2009 Aralık Anneleri

kızlar berbat bir hafta gecirdim iş yerinde ne kadar hasta calıstıysam bebeklerde sorun cıktı (amniyon sentez sonucları) dün iş yerinde wc ye tel düsürdüm üstüne bugün sabah ve aksam feci şekilde ıslandım su anda ateşim var ve de zeynep 1 haftadır 1 e kadar oturuyo ((((

bende bi ara kiviyi vermiştim cam rendede rendeleyip ama bayadır vermiorum...

ay Allahım aılelerıne sabır versın ben az çekmemıstım o haftalarda
sana da gecmıs olsun çokk

cubuk kraker takılmıyor oznur annemde mınaya ver bak yer dedı gercekten takılmadı ısırıp agzında erıtıyor aama ben tırstım bırdaha vermedım :)))

doğru diyosun aslında ağzında bişeyler gevelemeyi seviyo bizim kızda ve yumuşatmadan yutmuyo kontrollü bi şekinde vereyim bende:))

bu arada zeyno emekliyo biraz geç oldu ama kızım kaldırdı artık popoyu:)) babası öğretti manzarayı siz düşünün:)))

amanın hadı gecmıs olsun sanada mı desem öznur sevındım zeyno adına ama senın adına bılemeyecegım :)))işin iş kostur bakalım pesınden :))

TEBRİKLER kuzuya darısı yürümesine inşallah zeynepler hep tembel mi nee benimki emeklemiyo niyet bile etmiyo yaa yüz üstü cevirince aglıyoo yürütecide sevmiyo hiç binmiyo binersede 5 dk sonra alın beni diye aglıyo

Gec oldu ama benim doktorda Eylüle avakado verip alerji yaptigimda dalga gece modda sen simdi kivi de verirsin dedi. Niye diye sormadim tabi o an da . Bende vermedim daha hic . Bu gittigimde sorcam . Bi daha tovbe ona sormadan vermiyorum bu tarz meyvalari.

ay Allahım aılelerıne sabır versın ben az çekmemıstım o haftalarda
sana da gecmıs olsun çokk

bende hamile kalmadan önce hastaları anlamazdım sabırsızlanıyorlardı sonuclar cıkmadı diye ama sonra kendimi onların yerine koyunca cokk zor ben sonuçları verirken sevincten aglıyanları görünce mutlu oluyorum veya eger o gün benim baktıgım hasta sorunlu cıkarsa moralim sıfıra iniyo

amanın hadı gecmıs olsun sanada mı desem öznur sevındım zeyno adına ama senın adına bılemeyecegım :)))işin iş kostur bakalım pesınden :))
valla görücez pelin durumu pek hayırlı olmayacağı kesin ama yaramazlıklar 2 ye katlanacak..
geçen salonda ütü yapıyodum oda yerde oyuncaklarıyla oynuyo ütüyü kapatıp mutfağa gittim çok fazlada yalnız bırakmadım zaten sık sık kontrol ediyorum yerde oynasa bile..döndüğümde ütü masasının altında ütünün kablosunu çekiştiriyodu allah korusun üzerine de düşürebilirdi kafasına gelebilirdi...düşünmek bile istemiyorum..

kıbrısta öyleydi mehtap biliyorum az çok oraların mevsimini ben seviyorum kışı ya bakalım kar ne zaman yaĞacak:)

bende öyle düşünüyorum pelin artık bebeklikten çoçukluğa geçiyorlar yaşgünleri geliyor

bende severim kışı yağmurlu havalar süper oluo eline kahveni alıp izlemesi yağmuru...

hahahaaaa avokadoya ben hala aklıma geldikçe gülüyorum burcuuu:)))

Bu nasil bir gecmistir boyle .. Bi bakayim dedim ne var ne yok diye ama .Aksamcilar yok sanirim bugun .
Aa Burcu gelmiş özledikk, gitme bir daha:))

yiyebiliyomu canan takılmıyomu boğazına..ben hiç vermedim daha kraker filan
Ben grisini, bisküvi, ekmek vs. bayağı şeyi veriyorum epeydir. Bir sorun yaşamadık şimdiye kadar.
sıbel aynı sprey aynı asprator kullanıyorum ıyı acıyor ama sureklı tekrarlıyor burun doluyor sureklı neyse bugunede sukur daha ıyı masallah
Pelin Mina iyiymiş şükür birkaç güne tamamen düzelir inşallah.
zeynebin bakıcısıda verme bebelerde fazlası zehirlenme yapıyomus dedi acaba ondanmı diyoki doktor off vermiyeyim barii
Selam canım bakıcı mı tuttun Zeynep'e? Nasıl gidiyor pek yakında biz de bakıcılı olacağız.

geçmiş olsun ballı ıhlamur öneririm
hadi gözünüz aydın yandınız :)
yatalı 1 saat oldu ve bu 5.kalkısı mınanın ne oluyor bu çocuklara ya ((
mevsim geçisi dişler :bbo:

allah korusun işleri güçleri yaramazlık yağmur 3 aydır falan emekliyor aştı kendini artık halıları kaldırıyor yastıkları dağıtıyo koltukların altına giriyo koklorifere tırmanıyo perdeyi asılıyo vs vs vs kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Uy yerim ben onun poposunu maaşallah kuzucuğumuza.

yatalı 1 saat oldu ve bu 5.kalkısı mınanın ne oluyor bu çocuklara ya ((
Bilmiyorum ki Pelin ne olduğun bir bilsek bir şey rahatsız ediyor ama ağlayarak uyanıyor Canberk'de çoğu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…