evet karda öyle kayak merkezi var tam oturma ofdamın önünde kar yağsın die beklşom valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende severim kışı yağmurlu havalar süper oluo eline kahveni alıp izlemesi yağmuru...
bn ekmek veremiyorum ağzında biriktiryor öğürüyor sonraAa Burcu gelmiş özledikk, gitme bir daha:))
Ben grisini, bisküvi, ekmek vs. bayağı şeyi veriyorum epeydir. Bir sorun yaşamadık şimdiye kadar.
Pelin Mina iyiymiş şükür birkaç güne tamamen düzelir inşallah.
Selam canım bakıcı mı tuttun Zeynep'e? Nasıl gidiyor pek yakında biz de bakıcılı olacağız.
Allah korumuş Öznur artık unut sen yalnız bırakmayı bir sn bile bırakamazsın bir sn içinde iş beceriyor çünkü bu bıdıklar.valla görücez pelin durumu pek hayırlı olmayacağı kesin ama yaramazlıklar 2 ye katlanacak..
geçen salonda ütü yapıyodum oda yerde oyuncaklarıyla oynuyo ütüyü kapatıp mutfağa gittim çok fazlada yalnız bırakmadım zaten sık sık kontrol ediyorum yerde oynasa bile..döndüğümde ütü masasının altında ütünün kablosunu çekiştiriyodu allah korusun üzerine de düşürebilirdi kafasına gelebilirdi...düşünmek bile istemiyorum..
herkese slm umarım herkes iidir gecmişi okuyamadım ama...
herkese slm umarım herkes iidir gecmişi okuyamadım ama...
evet karda öyle kayak merkezi var tam oturma ofdamın önünde kar yağsın die beklşom valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyyy ne güzel yaaa...
zeynonun ağzı kokuyo bugün( inşallah boğazdan değildir..biyerde diştende olabileceğini okumuştum sanırım hiç oluyomu sizdede..bide damağında ara ara minik beyazlıklar oluyo aft gibi değil sanki içi iltihaplı gibi neden oluyo anlamadım..
Buraya davetıye eklemek ıstyrm ama herkes gormeyecek nasıl yapılıyorkı
gecen nevra dıs bugdayı ıcın yapmıstı ya onun gıbı...
enfeksiyon olabilir doktorunuza sordunmu
Oh çok iyi olmuş Zeynep seviyorsa senin de için daha rahattır. Böyle gitsin inşallah.evet ebru bakıcıya bırakıyorum üst komşum zeynep cok seviyo şimdilik iyi gidiyo sabahları atılıyo kadına aksam bana gülüyo falan bakalım hep böyle gider inşallahh
Sagol ebru ınsallah gecsede rahat uyusa kuzum bıraz modundayım
bugünlerde doymuyorum kilo alıcam ne güzel verdim 6 kilo alıyorum geri sanırım aklım hep mutfakta
özelden adresi yazdım pelin ekle beni diğer msn açılmıyor yeni aldık mecburensana maıl atsam eklermısın ben beceremeyecegım sanırım
alıcam ben sanırım :/aynı ben valla mına çok emmeye basladı yıne mı neden anlamadım hep yıyesım var allah korusun almayalım ya kıloları
fena yağmur başladı yine..
slm sevgicim hoşgeldin nasılsın yiğit nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?