2009 Aralık Anneleri

Ben canım külotlu çorap giydiriyorum onun üstüne kısa çorap hem kısayı çıkaramıyor o zaman zaten emeklemeye başladıktan sonra bıraktı çorap çıkarma huyunu hem gece bacakları üşümüyor ama antalyada külotlu çorap fazla gelebilir sen de sadece külotlu çorap giydirebilirsin üstüne eşofman giydirmeden

evet cnm öle yapıcam onda rahat hareket edemio zaten ondan çıkarıo sanırım havalar az daha sousa kliotlu çorap fazla gelmezde şuan için erken bakalım bügün yağmur yağıo umarım burdada hava serinler:)))ama şuan güneş açtı bi açıo bi kapıoboshayallersmile

Ömer hastaymış ya şimdi gördüm üzüldüm çok.burcuyu aradım hemen açmadı duymadı sanırım allah acil şifalar versin inşallah

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, bulut+, crstal18+, esrtml, KARLIDAGLARIN GÜLÜ

EH GENE FAZLA KÖTÜ SAYILMAZ MAŞALLAH DİYELİM

ne yazayım tatlım sabahtan beri tek başıma konuşup duruyorum iş yerinde sıyırmak üzereyim zaten iş yok

ayyyyy bende evde sıyırıcam az kaldı dışarı çıkıp bişeyler almam lazım yağmur yapıoya 2dkkalık yer ama yinede gitmeye üşeniorum güneş desen durmuo delirtio benii herşeye mızmız herşeyi kurcalama peşinde offffffkafamçokkarıştı

çok fena oldular benim ki tutunup kalkmaya başladı tuvalete bile gidemiyorum ya kalkıp düşerse diye dün sıralamaya başladı 2 kereden birinde düştü allahtan güzel düştü anlamadı
burada bugün hava güzel tam bahar

napıosunuzzz ??????

biz iyiyiz sen nasılsın haktan nasıl

kızlar en iyisi ben üşeneçliği bırakıp markete gidiyim yoksa eşime yarın süpriz yapamıcam pastayı o gelmeden yapıp saklamam lazım:))

İyi cnm ne yapsın kuduruklu üstünde,yerlerde böcek,kırıntı ne bulursa yiyo;benım özene bezene yaptıgım corbalara pürelere de burun kıvırıyo...

iyi cnm ne yapsın kuduruklu üstünde,yerlerde böcek,kırıntı ne bulursa yiyo;benım özene bezene yaptıgım corbalara pürelere de burun kıvırıyo...

bazen şeytan diyor dök yemeği yere yesin aynen benim almak için koştuğumu görüncede hemen tıkıyor ağzona yutunca da gülmeye başlıyor dayısı süpürge diyor zaten

Yürüseniz belki de daha çabuk gidermişsiniz Pelinn. Ne biçim trafik varmış tüh.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…