maşallah diyeyim önce de yağmur emerken hiç ısırmadı
koltukta otururken gelip bacağımı ısırıyor ama sonrada alkış yapıp gülüyor ben korkuyorum ya ayy diye bağırınca hoşuna gidiyor
kesinlikle katılıyorum meral hep diyorum iyiki doğurmuşumm
millet dio ayy çok erken çoçuk sahibi olmuşsunuz insanın kendine vaki,t ayıramıyor falan bizim herşeyimiz yağmur ya hiç pişman olmadık hiç keşke 1-2 sene sonra olsaydı demedik doğrusu allah biliyorya
makinem bitti kızlar ben kaçtım çamaşır asıcam yağmuru yıkıcam süpürge yapıcam kociş yok bugün aşağıya komşuya inmem lazım :bbo:
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, hayat24+, mcetin1+, Tweety75+
ANAMMMMMMMMMMMMMMMM KİMSE KALMAMIŞ
off çok yoğunum bugün geçmişe bakayım dedim nerdee ben geçmişe bakamadan siz yine doldurmuşsunuz sayfaları yaa. neyse kaynatın bakalım bensiz bugün. hava da kapalı zorla iş yapıyorum valla.
yeğenkuşum düşmüş de ona kol kanat germeye gittiydim
yeğenkuşum düşmüş de ona kol kanat germeye gittiydim
Gecmis olsun varmi bisey
off çok yoğunum bugün geçmişe bakayım dedim nerdee ben geçmişe bakamadan siz yine doldurmuşsunuz sayfaları yaa. neyse kaynatın bakalım bensiz bugün. hava da kapalı zorla iş yapıyorum valla.
Tchiboda ne guzel seyler var mina olmadan once hemen begendigimi alirdim ablamin kizi irmak icin simdi minadan sira gelemiyor yegenlere
geçmiş olsun canım yoktur inşallah önemli birşey kıyamam
geçmiş olsun bişeyi yoktur inşll.
kuzuma geçmiş olsunyeğenkuşum düşmüş de ona kol kanat germeye gittiydim
bizdede durum yanıTchiboda ne guzel seyler var mina olmadan once hemen begendigimi alirdim ablamin kizi irmak icin simdi minadan sira gelemiyor yegenlere
dirseğini acıtmış kuzucum okul doktoru da bir film çektirin demiş tedbiren
sağolasınız yok gibi bakalım beni görünce bi saldı makaraları ağladı kuzum ama kırık falan olsa allah korusun duramazdı
kuzuma geçmiş olsun
yakışıklıya nazar değmiştir.
bizdede durum yanı
daha önce yeğenlereydi şimdi kendi kuzumasempatiksalakcinni
aman aman kıyamam çok geçmiş olsun cnma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?