2009 Ales İlkbahar Dönemi

çeko : Çevre Ekonomisi bölümünün fakülte içinde öğrencilerce kullanılan telaffuzudur :))

Bölüm bölüm farketmez arkadşlar, önemli olan bölümünüzün ne olduğu değil. eşit ağırlık mı , sayısal mı, sözel mi bu önemli. O dalda ki puanınız baz alınacak başvurunuzda. Ve benim hocalarımın söylediği şu ki 80 al garanti olsun . Ama 75-80 arası kurtarır dediğim gibi. 70 düşük.

evet çalışma ekonomisi ve end ilişkileri..bu bölümde olanlar hemen anlar diye yazdım canım teşekkür edeirm açıkladılğın için sağol kuzum..80 iyi bakalım inşallah alırız arkadaşlar..

ayrıca ilkbahar ile sonbaharda olan sınavlar arasında zorluk derecesi nedir bilen var mı? benim bi ark mayıstaki sınav daha kolay oluyormuş dedi...bilemiyorum ben de kasımdakine girmeyi düşünüyorum ama böle bi istatistik var mıdır acaba...ben çıkmış soruları incelemedim açıkçası....giren arkadaşlarımdan yorum alabilirim tşk edrima.s.

Senin duyduğunun aksine ben de ilkbahar dönemi daha zor oluyor diye duymuştum Ama bunlara aldırış etmemek lazım, saçma buluyorum. Soruların içerikleri her yıl aynı sonuçta,bir önce ki seneyle benzer olmaması içten bile değil. Biraz geçmiş sorularla pratik yaptıktan sonra tamamdır Ben hiçbir şey çözmeden girdim 77 küsür aldım,ilkbahar için daha umutluyum ama bakalım (;

hadi bakalım ben de sohbahara girmeyi düşünüyorum çalışmamdan memnun değilim açıkçası ama inşallah sen girersin benden önce de yorumlarını alırım ...sağol tatlımmm

arkadaşlar meraba iktisatta tezli yüksek lisans için kaç puan almak gerekioo??? bide bilen varsa ege yada ist ün.de kaç puan almak yeterli olurr CADIARZU

ben de bahar alese giricem arkadaşlar..minimum 85 almam lazım..siz hangi kitapla hazırlanıyorsunuz?pazartesi kitap alıcam da....

ok canım...yani şöle hem örnekli hem konulu hem de bol sorulu geçmiş dönem sorularını da içeren iyi bişey almamız gerek...

arkdaşlar ya tezsiz yapmak istiyorum ama fiyatlarlı duydukça çok üzülüyorum yaa mesela tezli yapan bi arkadaşım söledi 9eylül üniv de yapıyormuş ve tam 9500 tl ödüyormuşşşş ..inanamadım yaa ben

neeee :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
bende dokuz eylülde yapmayı düşünüyorum
vazgeçeyim bari hiç aklıma gelmemişti bu kadar pahalı olabileceği
moralim bozuldu şimdi senağlama
nereye el atsam kuruyo senağlama
bu arada bende sadece irem yayıncılığın soru bankası kitabı var onla hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…