2009 Aralık Anneleri

aynen öyle biz kıyamıyoruz, bu zamanlarıda birdaha gelmeyecek diye canımızı çıkarıyoruz
neyse canları sağolsun ne için varız biz :)))
ypmaz olur muyum, akşam eve gittim yemek vardı yendi topladım, bugüne börek yaptım sabah kahvaltısında yesinler diye
yarın nilayın beslenmesinde kek var gidincede onu yapacağım, yatana kadar fıçım yer görmüyor, hele evde olunca ha şunuda yapayım habunuda yapayım derken 2 gün geçip gidiyori
işe gelincede oturarak çalıştığım için bacaklarım dinleniyor işte

maşallah hamaratız yanı,,
ben bıraz tembelımdır de zorakı yapıyorum bazen herşeyı
hadı az kaldı cıkmana bebelere kavuşhihoyyyt

bende kaçıyorum mamsını yedırıp azrayı yatırıcam gece uğrarım ınş:)herkese hayırlı akşamlar

MAşallah o bebeğe 41 kere darısı da bizlerin bebelerine...
biraz zor gibi ama deniycez artık

cok zor degil. ama iste gene bir miktar aglatmak zorunda kalabilirsiniz:) alin'in uyku duzeni TR'ye gidip gelince mahfoldu. Onceden uyku vakti gelince bi sarki soyler, yatagina koyardim uyurdu. Oraya gidince hem saat farki, hem hava degisikligi, hem insan degisikligi hersey altust oldu. Dolayisiyla kendi kendine uyumamaya basladi. Ben de buraya donunce bari bir nesneye bagimli yapayim dedim. Bir minik yastigi var, onu uygun gorduk. Ilk gun yanina uzandim, yastigi da besigine koydum. Tam 2 saat kalkti, oturdu, ayakta besigin 4 kosesini gezdi, bagirdi, sustu... 2 saatin sonunda yastikla oynamaya karar verdi, uzerine yatti, uzerine oturdu. havaya kaldirdi, ayaklariyla uzerine cikti, yapacak baska hicbirsey kalmayinca yastigi koydu yerine, basini da uzerine koydu ve uyudu. Tabii buraya gelene kadar her ayaga kalktiginda ben tutup tekrar yatirdim uzerine, yani yastigin basin altina konulacak bir sey oldugunu ogrendi bu arada.

Bagirmasina tahammul edebilirseniz oluyor. Cok sukur artik kendiliginden uyuyor gene hic uyanmadan. Tek fark, artik bir yastigi var, onsuz uyumaz :)

bana uygun gelmiyor bu şekilde bebeği ağlatmak annenin güvenini kaybedicek gibi düşünüyorum bizimde bebeğimiz var playskool ninnili uyku arkadaşım gece uykusuna yatacağı zaman onun şarkılarıyla uyur inceler onu ama ben zorladımmı hayır 3 aylık falandı o bebeği aldığımızda hep beşiğindeydi beşik dışında hiç eline vermedim uyurken ve uyandığında gördü o bebeği hala daha uyandığında ağlamaz o bebekle oynar artık düğmesinede kendi basabiliyor.
bazende ayağımda salllıyorum müzikli tomy yıldızlı rüyalar diye bişey almıştık adını hatırlayamadım şimdi onun müziğini dinler tavanda izler öyle uyur

kızlar yağmur krepe bayılıyor bugünşlerde sık sık yapıyorum yiyor aklınızda olsun sebzeli falan iştahsız bebekelre deneyebilirsiniz
brokoliyide yemiyordu suda bütün olarak haşlıyorum eline veriyorum sevdi :)
maşalah diyeyeim de nazarım değmesin .

aman maşallah canımm
nasıl yapıyorsun ona krep?

aglatmak dememeliydim. cunku bagiriyor. cogu bebek de bagirir zaten, gozunden yas gelmez. annenin guvenini kaybedecegi zamani coktan gecti. ben 4 aylikken de kizimi bu sekilde egitmistim. 2 gun bagirdi, sonra ogrendi. bu sefer de 1 gun surdu sadece. ben olsam ben de bagiririm. alismisim annemin sicak kucaginda uyumaya, neden tek basima dalmak zorunda kalayim ki:)

bana kalsa ben bebegimi 24 saat sallarim, yanimda uyuturum, memede uyuturum, cok da mutlu olurum ama bu sekilde uyumasi bebegin kendisi icin iyi degil. saglikli bir gelisim gosterebilmesi icin kesintisiz ve 12-13 saat uyumasi lazim. bebekler icin iyi uymak ve iyi beslenmekten daha onemli bir sey yok.

tabii ki de her annenin kendi secimi. isteyen istedigi sekilde uyutur.

çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off

çok geçmiş olsun cnm bnm sıkma canını inş iyileşir biran önce kuzucuk üzme kendini oalcağa çare yok kendini suçlama sakın....allah beterinden saklasın...:Saruboceq:

mehtap güneş nasıl şimdi çok geçmiş olsun inşallah eeg sonuçlarınız temiz çıkar cnm okurken içim gitti resmen pek giremedim siteye bu aralar da geçmişte gözüme takıldı

geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin kuzuna inşallah hemen.. kıyamam ya hiç birine bişey olmasın onlara hasta olmasınlaar

maşallah yağmuruma :)
aman yesin annesi , bende herşeyi veriyorum eline haktan maşallah herşeyi yiyo iştahlı ama
yemeyen çocuklara çok iyi bir taktik bu ele verme
oy kıyamam yavruma yaaaa
çok geçmiş olsun canım
biz 2 aylıkken yatmıştık bronşiolitten
bol bol emzir, emmiyosa bol bol sıvı ver
elmayla demlenmiş ıhlamur işe yarıyo
bide buhar makinen varsa ara ara çalıştır
yoksa su kaynat buharını odaya yay
haktanda da hırıltı çok, faranjit oldu aynılarını ben yapıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…