Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr okuyamadım geçmişi birikmiş turtaya kozmonot mont alıcam yolda gidip gelirken üşümesin diye geçen gün biri sormuştu öneriniz var mı
Çok sağol canım.tüm bebeklere 41 kere maşallahnazan maşallah mert efe' ye.. efeler gibi delikanlı olacak desene.. MAŞALLAH 41 kere
canım bende sabah anneme bırakırken üşümesin diye almayı düşünüyorum chiccoda vardı bide gap de gördüm gerçi chiccodaki 115 di sanırım gap teki 179 ikiside çok güzeldi biraz fiyatları yüksek ama olsun bebişler üşümesin sen bi ba istersen ben yarın almayı düşünüyorum
Çok sağol canım.tüm bebeklere 41 kere maşallah
ben de alacam mont ama astronot mu alsam normal mi bilmiyorum
yani aslında kullanım süresi kısa aslında ama biz evden hergün çıktığımız için daha ii olcak gibi kullanımı pratik olur gibi geliyo hemde soğuk geçirmez eğer evden hergün çıkmıyosan normal mont da düşünebilirsin belki daha uzun giyer
yağmurun burnu akıyor hala valla evden çıkmıyorum üşüyecek diye ilerlemesin aman dişde çıkıyor zaten mahvolur kuzum yarın çaya gitcem babasına bırakcam arkadaşlar getir diyorlar severiz bakarız buz gibi hava dedim ne işi var otursunlkar baba kız
uyku tulumu işine yarar :)Aralık anneleri size bişey sorucam.
2 Aralık Doğumlu olan yeğenime ne alabilirim daha zamanı var ama size danışmak istedim.
İşine yarıycak kullanışlı bişey olsun isterim yaratıcı fikirlere ihtiyacım var.
Erkek bu arada bebeğimiz.
İyi yapıyorsun canım burası bile çok soğuk orası nasıldır.babasıyla duruyorsa daha ne:) oh ne güzel vallahi.benimkisi akşamları bile babasında durmuyor doğrudürüst,yanlarından geçiyorum mesela paçama yapışıp tırmanmaya çalışıyor :)) mızırdıyor babasında mutfağa yanıma geliyorlar kahkaha atıyor görünce beni,direk atlıyor üstüme:) ama babaya da düşkün olsun isterdim:S
Ben giremedim aksamustu hic kk ya siz nasil girdiniz arada sirf bana mi oluyor site acmiyornazan masallah mert efeme en kocamanindan
Ben giremedim aksamustu hic kk ya siz nasil girdiniz arada sirf bana mi oluyor site acmiyornazan masallah mert efeme en kocamanindan
rica ederim canımtamam bu dediklerine bakıcam canım.
başka önerisi olan yok sanırım teşekkür ederim.
selam kızlar canan geçmiş olsun canım yağmura nazan benimkide sürünüyor mert efe gibi :))mehtap 12 de uyuyomuş gece daha ne bizim bazen 1-2 yi buluyor:)) bişey sorucam bu kıyafetlerdeki önlüklerdeki veya muz lekesini nasıl çıkartıyosunuz benim denemediğim leke çıkarıcı kalmadı en son ariel leke çıkarıcı aldım baya bi umutla o da çıkarmadı ve çok kötü görünüyo leke rutubet gibi siyah kaç tane kıyafet gitti ya böyle ayrıca melisin üst dişi hala patlayamadı iştah sıfırın altında yine ne mama ne diğerleri varsa yoksa suuu:gitme:
selam kızlar canan geçmiş olsun canım yağmura nazan benimkide sürünüyor mert efe gibi :))mehtap 12 de uyuyomuş gece daha ne bizim bazen 1-2 yi buluyor:)) bişey sorucam bu kıyafetlerdeki önlüklerdeki veya muz lekesini nasıl çıkartıyosunuz benim denemediğim leke çıkarıcı kalmadı en son ariel leke çıkarıcı aldım baya bi umutla o da çıkarmadı ve çok kötü görünüyo leke rutubet gibi siyah kaç tane kıyafet gitti ya böyle ayrıca melisin üst dişi hala patlayamadı iştah sıfırın altında yine ne mama ne diğerleri varsa yoksa suuu:gitme: