2009 Aralık Anneleri

yok alla haklısın zaten ben diyorum fisher price işi bilmiyor su şişesi mandal bozzuk mouse eski tv nin kumanda ve kızımın diş kaşıyıcısı = kullanamadığımız burun aspiratörümüz

bu arada bugün hazır eczaneye gitmişken otri bebeninkinden aldım çok şükür birşeyi yok ama ne olur ne olmaz elimde olsun bayağı teferruatlı birşeye benziyor yedek uçlar filan

iki-üç sayfa geride canan tarif etmiş zaten arzucum...
nasıl aynı? bir gün kırmızı et bir gün beyaz et yapmıyor musun? içine giren sebzeleri de değiştirirsen her gün apayrı yemek olur be güzelim
yok bilge hergün kuzu etiyle yapıyorum kabak patates havuç fiks
içine bazen bamya fasulye kapya biber filan
bazen toz tarhana eklediğim oluyo
beyaz eti bazen yapıyorum eve tavuk çorbası o zaman ondan da içiyor bazen yayla çorbası yapıyorum ekstradan onuda yiyor ama ona pişirdiğim bu..
balık bir kere yaptım yemedi sıpa somon aldım kuş başı doğrayıp teflon tavaya yağsız tuzsuz koydum çevirdim yemedi sıpa.. evde değildim zaten ondan yaatıcı olamadım o gün balık da :))
ama tonbalığının içine doğra kuru soğanı at mısırı bayılıyor bunu tabi özellikle ona yedirmiyorumda biz yerken istiyor geeeevvv gaeeeeevv diye diye geviş getiriyor

tesekkurler yorumlar ıcın kestırdım artık koku bende mısalı :))) funda kestır sende o zaman uzun saçlı olmayınnnn :)))bılge toplanabılıyor sacım köpuk surmeye halım olmazsa acıl yataktan kalkıp papaz gıbı olmasın dıye azda olsa toplanabılsın ıstedım yanı yandan tokalarla destekle toplanır ama ben toplamayayım dıye kestırdım zaten

foto yorumlarına teşekkürler kızlar buyrunnnnnnnnn

funda selam ya kusura bakma hastalık falan derken gün parası gecikti ama aldın di mi???

selamm kızlar melis 2-3 gündür çok terliyor gece uyanıyor bi bakıyorum buz gibi ter atıyo görünen bi rahatsızlığı yok diş çıkarıyo üstten diş çıkarmayla ilgisi olabilirmi sizce ya hasta edicem yoksa çocuğu dün bi baktım göğsü buz gibi ter offff ne çıkmaz dişmiş bu da yavvv

selam aldım bige kesenize bereket canım doğumgünüdaşımızın :)))) fotoları çok süper bu arada yakışıklı olcak bu küçük adam ya...

Son düzenleme:
Pelin özelden yazdım bakarmısın
bilge ben yemek yaparken çamaşır sepetine koyuyorum yağmuru önünede plastik tabak tahta kaşık falan onuyor beni izliyor biz örümcek kullanmadığüımız için bu şekilde oyalıyorum bende ağzınada ara ara bişeyler veriyroum hem yiyor hem oynuyor bende yemeğimi yapıyorum

yok alla haklısın zaten ben diyorum fisher price işi bilmiyor su şişesi mandal bozzuk mouse eski tv nin kumanda ve kızımın diş kaşıyıcısı = kullanamadığımız burun aspiratörümüz

geri dönüşüm bebesi bunlar melike... bizim geri dönüşüm çöpüne salsam muhtemelen bayram eder

valla biz bir gün kıyma katıyoruz bir gün tavuk but sebze ve tahıllarını da değiştiriyoruz. bir gün pirinçse ertesi gün bulgur bir sonraki gün irmik vs gibi
ben balık mevsimi açılmadan dondurulmuş hamsi almıştım ondan iki tane koyuyordum domates patates maydanoz soğan ve sarımsak pişiriyordum sonra püre haline getirip limon ve zeytinyağıyla yallah mideye cokacimcoook
benimki parçalı hala yemediği için her şeyimiz çorba kıvamında ama her gün farklı yediriyorum bir tek soğan ve sarımsak sabit :1ninca:

ben toplamazsam kel kalırım toptan çözüm olur :bbo: adile naşit kıvamında geziyorum evde iki tane tel dökülsün emerken çekip koparıyor sıpa :umursamaz:

selam aldım bige kesenize bereket canım doğumgünüdaşımızın :)))) fotoları çok süper bu arada yakışıklı olcak bu küçük adam ya...

sağol canım valla bakalım büyürken tipi kaymazsa işimiz var gibi görünüyor kızlarla aklinialirimsmile

maşallah de canan benimki önüne ne koyarsan koy tövbe durmuyor... gidip damacanalara tutunup kalkıyor zıplamaya çalışıyor... damacanaların altına tekerlekli aygaz altlıklarından koymuştum ben dolayısıyla tehlikenin boyutunu sen düşün akannehir onlar da olmazsa gidip dolaplara tutunarak kalkmaya ve kapak arasını tırnaklayarak açmaya çalışıyor. dolabın nereden açıldığını tutturdu da allahtan henüz açmayı beceremiyor yer mantarı sempatiksalakcinni

Dün yerde yatıyorduk saçımı çekti ay dedim elimde olmadan ama eli saç doluydu hoşuna gitti tekrar çekmek istedi izin vermedim kızdı önce çığlık attı sonra hart diye yanağımı ısırdı maymun bunlar yaa ya bilerek yaptı yada öperken ısırıyor bazen farkında olmadan moraracak sonra anlat millete nasıl oldu

Bige bende çamaşır sepeti kullanıyorum canan gibi
hem içinde hemde dışında kendisiyle oyalanmaya bayılıyor öykücük

sırnaşık şeysırnaşık şeyYARAMAZ SIPA

dün akşam ayakkabılığın kapağının nasıl açıldığını buldu biz girişe köşeli koltuk yaptırmıştık ayakkabılığada plazma taktık orada oturuyoruz gidip gidip açtı 50 kere allahtan ayakkabıları çıkarmadı çok şeker ama sürekli tutunup kalkıyor hep ayakta ödüm kopuyor düşecek diye

maşallah meral iyi duruyor onun içinde..
arda nerdeyse mama sandalyesinden çıkıyor kendi kendine aşağı sarkıyor.. birtek bacakları içerde kalıyor zaptedemiyorum..
kızlar daha uslu sanırım ya maşallah hepsine

ben artık ısırdığında hiç sesimi çıkarmıyorum daha az ısırıyor. sadece memeyi ısırdığında "bu yaptığın hiç iyi değil yanlış bir şey yapıyorsun yok sana 5 dakika meme" deyip kapatıyorum ezik ezik bakıyor bu kez ama vermiyorum yine de 5 dakika.
öperken de ısırıyor oynarken de ısırıyor boşa demiyorum enik diye şakkıdı

maşallah diyeyim önce de yağmur emerken hiç ısırmadı
koltukta otururken gelip bacağımı ısırıyor ama sonrada alkış yapıp gülüyor ben korkuyorum ya ayy diye bağırınca hoşuna gidiyor

benim zaten çamaşır sepetim yok ki... olsa belki çocuk oynardı kaydirigubbakcemile3

maşallah hakikaten sanırım kız erkek farkı arzu benimki de mama sandalyesinde ayağa kalkmaya çalışıyor... ayak basacak yeri çıkardık şimdi de bir bacağını oturduğu yere çekip ondan destek alıyor kafamçokkarıştı

kesinlikle katılıyorum meral hep diyorum iyiki doğurmuşumm
millet dio ayy çok erken çoçuk sahibi olmuşsunuz insanın kendine vaki,t ayıramıyor falan bizim herşeyimiz yağmur ya hiç pişman olmadık hiç keşke 1-2 sene sonra olsaydı demedik doğrusu allah biliyorya

makinem bitti kızlar ben kaçtım çamaşır asıcam yağmuru yıkıcam süpürge yapıcam kociş yok bugün aşağıya komşuya inmem lazım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…