2009 Aralık Anneleri

al bendene o kadar, herkes ayaktaydı evde ben gökayı alıp uyutmaya gittiğimde herkes uyudu bizimki hala uyanık ,
bütün gece mızır mızırdı
bende bekliyorum geçecek inşallah

bilge bu nedir ..:uhm: alla alla dünya para verip ne oyuncaklar alıyoruzz.. onların oynadıkları şeye bak yaa..

içinde ne var bunun?

kopmuş bir kolyem vardı boncuk ve küçük metal boncuklardan oluşan onu küçük su şişesine döktüm içine de turuncu ve sarı yün parçacıkları kestim renk olsun diye şişenin kapağına japon sıktım kapağı kapattım kuruyunca da cüceye verdim
o arada nasıl yaptıysam sağ orta parmağımı avcumun içine de yapıştırdım delikafadulden sıcak su ve tırnak fırçasıyla onu açana kadar zaten şişenin ağzındaki yapıştırıcı kurudu sempatiksalakcinni

nilgün zihni sinirin leğen procesi başarılı oldu lakin tek kusuru oğlanın sağa sola fazla eğiliyor olması, göbekten kemer yapacaktım o zaman da leğen tümüyle pert olacak henüz o sorunu çözemedim laelaelaelaelae

esas dünkü procemi nasıl çözücem onu düşünüyorum bu akşam bir başka deneme yapıcam bakalım öyle olursa ne ala buradan gösteririm size de sempatiksalakcinni

oda iyiymiş sırnaşık şey , nasıl kendine geldin mi biraz ???

kıyamam :)))
fatmayı aradım ama açmadı cumartesi için bugün konuşup karar verelimde ona göre hareket edelim

konuşalııııııııımmmmmm boshayallersmile edeliiiiiiiim boshayallersmile
tam sopalığım bugün var ya alsanaalsanasmile

bu bu nedir bu fisfisfis oğlumun en favori oyuncağıyla tanışın hanımlar buyrunnnnnnnnn

içindekini bende anlamamıştım ama ne bunlardaki bu acayip şeylere ilgi geçen hafta dünyanın parasını verdim bir sürü oyuncak aldım kızım laptopun mause ile oynadığı kadar hiçbiriyle oynamıyor ve telsiz telefon için deli oluyor vermiyorum tabiiki ama eline geçirirse hemn kulağına koyuyor mantar

şu krebi bana da bir tarif edin kızlar..
hergün yanı yemeği yior zavallı oğluşum.. gerçi bizimkilerden de tattırıyorum ama ona özel pişen yemek hergün aynı

ya düşünürsen bu çok acayip değil hem tangır tungur ediyo hem hareketini görebiliyo hem içindeki renkli parçacıklar dikkatini çekiyor hem de şişenin ağzıyla dişini kaşıyabiliyo var mı fisher price'da böyle oyuncak bacım :jeyyar:

şu krebi bana da bir tarif edin kızlar..
hergün yanı yemeği yior zavallı oğluşum.. gerçi bizimkilerden de tattırıyorum ama ona özel pişen yemek hergün aynı

iki-üç sayfa geride canan tarif etmiş zaten arzucum...
nasıl aynı? bir gün kırmızı et bir gün beyaz et yapmıyor musun? içine giren sebzeleri de değiştirirsen her gün apayrı yemek olur be güzelim

bu arada saltanat kayığı yapımını söyleyeyim leğenin iki kenarından aynı hizadan delik açıyorsunuz uzunca birer ip veya kurdele geçiriyorsunuz leğenin içine yumuşak malzemeler doldurup yer cücesini koyup koridorda çekiyorsunuz... hem beliniz dinleniyor hem bayağı bir oyalanıyor bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…