2009 Aralık Anneleri

canancım maşallahhhhhhhhhhhh diyorum sana

çok zor valla ebrucum bir de beyefendi rahata alıştı anne ver meme anne ver meme... yemek yemiyordu neredeyse hiç... şimdi de benim memeler oldu montofon kıvamında akannehir lakin sağmıycam sağsam da faydası yok benim sıpanın beklemiş sütü çorbanın içinde bile içmediği bu sürede kesinlik kazandı

SAHİBİNDEN BUZLUK DOLUSU ANNE SÜTÜ VAR... KALİTESİ İYİ İYİ BAKILMIŞ MONTOFON ANNEDEN
KIZLAR CİDDİ DİYORUM Bİ SEBEPTEN SÜTÜ OLMAMIŞ YENİ DOĞUM YAPMIŞ TANIDIĞINIZ VARSA MEMNUNİYETLE VERİRİM SÜTLERİ YOKSA LAVABOYA GİDİCEK mafoldumben

1:

iiyiyimiş bu köpek ya

süper süper evin eğlencesi... biz önce eşimle oynayıp keşfettik sonra oğlana verdik sositososito ve hepsiburada da piyasadan oldukça ucuz

ya ne yaptınız 2 dakkika bakamadım yav :)

eskişehir ekimde zor Bigecim ama havalar ısınınca kısmet olursa mutlaka gidelim, ekimde soğuk olur çünkü
bu arada bana uyar heryerde fatmaya uyar mı bilmem???

ayrıca merak ettim özelden yazsana bi sebebini nolur nolur

hoşgeldin canım maşallh paşamıza belli resminden de.. bizimkiler adaş..
benim oğluşumun ismide emre burak delikafadulden

afiyet bal şeker vee bool bool süt olsunnn canım benimm..

hoşbulduk.evet emrecıkler adlarıyla buyusunler.anne karnında bıle usg de pozlar boyleydı.birde şimdi düşünün

kızlar sinirim bozuldu ya şu göğsümdeki
kırmızı mercimek tanesi kadar olan yer hala duruyo dışta bişey yok içte
biraz baktım netten içe doğru çöküntü diyo bende var o

valla yaa benimde aklım kalmıştı alsm mı ki acaba .. burak' ın karşısında sürekli konuşan biri olması gerekiyorda . konuşurlar artıkın birlikte .. burakta sölenir durur ona ..

al gitsin annesi eğlenceli bi it o kaydirigubbakcemile5

bence 29 ekimde sıcak olacak :umursamaz: bakarız o günlere bir çıkalım pastırma yazı gelirse yerimseniben
FATMAAAAAAAAAAA uyar mı birlik mahallesi bir iki

evet atıl bır sağlıkçı dıyebılırız:sinifsinif:suanda evhanımı.

doktora gitmek istemiyorum kötü bişey duyarım diye..
böylede olmuyo napcam ya allah korusun

arzucum ihmal etme lüften git biran önce göster .. allah korusun iyi düşün iyi şeyler olsun .. hemen en kötüsü düşünüp içini karartma lütfen ..

afiyet , bala,şeker boool boool süt olsun umut paşamızaa..

ay yıne duramayp yazcm.bence akıntı,renk değişimi ve koltuk altında farkedılır bezelerın yoksa hıç telas yapmadan söyle bırgun ardacıkla dolasmaya cıkınca buyuksehır beldysının kadın aile merkezlerınden bırıne ugra.hem meme tetkıklerını ver hem smear.oh kafan rahat don evıne

Arzucuğum bence ihmal etme çok büyük bir ihtimalle önemli bir şey değildir aylardır aynı şekilde durduğna göre ama bence bir meme cerrahına görünsen iyi olur senin de için rahat eder.

sağolun kızlar korktuğumdan gitmedim zaten şimdiye kadar..
akıntı renk değişimi yokta o kitlenin olduğu kısım içe doğru biraz çökmüş aynada bariz farkediyorum o var sadece bir cesaret toplıym da gideyim inşallah biran önce

Arzucuğum bence ihmal etme çok büyük bir ihtimalle önemli bir şey değildir aylardır aynı şekilde durduğna göre ama bence bir meme cerrahına görünsen iyi olur senin de için rahat eder.
tmm ebru gidicem ya bu ay ardayı götürmüşken bende gideyim diyorum ayın 17 sine kontrole götürcem ardayı bakim

selam kızlaar. kontrolden geldik. paşalar da büroda yanımda. birazdan gidecekler. rahat rahat yazarım. şimdi küçük sıpa tepemde tepiniyor.

arkadaslar bıraz alakasız olacak ama nohut mayası hakkında bılgısı olan var mı?

valla ne desem boş, aslında düşünceli duyarlı biridir ama nasıl olduysa boşta bulundu herhalde
ben o gün başını yaptım, ipim yok diye ince iple yaptım deneme için daha ip almadım yapsam

amin ebrucum çok sağol
afiyet şeker olsun bacım

ya götürmeye korkuyorum yasemin ne zaman hastaneye gitsek sağlam çocuk akşamına ateşleniyor hadi ondan sonra gece acilde sürünüyor yazık yavrum

hay allah ya, enfeksiyonmu kapıyo ki bilmiyorumkismile
amın hepımızın evladına ınşallah.uzakdoğudayım.ama daha once ıstanbulda.çok ozledım ıstanbulu.

uzak adı gibi
gelemiyomusun ara ara?

arzu canım bencede ihmal etme git kontrole korkma git için rahatlasın canım

zsa nohut mayası hiç duymadım ben, ne işe yarıyomuş ki :uhm:

doğal maya olarak kullanılıyor belkı ızmırlıler bılır kumru dan.2 ay once ıstanbuldaydm ama zamanla alısmak yerıne daha cok ozlenıyr sankı.

evet atıl bır sağlıkçı dıyebılırız:sinifsinif:suanda evhanımı.

sağlıkçının atılı olmaz buradan bize yardımcı olursun illa aktif olmak istiyorsan yerimseniben nedir meslek?

arzuuuuuuuuuuu yavrucum allah dermansız dert vermesin kötü bir şey duyucam diye doktora gitmemezlik nasıl bir iştir yaaaaa sırnaşık şey

afiyet , bala,şeker boool boool süt olsun umut paşamızaa..

amiiiiiiin dua ediyorum kaynak kurumasın stoklar elimde patladı zira :2:

selam kızlaar. kontrolden geldik. paşalar da büroda yanımda. birazdan gidecekler. rahat rahat yazarım. şimdi küçük sıpa tepemde tepiniyor.

olumunekankayizsmile

arkadaslar bıraz alakasız olacak ama nohut mayası hakkında bılgısı olan var mı?

internetten araştırmıştım bir ara... ekmek mayalamak için mi?

yasemin bir gün de birisi için "kötü" dediğini duyacak mıyız acaba??? diyorum sana kanatlarını çok iyi saklıyorsun sen opuyorumnanaktan

ne bileyim ya ne zaman gitsek ertesi gün ateşliyiz :umursamaz: doktoru eve çağırcam mümkün olsa sositososito

doğal maya olarak kullanılıyor belkı ızmırlıler bılır kumru dan.2 ay once ıstanbuldaydm ama zamanla alısmak yerıne daha cok ozlenıyr sankı.

balıkesirde yaparlar nohutlu ekmek derler bayatlamaz kolay kolay... bakayım okuduğum siteyi bulabilirsem eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…