2009 Aralık Anneleri

Nevra bende 1 yaskurabiyesini yapmak istyrm minamin kizima benim elimden bisey hazirlamak icin kurabiye tarifini banada atarmisin birde hazir seker hamuru alip kaplamak zor olurmu ya bilemedim cesaret verin bana cok istyrm yapmak

yasmin oğlulşu hadtamı ettin sen:1no2:
kıyamam sümüklü kuzuya ben

ana özlemide birşeye benzemiyor
hadi gözün aydın cnm
valla bizimkiler dibimizde şanslıyız:Saruboceq:

sen benle niye konuşmuyon küs müyüz ağlarım ama(

sağol canımmm, yok tıkalı değil akıyo nerdeyse ağzına gircekler :sinifsinif:

:1shok: ohaoldumsmile sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
Geçmiş olsun kuzucuğa Yasemin akması tıkanmasından iyidir kolayca atlatır inşallah.

Hoşgeldin öncelikle.
O konuda arkadaşların dediği gibi yapacak pek bir şey yok kelin ilacı olsa başına sürer misali.
Yalnız emmediği halde kalkıyor öyle mi biz de emzirme bitince uykusu düzene girecek diye umut ediyorduk. bilmiyorumkismile

Canberk yine zıvanadan çıktı bu gece gerçi hangi gece düzgün ki haftada belki bir gece üç kere falan kalkıp emip uyuyor diğer geceler defalarca veya bir bir buçuk saat meme ağzında olacak emecek çok uykum var çoooookkk.

Nevra bende 1 yaskurabiyesini yapmak istyrm minamin kizima benim elimden bisey hazirlamak icin kurabiye tarifini banada atarmisin birde hazir seker hamuru alip kaplamak zor olurmu ya bilemedim cesaret verin bana cok istyrm yapmak

dişiniz hayırlı olsun diş çok huysuzluk yapıo hakkaten yiğitin de 6tane var sanırım 2 tane daha çıkıo beyazlamış baya allah yardımcıları olsun onlarında bizimde

Yasemin 38 i gecmeden ates dusurucu verme diyodu benım dr.sen yıne de kendın bılırsın ama..

en yakın doktor 35km uzaktayken riske atamam hande yav
37,8 e kadar bekler içiririm hemen
inşallah yükselmez o kadar tabi
yasmin oğlulşu hadtamı ettin sen:1no2:
kıyamam sümüklü kuzuya ben

ana özlemide birşeye benzemiyor
hadi gözün aydın cnm
valla bizimkiler dibimizde şanslıyız:Saruboceq:

yaaa meral, samsunda herkes hastaydı ordan aldık sanırım
çokta dikkat ettim ama nafile kaptı hemen ((
sağol canım yaaa ana gibisi varmı opuyorumnanaktan :asigim:
Gunaydinnnn cok sukur minanin 3. Disi gozuktu huysuzlukta ondamdi
Demkki

oy kıyamam yaaaa
kolay gelsin devamı inşallah

cnm evine hoşgeldin
yiğit oğlan aşırı ilgiden şımarmış anlaşılan

valla yavrular büyüdüler e ağırlaştılar ne kol kalıyor ne de bel cnm

Gunaydinnnn cok sukur minanin 3. Disi gozuktu huysuzlukta ondamdi
Demkki
gözünüz aydın pelincim
maşşalh kuzuma benim
bizim kızda dişi patlayacağı akşam çok huysuzlanıyor o kadar cnm
bizim kız 5. patlattı teyzesi

Yasemin 38 i gecmeden ates dusurucu verme diyodu benım dr.sen yıne de kendın bılırsın ama..

selam handecim

evet yasmin 38 geçmeden ateş düşürücü verme ama kontrollü de elden bırakma nm

Sagolun kizlar meral birden hepsi gelmeye mi basladi masallah oykuye gecmis olsun yasemin sizede sevgi evine hosgeldin sende

aynen öle cnm valla öykücük nasıl canan kızı vermiyo sanırım sende dünürlükten vazgectin benim yakışıklı oğlum yanlız mı kaldı şimdi yok mu oğluma kız yawww

Alyanin annesi hosgeldinn ismin ne kac kilo almistin kaci gitti sorusuna cvp bekliyor kizlar :)) ya emzirmeyincede mi kalkacaklar ama 3 iyi ya masallah de sus bence :))

valla pelin bende doğum günü için yapmayı istiyorum
bakalım üstesinden gelebilirmiyiz cnm

sen benle niye konuşmuyon küs müyüz ağlarım ama(
:1hug: aaaaa olurmu sevgicim lütfen
gel öpiyim Şenizzaten uzun yollardan geldin bi daha öpiyimŞeniz

sen ağlama dayanamam
ağlama göz bebeğim sana kıyamam
al yüreğim senin olsun
yüreğin bende kalırsa dayanamammmmmmmalkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:
yerim ben canberk kuzusunu
anasınıda uykusuz bırakırmış

gez gez nereye kadar yasemincim
tabi hasta olur oğluşum

şaka bir yana evet benim çevremdede herkez hasta
helede çalışan insanlar daha fazla risk altında

sen sık sık ateşini ölç
38 geçerse ateş düşürücüyü o zaman ver

keske benim ki de 6 ay yakın 6 ay uzak olsa razıyım valla:))
iyi geldi oğlusumla kocamla gezdik..
umarım sende iyisindir cnm

ben iyiyim çok şükür sevgicim
oooh sefan olsun iyi paptın kız!
en kısa zamanda tekrarlar inşallah
evet 6 ay yakın annecim ama dün geldi sadece 2 saat görebildim bidahaki hafta sonu görcem bi daha
sadece hafta sonları bi kaç saat görcem
ama yine bunada şükür tabi :Saruboceq:

kızlar biz öğleden sonra doktora gidicez ne olur bize dua edin iyi haberlerle gelelim...

Sagolun kizlar meral birden hepsi gelmeye mi basladi masallah oykuye gecmis olsun yasemin sizede sevgi evine hosgeldin sende
inan öyle oldu pelin teyzesi
sen bana mail adresini atsana
birkaç fotosunu föndereyim sanaopuyorumnanaktan

aynen öle cnm valla öykücük nasıl canan kızı vermiyo sanırım sende dünürlükten vazgectin benim yakışıklı oğlum yanlız mı kaldı şimdi yok mu oğluma kız yawww
öykücük tam bir canavar oldu sevgicim
dün ellerini bırakıp birkaç saniye dengede durma antremanları yapmaya başladı
emeklemiyor sanki koşuyor bir görsen:roflol:
benimde dünürüm yok sevgi ama:kedi:

Alyanin annesi hosgeldinn ismin ne kac kilo almistin kaci gitti sorusuna cvp bekliyor kizlar :)) ya emzirmeyincede mi kalkacaklar ama 3 iyi ya masallah de sus bence :))

:roflol: ilahi pelin ne zaman gelecek diye bekliyordum bu soruları

hadi mehtap inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz ki bence sonuçlar iyi çıkcak canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…