bittim ne şeker şey yaaaa ama bunun içinde zeynebi hayal bile edemiyorum kıpırdak nasıl yatar ki böyle
bakalım bakalım
günaydın herkese...evet cnm yaa çook tatlı ama bende düşünemiyorum kızımı onun içinde geçen sabah patikli eşortman giydirdim yatınca onu çıkarmış bi kaltım altı boş bacaklar buz gibiohaoldumsmile
Ben canım külotlu çorap giydiriyorum onun üstüne kısa çorap hem kısayı çıkaramıyor o zaman zaten emeklemeye başladıktan sonra bıraktı çorap çıkarma huyunu hem gece bacakları üşümüyor ama antalyada külotlu çorap fazla gelebilir sen de sadece külotlu çorap giydirebilirsin üstüne eşofman giydirmeden
ben burdayım ama banada yazan yok ben sayılmıomuyum((
BİZ SENİ SEVMİYORUZ Kİ sempatiksalakcinni
CANIM SANA YAZMAZ MIYIM YAZARIM TABİİ
biliodum zatenlaelaelaelaelae yaz ozmnhihoyyyt
ne yazayım tatlım sabahtan beri tek başıma konuşup duruyorum iş yerinde sıyırmak üzereyim zaten iş yok
ayyyyy bende evde sıyırıcam az kaldı dışarı çıkıp bişeyler almam lazım yağmur yapıoya 2dkkalık yer ama yinede gitmeye üşeniorum güneş desen durmuo delirtio benii herşeye mızmız herşeyi kurcalama peşinde offffffkafamçokkarıştı
napıosunuzzz ??????
kızlar en iyisi ben üşeneçliği bırakıp markete gidiyim yoksa eşime yarın süpriz yapamıcam pastayı o gelmeden yapıp saklamam lazım:))
hadi yap bakalım ne şanslı şu kocişler valla
çok fena oldular benim ki tutunup kalkmaya başladı tuvalete bile gidemiyorum ya kalkıp düşerse diye dün sıralamaya başladı 2 kereden birinde düştü allahtan güzel düştü anlamadı
burada bugün hava güzel tam bahar
biz iyiyiz sen nasılsın haktan nasıl
iyi cnm ne yapsın kuduruklu üstünde,yerlerde böcek,kırıntı ne bulursa yiyo;benım özene bezene yaptıgım corbalara pürelere de burun kıvırıyo...
Ayaklarim agriyorrr uyuyamadim agrisindan sabahin korusanki bahcelievlerden besiktasa yurudum ay cok yorgun hissediyorum kendimi sagol sibel herkesin disi sorunsuz gelsin insallah ama bu ustler pek sorunsuz olmuyor galiba yada her cikan yeni dis daha sorunlu mu ne tecrubelileden anladigim kadariyla az sorunla atlatalim insallah hepimiz seray ben dun konusmustum zaten burcuyla senin haberin yoktur ararsin diye yazdiydim dualarim omerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?