Sınava 1 ay kaldı hadİ bakalım hayırlısı
yldzcım harç ücretleri çok pahalı değil diye biliorum kamu yönetimi mezunu arkadaşım Marmara' da tezli yükseklisans yapıo harç ücreti de dönemlik 150 tl falan ama araştırmalar ve tez için biraz para gidebilir diğer soruna gelince tüm hocaların öle olacağını sanmıorum Marmara'daki hocaların çalışanlara esnek davrandıklarını duymuştum
çok teşekkür ederim,bana tavsiye edebileceğiniz bir bölüm var mı peki?
doğrusu yüksek lisans konusunda yeterli bilgiye sahip değilim,iş konusunda sadece kamu yönetimi diploması ile iyi bir yere gelebileceğimi zannetmiyorum,tabi o kişiye bağlı ama ne bileyim yine de umudum yok gibi... :çok üzgünüm:
selam arkadaşlar,allah hepinizin yardımcısı olsun! :Saruboceq:
biliyorum hepiniz sınava adapte olmuş biçimdesiniz ama biraz alakasız bir sorum olacak. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
kamu yönetimi son sınıftayım(aöf),yüksek lisans konusunda karasızım? diyelim iyi bir puan aldım ve bir üniversite başvurumu kabul etti,yüksek lisans giderleri çok yüksek diye duydum öyle mi? ve hocalar kendi öğrencisi olmayanları çok zorluyorlar diye bir dedikodu da geldi kulağıma.
Kendı kendinize deneme sınavları yapıyorsanız puanınızı olcmek ıcın su sıteyı kullanabılırsınız. Gercege yakın puanlar verıyor dıyorlar.
Ales puan hesaplama
Kendı kendinize deneme sınavları yapıyorsanız puanınızı olcmek ıcın su sıteyı kullanabılırsınız. Gercege yakın puanlar verıyor dıyorlar.
Ales puan hesaplama
kızlar kardeşim sınava giricek.bu sınava nerede girileceği eve zarflamı geliyor nereden öğreniliyor merak ediyorda ilk defa giricek..
ne zaman gelir?ben birde gelmiyormuş sonra ösym merkezinden almak gerekiyrmuş falan diye duydum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?