2009 anneleri miniklere nasıl hitap ediyorsunuz.

balım lokumum çikolatam tatlım yakısıklı oğlum benim ,,annesinin kuzusu bebesii yerim azını bunnunu çükünü mükünü :)))) daha var da yazmayayyım rütük var:)))))

balım lokumum çikolatam tatlım yakısıklı oğlum benim ,,annesinin kuzusu bebesii yerim azını bunnunu çükünü mükünü :)))) daha var da yazmayayyım rütük var:)))))

kıs çükünü mükünü yemişsin daha ne kaldı rütüklük:roflol:

seker oglum, tatli oglum, olusum, kestane sekerim, minik sevgilim, kuzum, bitanem, fistikim, findikim

ne kadar istahli oldugum belli olmus harbiden simdi fark ettim kaydirigubbakcemile3

tospamm, yakışıklımmm, akkımm,,, kalimeorom naniknanik sonra ımmm minik kurba annesini kuzusu annesinin aşkısı :)))))))))))

kkukunu yerim fıstıkım diyom eşimde bukadın çok aç kızın bi yemedigin orası kalmıştı diyoookaydirigubbakcemile3

bizimkide kel onun için keloşum tosminim ballım aşkım kuzum diyorum aradabirde ismimiz yusuf mir emin üçünü birden şarkı gibi söylüyorum..

aaa unuttum birde arım benim canım benim balköpüğüm balım benim diye şarkı söylüuorum

keltoşum totoşum tospikim aşkımm anneeeeemm bitane oğlum benm...dünyada herşeyden çok var ama senden bitane aşkımm..diyoruuuuumm:)

süper topik benim söylemedim şey kalmıyo valla kaymaklı ekmek kadayıfım benim bile diyorum :)))))

cok güzel topick olmus

1.canimin cani
2.yakisiklim
3.güzel yüzlüm(yusuf)
4.pa$am
5.lolo cük ta$$ak yemi$ annesi :)
6. $i$kom diye seviyorum ha birde evimin kücük erkeki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…