2009 anneleri miniklere nasıl hitap ediyorsunuz.

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
herkezin kuzcuğuna bir hitap şekli vardır hatta bazen kaptırıp adından çok onu kullanırız.hadi bakalım taze anneler kuzucuklara ne isimler taktık paylaşalım........

yine ilk yazı benden gelsin benim sıpacık kel doğdu halada bir kaç tüy var kafamızda saç niyetine ayrı kucağımda kurbağ gibi büşüztüğü içinde KEL KURBAĞAM diye seviyorum oğluşumu.:asigim:

:) güzl bi topic olmuş.
minik kuşum,çirkin ördek yavrusu,kuzum diyorum ben betül'den cok. biz doğduktan sonra bile isme karar verememiştik boşuna düşünmüşüz o kadar isim bulana kadar bole idare edermişiz :)

ben genelde aşkııımmmm,kuzuummmm,oğluşuuummm diye peşpeşe hepsini sayıyorum... bıdıgım da diyorum :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ben de DOMBALAĞIM diyorumkilo almaya başladı üzerini değiştirirken bi sağa bi sola yuvarlanıo,tadına doyulmuyooo...

dosunum ..yavruşum ..kuzzum .. keltoşumm ..yakısıklı oglum benim..canım bebegimm hepsini sıralıyorum :))))

elammmmmmmmmm, yavrummmmmmm, balımmmmmmmm, aşkımmmmmmmmm :)))))

Ay kızlar bende hiççç adıyla hitab etmiyorummm
babamız ömer yiğitttt diyo bazen o kdar =))
Ben minik tosbaam,yakışıklı olummm,Bklu paşammmm,bide bu aralar ballı böreğimmm dolandı dilimeekaydirigubbakcemile3

kuzucuğuummm, kelebeğimmm, prensesimmmm, gül bahçemmmm, bitaneciğimmmm, aşkımmmmm, pilicimmmmm, minik kuşummmm, annemmm :asigim:

:asigim:tostosum,oğluşum,bebişimm,ajkım,canım,yakışıklım,minik erkekimm.....oooooo daha birsürü şey sölüomdaaa yazmıım .....yeter sanırsam bu kadarrr:1rolleyes:

ajkıımm,balığım,tatlım,miniğim,meleğim,hayatımın aşkıı
ve daha birsürü kelime...

selam kızlar ekim 14 doğumlu kızım ela'm. Eloşum, çok saçlı ve saçları dik dik olduğu için çim adamım diyorum. ah bi de çükülatam diyorumyerimseniben

annesinin kara kuzusu minik bıdıgım aşkitom güzel gözlüm allahına kurban annem canözüm güzellik abidem kurban oldugum canısı balpetegim diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…