Arkadaşlar selamm
Çoook kötü bir gece geçirdikyeni doğmuş bebek gibi ben uyuttum zorla ya ayağımdan indirdiğimde ya yatağına koyduğumda uyandı.uykusuzluktan sinirimden ağladım.sabah 4.5 a kadar.sonra yine 6da uyandı 6.30da uyudu 10da kalktık bu sefer.işte tüm uykumuz bu gece buydumafoldumben niye böyle oldu anlamadım ben.şimdi de apartmanın pimapenlerini yapıyorlar çok fazla ses var.önümüzdeki hafta hep böyle olacak.bizimkide yapılacaktı taşınacaz diye ertelendi.sesten zor uyudu az öncede.bir kulağına tıkaç koydum neden böyle oluyor anlamadım ben.beterin beteri varmış bu gece çok iyi anladım
bilge bu nedir ..:uhm: alla alla dünya para verip ne oyuncaklar alıyoruzz.. onların oynadıkları şeye bak yaa..
içinde ne var bunun?
kopmuş bir kolyem vardı boncuk ve küçük metal boncuklardan oluşan onu küçük su şişesine döktüm içine de turuncu ve sarı yün parçacıkları kestim renk olsun diye şişenin kapağına japon sıktım kapağı kapattım kuruyunca da cüceye verdim
o arada nasıl yaptıysam sağ orta parmağımı avcumun içine de yapıştırdım delikafadulden sıcak su ve tırnak fırçasıyla onu açana kadar zaten şişenin ağzındaki yapıştırıcı kurudu sempatiksalakcinni
Ben baktim netten 35 diyor harf kaliba neyse bakalim birazdaha
oda iyiymiş sırnaşık şey , nasıl kendine geldin mi biraz ???
kıyamam :)))daha iyiyim ama hala doğduğuma pişman moddayım boshayallersmile
anammm ne kadannn kaynatmışsınız böyleeee...
kıyamam :)))
fatmayı aradım ama açmadı cumartesi için bugün konuşup karar verelimde ona göre hareket edelim
bu bu nedir bu fisfisfis oğlumun en favori oyuncağıyla tanışın hanımlar buyrunnnnnnnnn
konuşalııııııııımmmmmm boshayallersmile edeliiiiiiiim boshayallersmile
tam sopalığım bugün var ya alsanaalsanasmile
töbe töbe
kadın kadın titre ve kendine gel sempatiksalakcinni
içindekini bende anlamamıştım ama ne bunlardaki bu acayip şeylere ilgi geçen hafta dünyanın parasını verdim bir sürü oyuncak aldım kızım laptopun mause ile oynadığı kadar hiçbiriyle oynamıyor ve telsiz telefon için deli oluyor vermiyorum tabiiki ama eline geçirirse hemn kulağına koyuyor mantar
şu krebi bana da bir tarif edin kızlar..
hergün yanı yemeği yior zavallı oğluşum.. gerçi bizimkilerden de tattırıyorum ama ona özel pişen yemek hergün aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?