noldu uyarımı aldın bilge niyeki
dur şimdi yönetime el koyucaklar.. darbe olcak durlaelaelaelaelaebi başlıkta birisi bir firmadan siyasi görüşünden dolayı alışveriş etmediğini yazmış ben de o firmanın satıldığını yazdım... konuyu saptırmak ya da başka yere çekmek maddesinden uyarı aldım... üstelik de hani alıntı yapılmış mesajdan net şekilde görülüyor konuda var olan bir şeye "cevap" verdiğim saptırmadığım ya da olmayan konuyu ortaya çıkarmadığım... neyyyyyyyse bakalım abiler öyle uygun görmüş sempatiksalakcinni
he ya nilgün.. amin allah beterlerinden esirgesin.. toplu tesbih mi çeksek sonra toplayıp duasını okusakne oldu bize ya toptan herkese birşeyler oluyor, hastalık, kaza , görünmez kaza
ALLAh beterinden saklasın:Saruboceq:
Bir mesaj zor yaZiyorum sonra baglanti kopuyor ama birtek kk ya baglanilmiyor ne is anlamadim ebru ayni seyler serayin basina geldi hizla kilo verdi falan bir mesaj yazsana ona tedavisiyle ilgili sibel gonlune gore olsun hersey insallah arzuu gozunaydin
inşallah öyledir canım..Sagolun kizlar ewt hatirldim bige demek 6. Hastalikti o da o zaman en kotu o olsun bitsin 3 gunde
Sagolun kizlar ewt hatirldim bige demek 6. Hastalikti o da o zaman en kotu o olsun bitsin 3 gunde
Bilge ihmal etme canım sende git tabii aslında hepimizin gidip bir kontrolden geçmesi gerekiyor doğum sonrasında ama olmuyor işte.
ayyyyy çok darlandım
2 olsada bi gitsem evime de Gökkuşuma bi baksam
aslında sonrasında da gelmesem
Ben hic bakamadim gecmise hastami gokayda nilgun
size de geçmiş olsun nilgün valla haberim yoktuevet canım sıra bizde, burnu akıyor, gözü akıyor uyuyamıyor,
buhar banyosu, serum fizyolojik, otri bebe aspiratör şurup başladık bakalım...
tşk ederim, inşallah ilerlemeden atlatırız, idrar verebildiniz mi?
size de geçmiş olsun nilgün valla haberim yoktu
bir aceleyle giriyoruz ki doğru dürüst geçmişe filan bakamıyoruz
bugün nasıl olduysa arda saat 11 den beri uyuyor maşallah
ebru bilge bir rahatsızlık mı var ya kusuruma bakmayın ben kaçırmışım neyiniz var geöçmişolsun
evet canım sıra bizde, burnu akıyor, gözü akıyor uyuyamıyor,
buhar banyosu, serum fizyolojik, otri bebe aspiratör şurup başladık bakalım...
tşk ederim, inşallah ilerlemeden atlatırız, idrar verebildiniz mi?
kızlar burcu dan haberi olan vardır ne yapıyor burda hiç göremyorum gündüz arayım diyorum dediğim gibi telefonum yaklaşık bir aydır bozuk.. bu ara tam gitti
hiç konuşulmuyor.. aramak istiyorum bazen kimseyi arayamıyom da
sağol canım geçecek inşallah,
hadi ben gittim , bakıpta geleyim bi
Kan temiz cikti idrar bakalim nasl sagol cnm 6.hastalik diye biseyd olabilir dedi idrarda bisey cikmazsa yoksa hastalik belirtisi yok suan emzirirken dokundum yuzune soka girdim birden o kadar atesi cikinca usutmedi hasta degil bakalim insallah gecer biranonce atesten cok korkuyorum ablami. Kizi ben arabayi kullanirken arabada havale gecirdi gozbebegi yokoldu 2 yasindayken o gun bugun unutamam o gunu havaleyi allah korusun
sağol canım geçecek inşallah,
hadi ben gittim , bakıpta geleyim bi
tülaycım teşekkür ederim..benim parayı ulaştırırsa bana layıkıyla harcarım evelallah hiç aklınız kalmasın:)))
pelin çok geçmiş olsun canım ya inşallah önemli bişeyi yoktur minanın..valla hergün yeni bişey duyuyoruz nazar var bizde kesin..
nilgüncüm gökayada çok geçmiş olsun ve diğer hasta bebeklere..
bizde bugün kontrole gittik zeynep için..maşallah kuzuma persentili zorluyo:)))
artık akşam yemeklerinde bizimle yiyecek böyle karar verdik doktor teyzesiyle:))
tropikal meyveleride verebilirsin dedi..burcuuu avakado verebilirmişiz artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?