2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
2009 mart anneleri.sevgili buketin açtığı topicimiz çok güzel.
herşeyi orada paylaşabiliyoruz
burada da kilolarımızı paylaşalımmı ne dersiniz?

Hamile kalmadan önce Hamile kaldıktan sonra
Saruboceq 68 67

Son düzenleme:
bende burdayım 60 -60

kızlar yaw sizde mi bi terslik var hamilelikte kilo almak gerekir siz hepiniz vermişsiniz, kendimden şüphelendim haaa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

adayadayi hakli neden butun hamisler zayiflamis bulantilar yuzunden mi acaba?sadece ben kilo almisim bende mi bir tuhaflik varCADIARZU

Hamile kalmadan önce 56,şuan 58.Doktor bana hareketi yasakladı bide hormon ilaçları içiyorum ve şişiyooooorrrruuum,napcam bilmiyorum.Benim kilo tarihimde ilkleri yaşıyorum.
Önce 56,şuan 58:çok üzgünüm:

Canım böcüğüm beniiiiiiiiiim. Hayırlı uğurlu olsun topiğin datlım. Şimdiden ellerine sağlık. Benide ciziktiriver bakem orayaaaaaaa
Önce 50 şimdi 51

Saruboceq 68 67
cerez 78 73
beatrise 50 52
ruhe_haben 70 67
adayadayı 60 60
selence 63 62
16 eylül 70 63
almestin 56 58
xnazanx 46 47:Şeniz:
buket-26 50 51 :Şeniz:
exithunder 59 58

dıkkat edın kızlarrrrrrr ben 2008 mart annesıyım ve hamılelıgım boyunca 30 kılo aldım hepsımnı verdım 3 kg kaldı ama dıkkat edın almayın zor oluyor sonra

Aboooooooooooooooov 30 kilomuuuuuuuuuuuuuuuuuu? Allah korusun dikkat ederiz tabi inşallah. 30 kiloda almak istemem. Ama maaşallah vermişsin bak. Güle güle büyüt bebişini.

dıkkat edın kızlarrrrrrr ben 2008 mart annesıyım ve hamılelıgım boyunca 30 kılo aldım hepsımnı verdım 3 kg kaldı ama dıkkat edın almayın zor oluyor sonra

:1shok::1shok::1shok: vay anammm ama su toplamistir senin vucudun ya o kadar kilo alinirmi

ben ilk hamile kaldığım kiloya X desem..sonra da X+2, X-3 falan desem olurmu...?? çünkü asla duymak istemezsiniz...:asigim::icecream:cokacimcoook hamile kaldığım kilo X,şimdiki kilom X - 5..iştahsızlık yüzünden bağayı verdim....

ben ilk hamile kaldığım kiloya X desem..sonra da X+2, X-3 falan desem olurmu...?? çünkü asla duymak istemezsiniz...:asigim::icecream:cokacimcoook hamile kaldığım kilo X,şimdiki kilom X - 5..iştahsızlık yüzünden bağayı verdim....

ıııııı--ıhhhh canım kabulümüz değil:eek:

X