2009 Ales İlkbahar Dönemi

ne zaman gelir?ben birde gelmiyormuş sonra ösym merkezinden almak gerekiyrmuş falan diye duydum da..

sınavın olacağım hafta perşembe gününe kadar gelemzse perşembe- cuma ösym

temsilciliklerinden 3 tl karşılığı alınabiliyor.. acele etmenize gere kyok yani ...benim üds

kağıdım sınava 4 gün varken gelmişti...

hayirli ugurlu olsun benim yine gelmez kesin kpss belgemi 2 apartman yanda bulmustuk bizim postaci biraz garip ya adresi tutturamiyo ya gelen herseyi yere atiyo mirmirmirmir

ay ay hadi bakalım..ben diğer sınava gireceğim inşallah.. umarım herkes başarılı olur bu sınavda .iyi sonuçlarla gelin bakalım..

kızlar ya alese girmeye karar verdim
yüksek lisans yapmak istiyorum
ama en son 2005 te lese girmiştim
ales soruları les gibi mi korkmaya başladdım ya
sonbahar dönemi kendimi denicem
işten izin alıp yüksek lisans yapmam zor ama denemek istiyorum şansımı

kızlar birde hatrımda kalan kpds ye girmek gerekiyo mu yüksek lisans için

Bana da bugün geldi kızlar..
Herkese hayırlı uğurlu olsun:):):)
alkisalkisalkis

Arkadaşlar benim eşim özel bir üniversitede okutmanlık yapmak istiyor. TOEFL var.MBA'ini Amerika'da yaptı.Bir de ALES istiyorlar. Genelde kolay mıdır soruları?Ayrıca minumum kaç puan alınması gerekir?

Arkadaşlar benim eşim özel bir üniversitede okutmanlık yapmak istiyor. TOEFL var.MBA'ini Amerika'da yaptı.Bir de ALES istiyorlar. Genelde kolay mıdır soruları?Ayrıca minumum kaç puan alınması gerekir?

sınav soruları kişiye göre değişir ama kolay olduğunu söylüyorlar.bende bu yıl ilk defa gircem. Türkçem iyi ama matematikte kötüyüm bakalım nolcak.özel üniversitelrin puan barajları değişiyor üniversitelerin kendi siteilerine girip bakabilirsin canım

benim iyi değildi melish yaa herkesin iyi sanırım
turkceyi yetiştiremedim ben moralim bozuldu ona mat da 60 net yaklaşık işte
sayısaldan 70 ucu ucuna ya alırım yada işte 65-70 arası bişeyde kalırımfisfisfis

bende bu pazar günü sınava girdim güz döneminde sözelden 82 almıştım ama bu sınavda sözel bana biraz daha zor geldi matematiktende toplam 40 soru yapabildim yetişmedi 70 civarı alırım heralde

bende sözelde 10 soru yetiştiremedim ..sayısalda da 8 boş bırakmak zorunda kaldım süre yetmediği için dönemedim ...inşallah 75 üstü alırım say bölümünden...

ay kıslar inşallah dediklerinizden daha fazla alırsınız .güzel bir sürpriz olur size ..ben de kasımda gireceğim ..bakalım hayırlısı olsun hepimize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…