanırmı bilmiyorum ya idrar testi yaptırmak istiyorum bi kere başımıza gelmişti o zaman böyle kendini yırtarcasına ağlıyodu şimdi yine çok ağlasa aklıma geliyor ayda bir kere tekrar ediyorum bakalım akşam yine torba takıcam ama öle kımıldıyoki torba çıkıyo idrar beze geliyo gece de taktım bu kadar ağlayınca eşime dedim acil götür baksınlar ama 1 saat beklememin sonucu hüsran oldu torbanın dışına çıktı yani keşke bir an evvel konuşsalarda ne dertleri var anlatsalar

Son düzenleme:

ah funda ah bi anlatabilseler bizde rahatlıycaz biraz
sizinde inşallah sadece diştendir önemli birşeyiniz yoktur

saol pelin evet canım valla hiç bi bebiş hasta olmasın olcaklarsa da biz olalım onların yerine

Merhaba arkadaslar, iyi aksamlar herkese..
Bebeklerinizin uyku duzeni nasil?
Yagiz 9 aylik ama, gunduz uykusu hala tam belirgin ve duzenli degil.
Keyfi isterse uyuyor. Bu aliskanligi ben kazandirmak ve bir rutine sokmak istiyorum ama IIHH basaramiyorum.

Son düzenleme:

cnm 10gün önce falan ben kucaıma aldıımda birden sesi kesildi bir baktım mosmor oldu sonra ağlamaya başladı 20saniye kadar nefesini tuttu büyük ihtimal katılma nöbeti dedi kendi doktorumuz ama ogece acile gittimizde bizden emar ve eeg istediler ama bunlar sadece tıp fakultesinde yapıldığı için oraya gitmek zorunda kaldım çocuk norolojisi birtek tıpta varmış o yüzden emar yapılıodu bzm hastanede ama orda yapılsn çıksın ikiside demiştim olmadı yarın kendi doktorumuza götürücem sonuçları inş bişey çıkmaz emarıda gerek görürse yaptırıcam artık bzm hastanede rahat tertemiz..hayırdır cnm sizin neyiniz var siz neden çektiriyosunuz...

Son düzenleme:
Benden de hastalik haberi. Esim zaturee olmus. Bugun doktora gitti hemen yatirip serum baglamislar ates 40 ' tan asagi dusmuyor. Surekli terliyor filan .
Eylül de bugun oho oho yapmaya basladi. Doktorunu aradim aman uzak tut babasindan dedi. Ates filan olursa hemen atla getir dedi kadin. . İyi de ikisine de ben bakiyorum nasil uzak tutayim .

Son düzenleme:

Arkadasim Merhaba, oncelikle gecmis olsun diliyorum..

Benim bebegim de 9 aylik, o da dogduktan sonra ayni gece karni doyduktan kisa bir sure sonra kustu ve morardi, acile alindi. Ama hersey yolunda idi.

Bebegim hala desteksiz oturamiyor ve yere basamiyor, ayaklari katlaniyor.
Ayrica emeklemiyorda, yeni yeni kendini ittirerek farkli yerlere gidiyor.

Bizim herhangi bir nobetimiz havalemiz atagimiz olmadigi halde epilepsiden supheleniyorlar. Cuma gunu eeg cekilecek.

Son düzenleme:

Burcu çok geçmiş olsun eşine ama gönder anası baksın bence Allah korusun Eylül e geçerse ya aynı evde ne kadar koruyabilirsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…