aynen öyle biz kıyamıyoruz, bu zamanlarıda birdaha gelmeyecek diye canımızı çıkarıyoruz
neyse canları sağolsun ne için varız biz :)))
ypmaz olur muyum, akşam eve gittim yemek vardı yendi topladım, bugüne börek yaptım sabah kahvaltısında yesinler diye
yarın nilayın beslenmesinde kek var gidincede onu yapacağım, yatana kadar fıçım yer görmüyor, hele evde olunca ha şunuda yapayım habunuda yapayım derken 2 gün geçip gidiyori
işe gelincede oturarak çalıştığım için bacaklarım dinleniyor işte
hadi bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum :))))
niye ankara yolu gözüküyor ondan mı
MAşallah o bebeğe 41 kere darısı da bizlerin bebelerine...
biraz zor gibi ama deniycez artık
cok zor degil. ama iste gene bir miktar aglatmak zorunda kalabilirsiniz:) alin'in uyku duzeni TR'ye gidip gelince mahfoldu. Onceden uyku vakti gelince bi sarki soyler, yatagina koyardim uyurdu. Oraya gidince hem saat farki, hem hava degisikligi, hem insan degisikligi hersey altust oldu. Dolayisiyla kendi kendine uyumamaya basladi. Ben de buraya donunce bari bir nesneye bagimli yapayim dedim. Bir minik yastigi var, onu uygun gorduk. Ilk gun yanina uzandim, yastigi da besigine koydum. Tam 2 saat kalkti, oturdu, ayakta besigin 4 kosesini gezdi, bagirdi, sustu... 2 saatin sonunda yastikla oynamaya karar verdi, uzerine yatti, uzerine oturdu. havaya kaldirdi, ayaklariyla uzerine cikti, yapacak baska hicbirsey kalmayinca yastigi koydu yerine, basini da uzerine koydu ve uyudu. Tabii buraya gelene kadar her ayaga kalktiginda ben tutup tekrar yatirdim uzerine, yani yastigin basin altina konulacak bir sey oldugunu ogrendi bu arada.
Bagirmasina tahammul edebilirseniz oluyor. Cok sukur artik kendiliginden uyuyor gene hic uyanmadan. Tek fark, artik bir yastigi var, onsuz uyumaz :)
kızlar yağmur krepe bayılıyor bugünşlerde sık sık yapıyorum yiyor aklınızda olsun sebzeli falan iştahsız bebekelre deneyebilirsiniz
brokoliyide yemiyordu suda bütün olarak haşlıyorum eline veriyorum sevdi :)
maşalah diyeyeim de nazarım değmesin .
bana uygun gelmiyor bu şekilde bebeği ağlatmak annenin güvenini kaybedicek gibi düşünüyorum bizimde bebeğimiz var playskool ninnili uyku arkadaşım gece uykusuna yatacağı zaman onun şarkılarıyla uyur inceler onu ama ben zorladımmı hayır 3 aylık falandı o bebeği aldığımızda hep beşiğindeydi beşik dışında hiç eline vermedim uyurken ve uyandığında gördü o bebeği hala daha uyandığında ağlamaz o bebekle oynar artık düğmesinede kendi basabiliyor.
bazende ayağımda salllıyorum müzikli tomy yıldızlı rüyalar diye bişey almıştık adını hatırlayamadım şimdi onun müziğini dinler tavanda izler öyle uyur
çook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin kuzuna inşallah hemen.. kıyamam ya hiç birine bişey olmasın onlara hasta olmasınlaarçook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
kızlar yağmur krepe bayılıyor bugünşlerde sık sık yapıyorum yiyor aklınızda olsun sebzeli falan iştahsız bebekelre deneyebilirsiniz
brokoliyide yemiyordu suda bütün olarak haşlıyorum eline veriyorum sevdi :)
maşalah diyeyeim de nazarım değmesin .
oy kıyamam yavruma yaaaaçook kötüyüm ya kızım çok kötü öksürüyordu dün başladı birden bugün doktora götürdüm bronşiolit olmuş mafoldumben doktor antibiyotik yazdı 2 tane de şurup hava değişiminden olmuş annemlere geldik ya biz bi de kendi doktorumuz olmayınca burda bir doktora götürdüm ya çok feci hırlıyo yavrumun ciğerleri inşallah biran önce düzelir resmen pişman oldum geldiğime çok üzgünüm ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?