kuzum çok iyiydi öğlende o yüzden çok mutluyumkaydirigubbakcemile2hapşuruk öksürük bayağı azalmış. çok şükür allahıma. darısı tüm hasta bebişlere inş.a.s.
iyiyiz yasi napalım canım ya işe git eve gel hep aynı teraneler işte... kendime sinir ölçümü yapmaktayım bu aralar herkes fazla gergin olduğumu söylüyor :kedi:
Şeniz olumunekankayizsmile :1hug:çok saolun arkdaşlar şu msjlarınız bile gözlerimi doldurdu zırlıcem ama başkan sağ yanımda oturuyo.iyiki varsınız öpücem sizi ŞenizŞenizŞeniz
gününmü geldi ki?
ben günüm yaklaşınca ya dokunsan ağlarım modunda olurum ya çok asabi
selam herkese nasılsnız bebişler nasıl hasta kuzuları şifa diliyorum bendede var bitane hele o küçücük burnu doğduğundan beri kocaman bir problem bizim için sürekli tıkanıyo 10 gün açıksa 20 gün hışır hışır zor nefes alıyo.ama şükür diyoruz yinede atlatılmıcak bişey değil.bir buçuk ayda 6 diş çıkardı ve bizi çok hırpaladı incilerimiz..ya ben hamileyken daha çok girebiliyodum nete şimi oğlum birinci snıfa başladı onun ödevleri temizlik vede nazz ancak uğraşabiliyorum.haydi kendinize iyi bakın meleklerinizedeopuyorumnanaktan
gelemedi bi türlü günüm boshayallersmile ben de ona bağlıyorum terlemelerimi sinirimi ve dört gözle bekliyorum ama henüz ses yok geçen hafta aha kesin oluyorum dedim yine tınnnnnnnnnnnnnnn :1no2:
sempatiksalakcinni
benimkide tıııııııınnnnn
hele şu 3 gündür çok fenayım
karnım ve ben çok fena gerginiz
bilge bizim günde 3, sırada kim vardı?
ben de şimdi onu düşünüyordum sanırım seçildi... bakıyorum hemen... doğru hatırlıyormuşum
ufak bir sorunumuz var ibanı yok seçilin sırnaşık şey
kimse bilmiyomu öznurun soyadını nası havale yapıcem ben şimdiCADIARZU
meral sen bana zaten iban göndercen bacım unutmayasın
haydi ben kaçar yarın görüşürüz meralcim seninle de perşembe görüşürüz öykü kuzusu hemencecik atlatır inşallah diğer tüm hasta bebişler de
ben de şimdi onu düşünüyordum sanırım seçildi... bakıyorum hemen... doğru hatırlıyormuşum
ufak bir sorunumuz var ibanı yok seçilin sırnaşık şey
kimse bilmiyomu öznurun soyadını nası havale yapıcem ben şimdiCADIARZU
uyanık seniiiii aklinialirimsmileillaki gönderecekseniz benim ıban ı vereyim bana gönderin:roflol:
güle güle canım kocaman öp umut'umeral sen bana zaten iban göndercen bacım unutmayasın
haydi ben kaçar yarın görüşürüz meralcim seninle de perşembe görüşürüz öykü kuzusu hemencecik atlatır inşallah diğer tüm hasta bebişler de
canlar ben yarın iznimi ayarladım
evden girebilirsem girerim
kucak dolusu sevgi ve öpücüklerimi kabul buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?