2009 Aralık Anneleri

yağmurun burnu akıyor hala valla evden çıkmıyorum üşüyecek diye ilerlemesin aman dişde çıkıyor zaten mahvolur kuzum yarın çaya gitcem babasına bırakcam arkadaşlar getir diyorlar severiz bakarız buz gibi hava dedim ne işi var otursunlkar baba kız

Kızlarr okuyamadım geçmişi birikmiş turtaya kozmonot mont alıcam yolda gidip gelirken üşümesin diye geçen gün biri sormuştu öneriniz var mı

Kızlarr okuyamadım geçmişi birikmiş turtaya kozmonot mont alıcam yolda gidip gelirken üşümesin diye geçen gün biri sormuştu öneriniz var mı

canım bende sabah anneme bırakırken üşümesin diye almayı düşünüyorum chiccoda vardı bide gap de gördüm gerçi chiccodaki 115 di sanırım gap teki 179 ikiside çok güzeldi biraz fiyatları yüksek ama olsun bebişler üşümesin sen bi ba istersen ben yarın almayı düşünüyorum

nazan maşallah mert efe' ye.. efeler gibi delikanlı olacak desene.. MAŞALLAH 41 kere
Çok sağol canım.tüm bebeklere 41 kere maşallah

ben de alacam mont ama astronot mu alsam normal mi bilmiyorum

Çok sağol canım.tüm bebeklere 41 kere maşallah

ben de alacam mont ama astronot mu alsam normal mi bilmiyorum

yani aslında kullanım süresi kısa aslında ama biz evden hergün çıktığımız için daha ii olcak gibi kullanımı pratik olur gibi geliyo hemde soğuk geçirmez eğer evden hergün çıkmıyosan normal mont da düşünebilirsin belki daha uzun giyer

Ben geçen sene Canberk'e özene bezene almıştım bir astronot mont ama iki kere bile giydiremedim bizimkisi huylu nefret etti onu giymekten şimdi normal mont alacağım iyice hareketlendi artık giydirmesi iyice zor olur gerçi normalini de nasıl giydiririm bilmiyorum ya. Hırkalarını giydirirken bile kıyamet kopuyor.

Aralık anneleri size bişey sorucam.
2 Aralık Doğumlu olan yeğenime ne alabilirim daha zamanı var ama size danışmak istedim.
İşine yarıycak kullanışlı bişey olsun isterim yaratıcı fikirlere ihtiyacım var.
Erkek bu arada bebeğimiz.

Yok hergün çıkmıyoruz zaten kış gelince de mecbur kalmadıkca çıkmayız sanırım.normal bile alsak zaten bu kış giyebilirler gibi geliyor,hızla büyüyorlar ya

güya emeklemiyor oğlum ama yata kalka uzana sürüne hallediyor valla herşeyi odanın heryerini geziyor yaaa

İyi yapıyorsun canım burası bile çok soğuk orası nasıldır.babasıyla duruyorsa daha ne:) oh ne güzel vallahi.benimkisi akşamları bile babasında durmuyor doğrudürüst,yanlarından geçiyorum mesela paçama yapışıp tırmanmaya çalışıyor :)) mızırdıyor babasında mutfağa yanıma geliyorlar kahkaha atıyor görünce beni,direk atlıyor üstüme:) ama babaya da düşkün olsun isterdim:S

kızlar slm umarım herkes iyidir çok yorgunum uykum var açım yemek yok evde eşim gelicek 1saate ne yapıcam bilmiorum delircem kız gece 12de anca uyudu saabh 6da kalktı belki 6bile deildir tam bilmiorum hava aydınlanmamıştı bile ve daha biraz önce uyudu nese çok yazdım ben biraz eşim gelene kadar kestiriyim artık aç aç görüşürüz herkesi öptm...kendinize ii bakın

uyku tulumu işine yarar :)
playskool renkli küpler olabilir

2-3 saat duruyor nazan :)

tamam bu dediklerine bakıcam canım.
başka önerisi olan yok sanırım teşekkür ederim.

selam kızlar canan geçmiş olsun canım yağmura nazan benimkide sürünüyor mert efe gibi :))mehtap 12 de uyuyomuş gece daha ne bizim bazen 1-2 yi buluyor:)) bişey sorucam bu kıyafetlerdeki önlüklerdeki veya muz lekesini nasıl çıkartıyosunuz benim denemediğim leke çıkarıcı kalmadı en son ariel leke çıkarıcı aldım baya bi umutla o da çıkarmadı ve çok kötü görünüyo leke rutubet gibi siyah kaç tane kıyafet gitti ya böyle ayrıca melisin üst dişi hala patlayamadı iştah sıfırın altında yine ne mama ne diğerleri varsa yoksa suuu:gitme:

Son düzenleme:
Ben giremedim aksamustu hic kk ya siz nasil girdiniz arada sirf bana mi oluyor site acmiyor nazan masallah mert efeme en kocamanindan

tamam bu dediklerine bakıcam canım.
başka önerisi olan yok sanırım teşekkür ederim.
rica ederim canım

ben çok kıyafet attım funda lekeler yüzünden
ben hemen çıkarıp yıkıyorum önlükleride hemen hiç tutmam kuruyunca hiç çıkmıyorlar
havuç lekesi pekmez lekesi özellikle

bulut merhaba.muz lekesi ne yazık kı gecmez.çocuklugumda dedemın serasında gıydığı ve asla lekesı cıkmayan gomleklerınden bılırım en cok.bebişin kıyafetlerındekıler yıkandıkca bıraz daha acılabılır -belkı amway deneyebılırsın o daha guclu .iştah azalması bu donemde cok normal-kavga da etsek yemıyorlar ben zorlamıyorum o yuzden.sabahtan berı toplam 200cc bıberon maması 1 kıvı yarım yumurta sarısı kucucuk bır parca peynır yedı benımkıde.yaklasık 300 cc su belkıde:sinifsinif: hasta ustelık.bence aldığının içeriğini zengınlestırmelıyız-meyvesuyu-pekmez+su,seviyorsa kek,ekmek gibi..
sabır ve saglık dılıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…