2009 Anneleri Doğum Nerede Olucak?????

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
Doğumu özel hastanedemi yoksa devlettemi tercih ediyorsunuz hanımlar...Tercihlerinizin sebepleri nelerdir...Ve ne kadara anlaştınız hastanelerle...Paylaşalım bakalım..hangi ilçede ve hastane ismi nedir.. :CüvCüv:

Eğer bebeğim 1 haftacık daha sabrederse Özel Gazi hastanesinde doğum yapacağız. SSk larda kötü davranıldığını duydum. bende hassa olacağım bir günde o tarz davranışları kaldıramam. O yüzden burayı tercih ettim. Fiyatı 1300 TL idi. Şimdi ssk ile anlaşma yaptılar 500 TL ye düştü fiyat.

fıyatı iyiymiş bende ssk olmadığı için devlette düşündüm ama gel gör bana sor ödüp patlıyor kımseden olumlu bişey duymadım son ana kadar devam edicem baktımkı olmuyo özel bı hastaneye gidicem

kartalda umut hastanesinde olacak .inşllh .kuzenimin yakacık çocuk evinde oldu tam bi rezillik ya odalar 8 kişilik ve kalabalık olduğu için refekatçı kalamıyordu yanında yeni doğum yapmıştı zaten ilk çocuğu nasıl bakacağını bile bilmiyo kendi ağrıları wardı ama ilk gece yalnız kalmıştı. hiç uyuyamamış ya ağlarsa duyamazsam ya çocukları değiştirirlerse insanın aklına herşey gelyor. o günden sonra kesinlikle özel diyorum . tabi imkanlarda çok önemli

umut has.benımde kuzen yaptı gayet memnundu fıyatı nedır acaba

normal 350- sezeryan 450 denilmişti sonra zam geldimi bilmiyorum sormadaım yani son zamanlarda ben 9 ay önce sormuştum.benim işyerindeki oda arkadaşımda umutta yapmış doğumu çok methediyor bakalım umarım öyle olur

ssklı halı sanırım bı ara sorarmısın cnm ssk sız normal ne kadar

hafatya c.tesi kontrolüm war o zaman sorarım hem bende bilgilerimi güncellemiş olurum

dokuz eylül üniversitesi hastanesi' nde inşallah...

Özel İncirli Ethica Hastanesi, SSKlı 2000TL.(herşey dahil) genel anestezi sezaryen, yenidoğan yoğun bakımı var, tek kişilik suit oda, konusunda uzman ve güleryüzlü personel, çok temiz bir hastane. Hamileliğin neredeyse başından beri gebelik kontrollerine de Ethicaya devam ediyordum, zaten doğumu da aynı zamanda bu hastanenin doktoru olan Ali Paşa Oskay yaptıracak. 9 Ekim sabah saatlerinde biz oradayız efenim, hpimize hayırlı doğumlar! opuyorumnanaktan

özel hastanede yapıcam bende dogumu zaten asından beri gittiğim bi hastane var ama benim asıl sebebim dr umdan cok memnun olmam ssk ile anlaşması da yok özel sigortam oldugu için normal ya da sezeryan farketmio 600tl istediler özel oda refakatçi hizmetleri bebegin ilk aşısı hersey dahil aslında burdaki devlet hastanesinden herkes memnun ama basından beri gelseydin devletten bi dr a sorun olmazdı bu saatten sonra doguma gelsen ebeye kalırsın onlar cok fena diolar dr değiştirmemek adına özele gidicem ama fiyatları da abartı degil zaten

keremim ssk da doğum yapıp özel odada kalabilirsin. özel odalar 60 tl die duymuştum ama tabi şehre göre değişir herhalde. Hem ekstra oda parası verdiğin için özel hizmet gösteriyorlarmış. Hasta bakıcıların cebinede 5-10 milyon atınca özel gibi oluyormuş :) Bunu yapan bir arkadaşımdan duymuştum

bende izmir gazi hastanesinde yapacağımmm 550 lira ssklı fyatı şiekerlerr

bende izmir gazi hastanesinde yapacağımmm 550 lira ssklı fyatı şiekerlerr

canım büyük ihtimalle benim de gazi de olcak..kesinleşmedi ama..ekimin ilk haftası orada olabilirim..bakarsın karşılaşırızkaydirigubbakcemile3

Allah kismet ederse Izmir Kent Hastane (özel). Fiyat daha konusmadik.

canım fiyatı konuşunca bana da haber verir misin..doktorum ya gazi ya kent le anlaşmalı,söyledi ama hangisi olduğunu unuttum:kedi:ben de özelde doğum yapıcam..doktorumla fiyatı konuşmadık daha..

Kontrollerime ıstanbul - Yenibosnada Nisa Hastanesinde çalışan Mürvet hanıma gidiyorum ve doktorumu seviyorum güveniyorum bu sebepten dolayı doğumuda orda yapıcam odalarda tek kişilik fiyatları arkadaşım sormuş ssk anlaşmalı normal - 275 sezeryan - 575

X