• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

nilcim sen gebe olmasaydın 2. çizgi çıkmazdı canım sen hamilesin canım hadi senide hamileler listesine ekledim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

ayyy inşallah kızlarr yaaaa inananın çok heycanlandım ben sanki çatlatma iğnesinden dolayı öyle çizgi çıkmış gibi geliyor ne bilimm ama bunu yaşamak bile çok mutluluk verici inanın cuma günü net sonucu veririim size

ben kaç kere test yaptım hiç çizgi çıkmadı canım bence sen hamilesin allahın izniyle

aysunu merak ediyorum kızlar haber gelsin de kesin ona göre silcem gebeliği

elif şimdi ben iğne yapıyorum ya göbekten vurulduktan sonra sızlıyo seninde öyle oluyo

ayyy aynı şeyleri yaşamışız.bende çok arada kaldım 2-3 mü olsun diye ama banda embriyolog 2 olsun dedi diğerlerini dondurdum bu olmasa bile bir umudum var en azından bendede hiç belirti yok durmadan tuvaletim geliyo karnım acayip şişti herkes 3 aylık diyo :) iğneler sinir hergün tantana oluyo hemşireler çok acımasız bir ablam var iğne yapan onun dışında yani izinli olduğu zamanlarda hergün değişik hastaneye gidiyorum.bazen çok kaptırıyorum kendimi hayallere sonra korkuyorum üff ne biliyim işte hayırlısı olsun.benim ilk denemem 2 aşılama yaptım negatif bu yaptığım micro seninde öyle değilmi?a.s.
evet biz de 3 diye gittik ama embriyolog iki deyince uyduk bizde ona...kısmet tabi...olan bi tane ile oluyo ama ne bilim....
benimde karnım sürekli şiş ve gaz oluyo onun dışında çok bi belirti vs yok.iğne işi her akşam gidip yaptırıyorum başka bi yerde...morluklar ve acısı var...Aman olsunda iğneye bile üff demiyorum yani hayırlısı...
benim ilk micro.bi aşılama yaptırdım.negatif..beklemek istemedim ben hemen micro istedim canım..tabi hayırlısı.Allah tez zamanda muradımıza erdirsin...:Saruboceq::lepi:

kinder bu arada bende diğer embriyoları dondurttum onu yazmayı unutmuşum...

kızalr beni de arnıza alır mısınız?1 martta yumoşlarım toplandı.9 embriyo vardı.buğün 7 ye düşmüş.yarın 4. günümüz olacak.transfere çağrılabiliriz.kucağımız bebiş dolsuuuuuuuun...

xxnilxx canım bende senin gibi olmuştum. Kesin hamişsin canım:CüvCüv: Hadi gözün aydın hayatım:nazar:

kızalr beni de arnıza alır mısınız?1 martta yumoşlarım toplandı.9 embriyo vardı.buğün 7 ye düşmüş.yarın 4. günümüz olacak.transfere çağrılabiliriz.kucağımız bebiş dolsuuuuuuuun...

canım diğer ayrıntılarıda yaz nerde tedavi oluyon sorun ne kaçıncı deneme tamammı bide hangi protokolle oldu (uzun,kısa veya dondurulmuşla)

Son düzenleme:
xxnilxx canım bence de sen hamilesin.çok sevindim.kesinleşince yaz da okudukça mutlu oluyorum bu sonuçları valla.ay sonunda yeniden başlıyorum cesaret veriyor bu haberler.

sefdacım sana da bol şans, inşallah 16 martta iyi haberlerle dönersin, inşallah bize teyze olacağımızı haber verirsin..
orbiss beslenmeme dikkat etmeliyim birdahaki denemeye kadar , haklısın, buarada bildiğiniz faydalı şeyler var mı birdahaki denemeye dek yapabileceğim? yani faydalı besinler ya da yememem gereken özel birşeyler? siz uyguladınız mı böyle şeyler?

dervişçim ben forumlardan bi karışım tarifi aldım uyguluyorum şimdi olumlu sonuç alanlar olmuş ama sanırım senin de yazın vardı o topikte:uhm:Karanfil,tarçın falan olan karışım 20 gündür falan kullanıyorum bakalım hayırlısı Allah'tan...

sorun sperm morfoloji bozukluğu.ilk tüp bebek denemem.meorialde tedavideyiz.kısa protokolle...buğün ya da yarın transfer olacak.7 embriyomuz kaldı.6 sı iyi.1 i her an gidebilir.

kızlar yine dayanamadım bugun transferle birlikte 12 günüm ikinci çizgi çıktı dua edin kızlar bu gerçek hamilelik olsun hayatımda ilk defa bu çizgiyi gördüm ben

AAAAAAAAAAAAAAAAA inanmıyorum niiil hamilemisin kıssss ay canım hayırlı olsun umut oldun bana yaaa işallah bu deneme benimde olura.s.

iremcim canım bilmiyorum hemen kapılmak istemiyorum olursa bu bir mucizedir derim canım ben pozitifim ilk önce hayırlısı için dua ediyorum hem kendim için hem sizler için yarın sonuç alıcam kesin sonuç bilgi veririm yalnız kasıklarım çok ağrıyor benim

iremcim canım bilmiyorum hemen kapılmak istemiyorum olursa bu bir mucizedir derim canım ben pozitifim ilk önce hayırlısı için dua ediyorum hem kendim için hem sizler için yarın sonuç alıcam kesin sonuç bilgi veririm yalnız kasıklarım çok ağrıyor benim

ınsallah hamılesındır olumlu sonuclarla donersın buraya allah emeklerınızın mukafatını versın dualarımız senınle...

nil kısss olmassa nasıl çıksın ikinci çizgi hayret bişisin anacım ben hayatımda ve hatta rüyamda bile ikinci çizgiyi görmedim

Back
X