anneler işi beter ediyor zaten kimi zaman. Sabah benimki soruyo kaçta geldi diye... Sanki hani başka konunun içinde mevzu oraya gelmiş de sormuş gibi... Değil oysa ki merakından biliyorum "geç geldi" dedim bitirdim konuyu... Valla bizim ulaşılamama durumumuz çocuktan sonra bitti öncesinde de çok nadir olurdu zaten ama şimdi ulaşamıyorsam bile en geç 10 dakika içinde arıyor bir ihtiyaç mı var diye.
Ya bi yandan kızdım bi yandan gecenin o saatine kadar su boşaltmakla uğraştı acıdım... Amaaaaaaan ne bileyim işte... Bakalım damarıma basarsa acısını çıkarırım yoksa belki de bu seferlik es geçerim bu vukuatı sositososito bir sonraki vukuata kadar tabii kötükedihüso
izmir köfte yap... Hem tek yemekte köfte patates sunmuş oluyosun hem kolaycacık fırında pişiriyosun sositososito
günaydın kızlaar. 10 sayfa geçmiş var bir bakıp geleyim.
bigecim umarım ciddi birşey yoktur dükkandaanneler işi beter ediyor zaten kimi zaman. sabah benimki soruyo kaçta geldi diye... sanki hani başka konunun içinde mevzu oraya gelmiş de sormuş gibi... değil oysa ki merakından biliyorum "geç geldi" dedim bitirdim konuyu... valla bizim ulaşılamama durumumuz çocuktan sonra bitti öncesinde de çok nadir olurdu zaten ama şimdi ulaşamıyorsam bile en geç 10 dakika içinde arıyor bir ihtiyaç mı var diye.
ya bi yandan kızdım bi yandan gecenin o saatine kadar su boşaltmakla uğraştı acıdım... amaaaaaaan ne bileyim işte... bakalım damarıma basarsa acısını çıkarırım yoksa belki de bu seferlik es geçerim bu vukuatı sositososito bir sonraki vukuata kadar tabii kötükedihüso
canan cım valla doğumdan sonra belime kadar gelen saçlarımın yarısı kestirdim,benimde kestirmem lazım ama cesaret edemiyorum iyi cesaret etmişsin çokmu kısalttın
müzeyyen tünaydın cnmgünaydın kızlaar. 10 sayfa geçmiş var bir bakıp geleyim.
daha iyi melike çok şükür
artık öksürünce ağlamıyo, azaldı epey öksürüğü
hırıltı devam ediyo ama((
gece hiç uyumadık yine
huzursuz bir sağa bir sola dönüp dönüp durdu ağladı
ayağımdaydı hep
çokta terledi kuzum su gibi oldu sürekli değiştim o terledikçe
ilaçlar fayda ediyo sanırım
evet pelin valla ne yedreceğimi şaşırıyorum artık paylaşımlar yol gösterir hepimizeCanan iyi fikir krep sagol cnm ya boyle arada degisik verdiginiz seyleri paylasinda fikir olsun kizlar
evet yasemin rutubetde çok etkili bodrum katlar falan bronşiti tetikliyormuşyok canım bronşiolit üşütmekten kaynaklanmıyo
bu hastalığa bir virüs neden oluyo
bu virüsüde çocuk ya gripli birinden yada yanında içilmemişse bile birinin üstüne sinen sigaradan alıyo ne yazık ki(((
ben küçükken sapsarıymışım şuan esmerim yani koyu kumralEwt ya hep oyledir annem duz sacli cok begenir saclarimizi ablamla benim alin kivirciksa minanin hal duz olma sansi var demekki sac var ama duz sanki kulak arkalari dalgalaniyor gibi ben mina sevmeyecek cok ugrasacak diye istemyrm ama eminim duz olursada kivircik olmadi diye uzulecek :))) bakalim gorecegiz insallah onumuzdeki aylarda fatma cok bunaldim hep toplamaktan kuafore gidemiyorum fon cektremiyrm fonsuz sevmiyorum diye kestirdim kisa olunca roflede kusa zaman olur yaptiririm insallah onumuzdeki hafta diyorum bakalim mina izin verirse :)) birde kiza sarilar daha belli oldu pek bir sevindim diger turlu dip boyasi toplayinca daha cok ortadaydi simdi uzun sacli biriki kisi gorunce kiskanir uzulurum :)) ama kizimla beraber uzar saclarimiz napali
Diye teselli ederim kendimi
yağmurda yemiyor sütlü denemedim bak melike deniyeyim tarifini opuyorumnanaktanYa benimki tarhanayı sevemedi. Mutlaka tarifi tutturamıyorum ben. Çok faydalı oysa bir yese.
kek bnmde aklımda pekmezli tahinli sütlü yumurtalı denemek lazımBenim ki tarhanayı sütlü seviyor az suyla normal pişiriyorsun kaynayıp katılaşınca süt ekliyorsun bir taşım daha kaynıyor yiyor onu ( tabii ne kadar yediği malum )
krep meyva suyuyla sanmıyorum çünkü pişecek meyva suyunun tadı bozulmaz mı pişince
dün annem kek yapmış sevmiş benim ki gene yapacağım dedi sebzeli yap dedim daha faydalı
yağmurda öyle çirkin oluyo beni asılıp ilgi çkmeye çalışıyoherkese günaydın gecmişi okuyamadım yiğit sıpası bırakmıo umarım herkes iyidir...
o da belki telaşından belki o kadar uzayacağını tahmn edemediğinden belki de dediği gibi rahtsız etmemek için aramamıştır o koşturmanın içinde sms çekmekte pek kolay değildir heralde ayyyyyy bana ne olduysa iki gündür iş yerindede böyleyim sürekli erkek tarafını koruyorum tam görümce modu
fırında pişenler neden daha kolay geliyor bana da hazırlaması uzun sürse bile yaseminciğim köfteleri varsa sebzeleri fırın tepsisine koy patatesleri kızartmalık doğra azıcık yağla onları da koy fırında kızartma yap veya fırın torbasına koy
bigecim umarım ciddi birşey yoktur dükkanda
mallarda bir zarar ziyan filan söz konusumu peki?
hamileykn bnmde belime inmişti saçlarım 3-4 ay sonra kestrdim omuzlarımda şimdi yine uzadı belime yakın çbuk uzuyo bnm saçlarım dalgalı hep düzpleştiriyorıum yıprandılr sanki omuzlarıma kdr kestrmek istiyorum ama gidemedim bii türlü çok uzakya kapımın dibinde gazinolar bilmiyorumkismilebigecim umarım ciddi birşey yoktur dükkanda
mallarda bir zarar ziyan filan söz konusumu peki?
canan cım valla doğumdan sonra belime kadar gelen saçlarımın yarısı kestirdim,
o da yetmedi öykü 5 aylıkken sıcacık kestirdim
şimdi yavaş yavaş uzuyorlar ama sor bana nasıl cesaret ettinde kıydın diye ben bile hala anlamış değilim
çocukla yıkanmak bir dert, uzun saçlara bakmak kurtmak bir dert
ama şu da varki kullanımı çok rahat
müzeyyen tünaydın cnm
kıyamam yaaaaa
inş tez zamanda eski sağlığına kavuşur kuzum:Saruboceq:
Minayi uyuttum sandim geldim ama uyumamis tekrar giduyrm gelecegim insallah aklimdayken nevra harf kalibi bu kadar pahallimi ya sen kaca aldin nerdeyse hazir kurabiye almak daha ucuz ama bennn yapmak istyrmmmm yaa
bu bu nedir bu fisfisfis oğlumun en favori oyuncağıyla tanışın hanımlar buyrunnnnnnnnn
Valla ettim bir cesaret canan bakimsiz bir vaziyette toplamaktan cook bunalmistim resim eklerim cekebilirsem kendimi :)
bu bu nedir bu fisfisfis oğlumun en favori oyuncağıyla tanışın hanımlar buyrunnnnnnnnn
foto ekledim ve yemeğe gittim
Valla ettim bir cesaret canan bakimsiz bir vaziyette toplamaktan cook bunalmistim resim eklerim cekebilirsem kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?