• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar bugün transfer sonrası 6.gün ve vakit geçmiyor..iki tane tuğla kalınlığında kitap bitti tv vs de oyalamıyor aklım hep aynı yerde... canım dışarı çıkmak istemiyor hiç bir şey yapmak istemiyor....
test gününü beklemeden en erken ne zaman sonuçlarınızı görmüştünüz??? ben herhalde bu kadar erken bi sonuç alamam di mi?

en erken 8. gün oda tek gebelikse görünmüyor sen 10. gün yaparsın dayanamıyorsan 8. gün yapma çıkmazsa moralin bozulur stres yaparsın tutcaksada tutmaz stresten gider bebişin

en erken 8. gün oda tek gebelikse görünmüyor sen 10. gün yaparsın dayanamıyorsan 8. gün yapma çıkmazsa moralin bozulur stres yaparsın tutcaksada tutmaz stresten gider bebişin

elifcim saol ....a.s.
stres yapmamaya gayret ediyorum ama aklım başka hiçbirşeyi düşünemez halde... umarım olumlu olur herşey.:Saruboceq:..Güç de olsa bekleyeceğim yani....
Hayırlısı Allahtan hepimiz için.....:nazar:

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
sen yine az kalmış normal beni ne yapalım aklımda başka bişey yok nette bebek arabası otomatik salıncak bakıyorum hende ikiz ve daha ben iğneleri vuruluyom elimden gelse test alıp şimdiden yapcam yanı ama ne yapalım beklicez artık başka çare yok ama iğnelerden daha zoru beklemek

arkadaşlar bide bugün rus bilim adamının bulduğu kabir azabının sesini duydum çok kötü oldum

sen yine az kalmış normal beni ne yapalım aklımda başka bişey yok nette bebek arabası otomatik salıncak bakıyorum hende ikiz ve daha ben iğneleri vuruluyom elimden gelse test alıp şimdiden yapcam yanı ama ne yapalım beklicez artık başka çare yok ama iğnelerden daha zoru beklemek

canım öyle deme ya... belki bunlar da seni motive ediyor ve pozitif elektrik veriyordur.Bendeki korku halinden iyidir bence ...ya olmazsa korkusu?

bugün araştırdım gerçekmiş hatta adam ateis miş sonra dindar olmuş ve zaten başta o da inan mamış daha gelişmiş makineler getirmiş ondan sonra inanmış bide bugün televizyonda hoca olabilir kuranda geçiyo dedi valla kötü oldum

aysuncum kesinleştimi canım ne oldu hiç haber yok senden inşallah bebeklerin sana sıkı tutunur canım

Kızlar ya şu aşağı resim koyyosunuz ya ya bebk kaç aylık resim falan yada kaçsenelik evliyiz resim falan bende istiiyoooom biriniz tarif edin yaaa şakkıdı

ben de merak ediyorum o resimler nerden konuyor, tickerfactory diye bir site var sanıyorum ordan ama uygulayanlar adım adım anlatırsa çok iyi oluuuur
bir sorum daha var, siz şu isminizin yanına resmi nasıl ve nerden bulup koyuyorsunuz? tarif ederseniz ben de koyayım oraya güzel birşeyler

kızlar sorularınız ve sorunlar bölümüne gidin orda ne yapmak istiyosanız resimli tarif edilmiş kolaylıkla yapabilirsiniz

yukardaki pembe çizgide kullanıcı paneli var oraya gir sonra kontrolpanelinin altında ayarlar özellikler var ordan avatarını değiştir seçeneğini tıkla ordaki resimlerden seç beğenmezsen bilgisayardan yükle seçeneği var sonrada değişiklikleri kaydet bu kadar

Back
X