yuhhh diyesim geldi kusura bakma hasta hasta öpülürmü ya düşünmesi lazımlmaz:> lmaz:
bu arada ben paspası bitirdim gözleri yapılıp dikilcek sadece akşam yaparım artık arkadaşlar gelicek öğlen yarın eklerim inşallah :hulya::hulya::hulya:
Ay tam yazıcam yeni sayfa ekleniyor ne çok konuşuyorsunuz yaw:))
Bilgee hoş geldin Umut Paşa ya da sana da geçmiş olsun şu anki kırıklığında dediğin gibi kesin psikolojikmandır ee on günün üzerine zor tabii kuzudan ayrılmak.
1:
iiyiyimiş bu köpek ya
hoşgeldin canım maşallh paşamıza belli resminden de.. bizimkiler adaş..
benim oğluşumun ismide emre burak delikafadulden
afiyet bal şeker vee bool bool süt olsunnn canım benimm..
valla yaa benimde aklım kalmıştı alsm mı ki acaba .. burak' ın karşısında sürekli konuşan biri olması gerekiyorda . konuşurlar artıkın birlikte .. burakta sölenir durur ona ..
ya ne yaptınız 2 dakkika bakamadım yav :)
eskişehir ekimde zor Bigecim ama havalar ısınınca kısmet olursa mutlaka gidelim, ekimde soğuk olur çünkü
bu arada bana uyar heryerde fatmaya uyar mı bilmem???
ayrıca merak ettim özelden yazsana bi sebebini nolur nolur
evet atıl bır sağlıkçı dıyebılırız:sinifsinif:suanda evhanımı.alla alla bizim evin suyu mu çıktı :dilcikar: evde buluşmak daha mantıklı tabii en güzeli siz bize gelin hem ev müsait hem ben sana ayrıca söylerim sebebini burdan olmayacak yerimseniben
ohooooooooooo yaza peeeeeeeeee... nilgün kız iki dört 29 ekimde kaçsak mı? ereğli işi yalan oldu belli ki turkbayragi
ya ben anlamıyorum bu insanları :mymeka: hastasın işte el kadar bebeyi ne öpersin :mymeka:
hoşgeldiniz anacık oğulcuk... nerede yaşıyorsun? sağlık personeli misin? anlatış tarzın öyle gibi geldi
doktora gitmek istemiyorum kötü bişey duyarım diye..
böylede olmuyo napcam ya allah korusun
cokacimcoook
kızlar sinirim bozuldu ya şu göğsümdeki
kırmızı mercimek tanesi kadar olan yer hala duruyo dışta bişey yok içte
biraz baktım netten içe doğru çöküntü diyo bende var o
kızlar sinirim bozuldu ya şu göğsümdeki
kırmızı mercimek tanesi kadar olan yer hala duruyo dışta bişey yok içte
biraz baktım netten içe doğru çöküntü diyo bende var o
arzucum ihmal etme lüften git biran önce göster .. allah korusun iyi düşün iyi şeyler olsun .. hemen en kötüsü düşünüp içini karartma lütfen ..
afiyet , bala,şeker boool boool süt olsun umut paşamızaa..
sağolun kızlar korktuğumdan gitmedim zaten şimdiye kadar..ay yıne duramayp yazcm.bence akıntı,renk değişimi ve koltuk altında farkedılır bezelerın yoksa hıç telas yapmadan söyle bırgun ardacıkla dolasmaya cıkınca buyuksehır beldysının kadın aile merkezlerınden bırıne ugra.hem meme tetkıklerını ver hem smear.oh kafan rahat don evıne
tmm ebru gidicem ya bu ay ardayı götürmüşken bende gideyim diyorum ayın 17 sine kontrole götürcem ardayı bakimArzucuğum bence ihmal etme çok büyük bir ihtimalle önemli bir şey değildir aylardır aynı şekilde durduğna göre ama bence bir meme cerrahına görünsen iyi olur senin de için rahat eder.
yuhhh diyesim geldi kusura bakma hasta hasta öpülürmü ya düşünmesi lazımlmaz:> lmaz:
bu arada ben paspası bitirdim gözleri yapılıp dikilcek sadece akşam yaparım artık arkadaşlar gelicek öğlen yarın eklerim inşallah :hulya::hulya::hulya:
Ay tam yazıcam yeni sayfa ekleniyor ne çok konuşuyorsunuz yaw:))
Bilgee hoş geldin Umut Paşa ya da sana da geçmiş olsun şu anki kırıklığında dediğin gibi kesin psikolojikmandır ee on günün üzerine zor tabii kuzudan ayrılmak.
Yasemin size de çok geçmiş olsun tekrardan ben o hasta hasta öpeni var yaaa hayret bir şey yaaa bırak öpmeyi aynı ortamda bile bulunmaması gerek tabii kimin umrunda.
Kıyamam yavruma iyileşir inşallah bir an önce.
afiyet şeker olsun bacım
ya götürmeye korkuyorum yasemin ne zaman hastaneye gitsek sağlam çocuk akşamına ateşleniyor hadi ondan sonra gece acilde sürünüyor yazık yavrum
amın hepımızın evladına ınşallah.uzakdoğudayım.ama daha once ıstanbulda.çok ozledım ıstanbulu.
evet atıl bır sağlıkçı dıyebılırız:sinifsinif:suanda evhanımı.
afiyet , bala,şeker boool boool süt olsun umut paşamızaa..
selam kızlaar. kontrolden geldik. paşalar da büroda yanımda. birazdan gidecekler. rahat rahat yazarım. şimdi küçük sıpa tepemde tepiniyor.
arkadaslar bıraz alakasız olacak ama nohut mayası hakkında bılgısı olan var mı?
valla ne desem boş, aslında düşünceli duyarlı biridir ama nasıl olduysa boşta bulundu herhalde
ben o gün başını yaptım, ipim yok diye ince iple yaptım deneme için daha ip almadım yapsam
hay allah ya, enfeksiyonmu kapıyo ki bilmiyorumkismile
doğal maya olarak kullanılıyor belkı ızmırlıler bılır kumru dan.2 ay once ıstanbuldaydm ama zamanla alısmak yerıne daha cok ozlenıyr sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?