2009 Aralık Anneleri

mcetin1, crstal18+, frezya_tg+, ggozde, handeel+, MotherandBaby+, peluse+, serinus+, sevgii:)+, smmm06, yasil_haktanemin+

maşallah maşallah topiğe
uzun zamandır bukadar kalabalık olmamıştık

valla aynen öyle ben burağı taşımakta zorlanıyorum .. bian önce yürüselerde kucakta taşımaktan kurtulsak ..

Gunaydinnnn cok sukur minanin 3. Disi gozuktu huysuzlukta ondamdi
Demkki

hayırlı olsun yeni incinizz

Nevra bende 1 yaskurabiyesini yapmak istyrm minamin kizima benim elimden bisey hazirlamak icin kurabiye tarifini banada atarmisin birde hazir seker hamuru alip kaplamak zor olurmu ya bilemedim cesaret verin bana cok istyrm yapmak

şimdi atıyorum canım .. şeker hamurunu kolay yoğuruluyoo .. oyun hamuru gibi .. başta zorlanıyorsun ama sonradan elin alışır yaparsın yani .. kaplamak değilde süslemesi uğraştırıyoo .. herkes anasının karnında öğrenmiyo yaa kesin yaparsın .ben mesela o kurabiyeleri netten resimde görüpte yaptım..

dişiniz hayırlı olsun diş çok huysuzluk yapıo hakkaten yiğitin de 6tane var sanırım 2 tane daha çıkıo beyazlamış baya allah yardımcıları olsun onlarında bizimde

hayırlı olsun sizinde dişiniz sğrısız sızısızçabucak çıkar inşll.

maşallah öykücüğümee hayırlı olsun inciniz...

tamam o saman canımmmm Şeniz

oy oy oy maşallah... akıllı gelinim benim hemen sahiplendim e şimdi biz öykü gibi güzel e sizde yiğit gibi yakışıklı damat bulamazsınız oğlum biraz tembel ama artık idare edin

benim kızımda 60cc den daha atlayama dı 90cc ye zorluyorum ama nafile..

kızlar biz öğleden sonra doktora gidicez ne olur bize dua edin iyi haberlerle gelelim...

gecmişe baktımda yeni gördüm çok gecmiş olsun umarım bişey çıkmaz allaha sığın inan iyi haberlerle döncen inş..allahım hiç bi bebeği hasta etmesin edersede dermansız hastalık vermesinn:gitme:

kızlar biz öğleden sonra doktora gidicez ne olur bize dua edin iyi haberlerle gelelim...

inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz canım ben birşey çıkacağını sanmıyorum tatlım sıkma kendini rahat ol

nbr melike gorusemiyrz artik zeyno nasil

valla canım evde zeynep iş yerinde patron rahat bırakmıyor iyiyiz zeyno hiç durmuyor emekleme son hız devam ediyor onu için odasını ve oturduğumuz yeri halı kaplattım tutunup kalkıyor ki o çok fena hep dipdibe yaşıyoruz minacık nasıl düzeldi mi dişiniz de hayırlı olsun bizde 2 çıktı durdu

bu arada kızlar benim kızım hiç konuşmuyor gugu sesler çıkarıyor arada bir acayip anlaşılmaz şeyler söylüyor ama daha çok susuyor

Sagol nevra peki o hamuru ballami yapistrdin birde onu acmaya ve ustunu duzeltmeye gerecler var aldinmi gerek yok mu cok sordum ama az kaldi d.gunune bu arada davetymiz ekte gormeyen varsa bakin bekliyrz d. Gunumuze

çok teşekkür ederim kızlar hepinize randevu 2 buçukta umarım güzel haberlerle dönerim gelir elmez yazıcam birazdan çıkıyım güneşi giydiriyim çantamızı hazırlıyım karnını doyuriyim anca babamız gelir almaya 2gibi görüşüüz kızlar çok saolun

bende yaş gününde özel cici kurabiyler yapmak istiyorum hep beraber yılbaşında kutlayacağız 28 aralıkta ve yılbaşında 2 kere toplanacağımıza bana da tarif verebilir misin şeker hamuruyla hoş şeyler yapılabilinir

Alyanin annesi hosgeldinn ismin ne kac kilo almistin kaci gitti sorusuna cvp bekliyor kizlar :)) ya emzirmeyincede mi kalkacaklar ama 3 iyi ya masallah de sus bence :))

merhaba adım SEDA..54kiloydum,,14 kilo aldım ve 68 oldum..doğumdan sonra 60 kiloydum şimdi 7 aydan beri emzirmiyorum o yüzden dikkat ettim biraz şu an 56 kiloyummm..belki de iyidir 3 evet ama ben çok zorlanıyorummm..

kocişim yemege gelmek üzere, gidince gelirim kızlar öptümmmm
oyyyy ben o güzel o hanım gelinimin gugu diyen ağızlarını yerimmmmmm
konuşcak konuşcak sus diycen dünürüm zamanı gelince

Ben birara 5-6 aylikken dr a sormustm cok konysmyr diyede dr izlemeyle dokunmayla baska birseyle mesguldur baska seyler ogrenyrdur 2 gun hic konusmadan duryrmu dedi hyr gun icinde sessizliginden bahsedyrm demistim ok sorun yok dmsti simdi masallahi var gecicidir yani

Süpürgenin suyunu koydum,fişe taktım canım istemedi geri bıraktım amaaannn....

ben fazla takmıyorum ama annem durup durup bu kız niye konuşmuyor diyor aynısını basmıyor diye yapmıştı başımın etini yemişti hatta kızıyorum diye teyzen sordu bir dr a götürün dedi demişti kızmıştım şimdi de kızdım dün 1.5 yaşına kadar 1 kelime söylemezse sorun var demektir demiştim

selammmm,
hala sorun devam ediyor nasıl yapcez bilmiyorum
geçmişi hiç okuyamadım, umarım herşey yolundadır

şimdi bayinin bilgisayarından 5 dakika girdim şöye bir bakayım diye
son gördüğüm Güneşin nesi var geçmişe bakamadım, umarım önemli değildir, şimdiden çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…