2009 Aralık Anneleri

hayırlısı olsun ebrucuğum..dediğin gibi allah doğru insanlarla karşılaştırsın..
temizlk yemekte yapacakmış bak..akşamları sadece canberkle ilgilenebilirsin böylece..

allah korumuş çok geçmiş olsun.nazdan sonra bende çok unutkan oldum..

nazancım çok sevindim allah gönlüne göre vermiş güle güle oturun..

naz biraz daha iyice. benim canım sıkkın izin kullanmam sıkıntı yaptı yöneticilerime.. öteki izinlerimi bir süre kullandırmama kararı almışlar pazar gününe de sabahtan akşama eğitim koymuşlar.

peliiin mina nasıl oldu??

Hadi yaa vicdansızlar( bir de pazar gününe eğitim de ne oluyormuşlmaz:

kızlar kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin güneşin uyku düzeni hiç kalmadı saat kaç oldu hala uyumamakta direnio yatağa koydum anda çığlığı basıo uyumuo zaten gündüz uykusu die birşey hiç kalmadı ne yapıcam ben nasıl düzelticem tekrar bu olayı kafayı yicem yoksa böyle giderse eğer(

ah canım kelin merhemi olsa misali.. bizim hiçbizman olmadığı için bişi diyemicem..

bizim düzeltebileceğimiz bişey değil canım bu onlar kendileri belirliyo düzenlerini yani bizim için öyle zaman zamanda iyice sapıtıyo işte böyle..diş çıkarıyorsa güneş oda kötüleştirmiştir iyice zeynoda öyle şu aralar nezaman uyuyup nezaman uyandığı hiç belli değil.

esraa nbr sende yoksun uzun süredir kızın nasıl..çalışmaya başladınmı kim bakıyo kuzuya..

Benimkinde de var bugünlerde bir tuhaflık.emzirirdim uyurdu en kötü ihtimalle az da sallardım uyurdu hemen.bir kaç gündür emziriyorum sallıyorum uyuyor yatırdığım anda açıyor gözlerini al beni diye bağırıyor.bu böyle peşpeşe 5kez falan oluyor.insan geriliyor böyle olunca da...gece de uyanınca emip uyumaz oldu uyurdu baya bir sallatıyor kendini:gitme:

Son düzenleme:
nazın iyi olmasına sevindim sibelcim...
izin olayına üzüldüm ama uf ne anlayaşız oluyor bu idareciler...adları idareci ama idare etmeyi bilimyorlar haklısın ne desen(

ebru sanırım yeni bakıcı var anladığım kadaryla hayırlısı olsun canım dileirm gönlüne siner...

öznur sen nasılsın burcuyu göremedim kaç gündür yok sanırım =?
gerçi okuldan fırsat bulup aynaya zor bakıyorumda dikkatimi çekti...

güneşte uyku sıkıntısıbaşlamış ama canını sıkma canım geçer bir dönemdir...
nehir de gece 12 den önce zor uyuyor yani ben bitiyorum...sabah 8 gece 12 ben anlamadım bu bebeğimi ya 10dayatsa mis gibi bende bir iş yapsam...

şimdi fasulye yaptım kızlar bir de yoğurt mayaladım nehirin kirlilierini yıkıyorum bir yandan evi toplardım şöyle bir...biraz döküman tarıcam okula
düşünün artık

Son düzenleme:

evet cnm ya öle ama işte çok bunladım bu durumdan evet dişte var diş çıkarıo yarısı patladı yarısı duruo off alllah yardımcımız olsun başka dert olmasın inş ne yapcaz idare etcez böle desene...

off cnm galiba öyle engeç 10da yatan bebek şimdi yatmıo yaa biraz önce babasının kucağında tv izlerken uyudu kaldıda yatırdık off sen nasılsın nehir nasıl yoğunsun sanırım bu aralar baya allah kolaylık versin sanada cnm....

amin canım saol herkese versin valla bebek koaly bişey değilmiş anladım :)
alışkınım ben yoğun tempoya seviyorum çalışmayı çok nehire bağlı bakalım onun tepkilerine göre karar vereceğim...
yeterki iyi olsunlarda...
sende dert etme düzelir eminim...nehir hanıma baksana hele 11 den önce acımıyor anasınada:)

ayy cnm ya valla ne diiyim umarım herşey istediğin gibi olur nehirde üzmez annesinide uyur erkenden inş evet yeterki iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsun allah bizede sabır versin evet anne olmak hiç kolay deil büyüdülermi daha iyi anlıcaz bunu inş düüzelir bnm güneşimde...

iyiyiz biz senemcim ama gece uykusu yalan oldu bizimde bütün gece bi sağa bi sola atıyo kendini yavrum..
senin tempoyu okurken ben yoruldum valla..çocuk büyütmek zaten başlı başına bir işmiş ben onu anladım..bide çalışan anne olmak çook daha zor allah kolaylık versin size..sende haftada bir yada 15 te bir filan yardımcı bulsan kendine enazından çamaşırdı ütüydü temizlikti diye yormazsın kendini bu saatlere kadar..
burcu laptopu şirkete götürecekti yeni alana kadar eşimin laptoptan girmeye çalışırım demişti ama görünmüyo bikaç gündür..

herkese iyi geceler bende yatıyım malum mesai başlar sabahın köründe ee birazdanda kız uyanırsa yandık herkese huzurlu eceler bebeklere mışıl mışıl derin uykular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…