2009 Aralık Anneleri

zeytinyağlı intikam sempatiksalakcinni

intikam bayıldı sempatiksalakcinni

delisiniz sizzzzzzzzzzz

ben ona geçen dedim gayet sakin bi şekilde evliliğimizi gözden geçirelim :1shok:böle kalakaldıkaydirigubbakcemile3

amanın adamın yüreğine indiricen kızzz

çok hoş canım yaaa

anlamadım canım sonuçları inşallah iyidir kötü olduğunu sanmıyorum canım kızımın düzenini alt üst etmiş kendini bilmez

benim annem kızı alıp kaçıyor ikisi başbaşa

eeeee bende geleyim annemde iyi bebek bakar

ay börek kızarttım aklıma geldide
ay aklıma ne gelirse yapıyom nolcak benim haliiiiim!
Haktanda ilk 4 ay ve son 1 ay yemediğim halde 14 kilo almıştım şimdi nolcam ki sempatiksalakcinni

sonunda uydudan görülebilecen dünür bir çin seddi bir de sen aman yee hem süt veriyorsun hem karnında

mina sabah beste emmeye kalkti atesi 39,6 korktum havale gecirecek diye hertarafi yaniyordu ilac verdik soyduk falan dusup uyudu sabah 39 la tekrar uyaninca dr a gittuk kan alindi simdi hala idrar icin vermesini bekliyoruz

aman tatlım inşallah iyi çıkar bize yaz

kaç uyarıda banlanılıyor kızlar??? Aklinialirimsmile

hehehe uyarı almış belli

Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun..
Keske bu SIKINTILARI cekmek yerine ozel bir hastane ye gitseydiniz.
Ne siz ne de yavrunuz yipranirdi.
Acil sifalar diliyorum..

Merak ettim, bebeginizin nesi var, neden eeg ve mr istediler?
Ben de mr icin aldigim randevuyu hastaneye gittikten sonra iptal ettim.
Cunku narkoz verip bayiltacaklardi, uyku eeg si icin.
Turkiye'de sanirim mamasina ekledikleri bir ilac ile uyumalari saglaniyormus bebeklerin,
oyle mi?

delisiniz sizzzzzzzzzzz

amanın adamın yüreğine indiricen kızzz

benim annem kızı alıp kaçıyor ikisi başbaşa

eeeee bende geleyim annemde iyi bebek bakar

hehehe uyarı almış belli

napalım bacım sıkıntıdan intikamın her türlüsünü ürettik işte sempatiksalakcinni

adam yüreğine indirtmesin kardeşim alla alla her naneyi yapsınlar laf edince de dumur!!! hadi len diyorum kendilerine kötükedihüso

gelin valla bacım cillop kibin 2009 adında bir kreşimiz olur yeminle şakkıdı

heeeee pırıl pırılım görmüyon mu laelaelaelaelae

annesi şimdi şifa olur kuzucuğa opuyorumnanaktan öp bizim için de

gittim geldim daha iyi gördüm maşallah
tabi akşama yine cozutmazsa

maşallah öznurcum zeyno kuzusuna
birde tşk ederim inşallah çabuk geçer

yalnız gökkuşla ilgilencem diye 2 gündür öğle yemeğimi yiyemiyorum
gideyimde kendime bişeyler alayım yoksa akşam zor oluyor

ebru bilge bir rahatsızlık mı var ya kusuruma bakmayın ben kaçırmışım neyiniz var geöçmişolsun

Arzucuğum benim tiroid problemi çıktı doğum sonrası görülebiliyormuş. Aslında bana verdiği herhangi bir rahatsızlık yok tesadüfen tahliller sonucu öğrendim.

Çok geçmiş olsun size de Nilgüncüğüm Ne oluyor bu bebeklere böyle sıradan Allah beterinden saklasın yine de tabii.

selam kızlar,,gecmişi okuyup geldım,,,hasta bebeklere acıl şifalar dılıyorum,,,pelin sızede cok gecmış olsun o bahsettığınız hastalık neden oluyomuş onu anlayamadım,,inş cabuk atlatır mınacığım.
bende bı kaç gundur keyıfsızım hemde cook,,hıç bışey yapasım gelmıyo,,moralsıfır,,bakalım ne zaman kalkacak ustumden kara bulutlarım

Son düzenleme:

canım hayırdır ne oldu kötü bişey yoktur umarım..

alalaaa site gecıcı olarak bakımdadır deyıp durdu daha yenı acılıyoo??enteresannnnn

merhaba kızlar,

merak eden arkadaşlara kısa bir özet geçeyim durumları;

perşembe yattığımız hastaneden cumartesi akşamı 6 gibi çıktık...günde 8 kere ventoline ve pulimicort verildi ömere...pazar sabahı ve akşamı da acilde aynı şekilde verildi ilaçlar...(tıkandığı için deil de pazar günü de alsın dediği için kadın acile gittik)
pzt kontrole gittik ilk geldiğiniz güne göre çok iyi ama hala düzelmedi dedi...ve yine hava verildi (
bu arada ömer, bricanly die bir öksürük şurubu ve azitro antibiyotik içiyo....dün ve bu sabahta yine ventolin tarzı bir ampülü ağızdan verdik...öksürük şurubu o mutlu çocuğumun canına okudu acayip huysuz oldu (

anlayacağınız çocuk ilaç küpü oldu...dr kadın hiç içime sinmedi...tatmin edici olmuyo benim için...en kısa zamanda ankaradaki doktorumuza götürücem kontrole...

bu arada ömerin diş sayısı 8 oldu...iştah tabii hastalık dolayısıyla bayaa bozuldu...ama en korkuncu uyku düzeni gündüzleri hiç uyumuyo ya kabus gibi...mesela sabah uykusunda sızarsa yarım saat akşam 8 e kadar ayakta...

işte bizde durumlar böyle, sizler nasılsınız?? umarım bütün melekler iyidir...onlar hasta olmasınlar Allahım nolurrr....

hepinize, smsler, telefonlar ve dualarınız için çok teşekkür ederim...iyi ki varsınız...kocaman öpücükler...

İdrarda temiz cikti ama ilactan 2 saat sonra tekrar 39.6 oldu atesi dusa soktum birde cok acil zamanlar icin ates dusurucu verdi dr ondan verdik simdi 38.8

Son düzenleme:

ay burcu canım çok geçmiş olsun hiç haberim yoktu kıyamam yavruma yaaaa!!!!
acil şifalar diliyarum rabbimden! :Saruboceq:
kuzuma dişleride rahatsızlık vermiş, bünyesini zayıflatmıştır (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…