2009 Anneleri Doğum Nerede Olucak?????

bende kocaelinde özel hastanede yapıcam. normal 350 sezeryan 800 sanırım
ssk lı fiyatı bu.

Gizoş bne doktorla konuştum. normal doğum olursa eşimde girebilecek doğuma. Sezeryan olursa almıyorlarmış. Siz ne yapacaksınız :)

Canım eğer normal olursa eşim gireceek bizde konuştuk ama olurda sezeryan olursa giremeyecek nasip bakalım ben normal istiyorum ama bebişimin durumuna bağlı kaydirigubbakcemile5

zeze26 gel şekerim gell bizim topikte 3 tane hamiş orda doğurcez sende gel hep beraber doğuralımm bebişler birbirlerini hemen tansınlarr kaydirigubbakcemile3

fatih üniversitesi özel. ssk lıyım ve 1100 normal- sezeryan 1600tl hoca girerse fiyat artıyor. bn normal düşünüyorum.sanırım bnm hastane bıraz pahalıCADIARZU

Canım eğer normal olursa eşim gireceek bizde konuştuk ama olurda sezeryan olursa giremeyecek nasip bakalım ben normal istiyorum ama bebişimin durumuna bağlı kaydirigubbakcemile5

zeze26 gel şekerim gell bizim topikte 3 tane hamiş orda doğurcez sende gel hep beraber doğuralımm bebişler birbirlerini hemen tansınlarr kaydirigubbakcemile3

3. kişi kim :uhm:

bende samsun çarşamba devlet hastanesinde doğuracağım bizim yeşil kartımız olduğu için daha iyi bi hastanede doğuramıyorum çokta korkuyuroum çünkü imkanlar çok az bu hastanenin sağlık bakımından da öyle çok iyi değil ama ne yaalım hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağıma alırım minik meleğimi......

cevahir hanım benim doktorum. seninki kim?

hım benimki leyla hanım . cevahiri pek duymadım bide sema hanım var ona bi kere gittim soğuk geldi bana leylaya gittim ve onunla devam ettim çokda memnunum kaldım cevahir hnm nasıl?

hım benimki leyla hanım . cevahiri pek duymadım bide sema hanım var ona bi kere gittim soğuk geldi bana leylaya gittim ve onunla devam ettim çokda memnunum kaldım cevahir hnm nasıl?

cevahir hanımdan memnunum ben. hamileliğimin başından buyana ona gidiyorum. gayet ilgili ve güler yüzlü.. evet bende sema hanım için iyi şeyler duymadım.... leyla hanımdan da memenun herkes. ama sanırım biraz yoğunmuş. hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

X