2009 Ales İlkbahar Dönemi

bugün son güüüüün ..almadım ben yaa neden bilimiyorum hazır hissetmiyorum kendimi ,artık sonbahara :))))))

giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum..mutlakaaaa soruların içeriği hakkında yorumlarınızı bekliyorum ,mülakat vakkasını da tabiiiiii

bende türk dili ve edebiyatı son sınıf öğrencisiyim ilk kez sonbaharda girdim sorular basit fakat süre yetersiz hiç çalışmadan 73 aldım fakat benim en az bir 80 almam gerekio daha da çalışma fırsatım olmadı malum vizeler tez yetiştirme çabaları...şu son zamanlarımı çıkmış soruları cevaplamakla geçirmeyi düşünüorum umarım işe yarar Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

selam arkadaşlar,allah hepinizin yardımcısı olsun! :Saruboceq:
biliyorum hepiniz sınava adapte olmuş biçimdesiniz ama biraz alakasız bir sorum olacak. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
kamu yönetimi son sınıftayım(aöf),yüksek lisans konusunda karasızım? diyelim iyi bir puan aldım ve bir üniversite başvurumu kabul etti,yüksek lisans giderleri çok yüksek diye duydum öyle mi? ve hocalar kendi öğrencisi olmayanları çok zorluyorlar diye bir dedikodu da geldi kulağıma.

Son düzenleme:
yldzcım harç ücretleri çok pahalı değil diye biliorum kamu yönetimi mezunu arkadaşım Marmara' da tezli yükseklisans yapıo harç ücreti de dönemlik 150 tl falan ama araştırmalar ve tez için biraz para gidebilir diğer soruna gelince tüm hocaların öle olacağını sanmıorum Marmara'daki hocaların çalışanlara esnek davrandıklarını duymuştum

Allah'ım ales i unuttum ben ((( klava: :çok üzgünüm: :a015: :bbo: kötükedihüso Çok üzgünüm çoook
kaldım yine özel öğrenciliğe Çok üzgünüm çoook

çok teşekkür ederim,bana tavsiye edebileceğiniz bir bölüm var mı peki?
doğrusu yüksek lisans konusunda yeterli bilgiye sahip değilim,iş konusunda sadece kamu yönetimi diploması ile iyi bir yere gelebileceğimi zannetmiyorum,tabi o kişiye bağlı ama ne bileyim yine de umudum yok gibi... :çok üzgünüm:

Buna en iyi sen karar verebilirsin. Sececegin bölüm hangi alanda calismak istedigine, hayatini nasil devam ettirmek istedigine göre degisir. Sadece CV'de bulunsun, etiket olsun diye yüksek lisans yapilmaz.Bu egitimin yalnizca maddi külfeti yok, manevi olarak da cok yıpratıyor insani. lisans seviyesinde calistigin kadar ders calismak yeterli olmayacak. arastirmalar, sunumlar, projeler...hepsine ciddi emek harcamak gerekiyor.Bütün bunlari degerlendirip hayatinla ilgili en iyi karari sen verirsin.

selam
yooo öyle çok değil ki lisansla aynı sayılır yani 400-500 değil
ben mezun olduğum okulda yapıyorum yükseklisans
başka okullardan gelenler de var ama hocalar hiçte dışlamıyorlar
aksine biraz daha hoşgörülü olabiliyorlar bazen...
çalışanlarda var onlarada toleranslı davranıyorlar

kızlar kardeşim sınava giricek.bu sınava nerede girileceği eve zarflamı geliyor nereden öğreniliyor merak ediyorda ilk defa giricek..

ne zaman gelir?ben birde gelmiyormuş sonra ösym merkezinden almak gerekiyrmuş falan diye duydum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…