2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)


canım gecelik benimde pek tercihim olmayan birşey ama mecber alınıcak dogumdan sonra çok rahat ediceksin normal dogumda yapsan dr gelip alttan karnını ovarak kanamanın miktarına bakıyor pijamayla zor olur hastaneden çıkarken giyersin cicilerini inşallah hastanede fazla klamayızda evlerimizde rahat rahat yatarız kuzularla
 
demekki önden düğmeli kısakollu bir tek parça gecelik ve sabahlık bir de pijama takımı alacağım.çok teşekkür ederim.kafamdaki karışıklık gitti..şimdi netleşti.iyi ki varsınız canlarım.
 
teşekkür ederim evrişim.benim jübile yapmama var daha.al ala bitmiyor.nevresim takımı var,tırnak makası ,aspiratör,pişik önleyici krem var daha..bir de göğüs pompası alsam mı ne dersiniz? aventi beğendim..yani hastane de lazım olur mu..bunuda başak ve esrakoya deryaya sorsak unutmadan.
Dide kızçene güle güle giydir cicilerini. Hepsi çok güzel. Hele papatyalı ayakkabıya bayıldım. Yumuk yumuk ayaklarda ne güzel dururlar.

sağol aidaa..o ayakkabıları babası beğendi illa alalım dedi.giydireceğimiz günler de gelir inşallah.
 

Kadriye, Nesrin, Eftelya çok güzel cicileriniz...mutlu günlerde sağlıklı bi şekilde giyinin inşallah...

Sağolun teyzeleri oğlum teşekkür eder : )
 
teşekkür ederim petrik..daha güzelleri çağanın olsun..tabi erkek cicileri
 
didooo ayakkabının boyu kalemden küçükmüş hee :))
güzel günlerde sağlıkla giydir canım..
 
babycim güle güle giydir canım çok şirinler ama bişi sorcam ikinci foto önden görüntüsümü çözemedim -tatlicadiarzu-
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…