- 27 Mart 2008
- 1.146
- 0
- Konu Sahibi EvrimKuzey
Amanda aman pekde güselmiş baby, hele şu pembe elbisesi parlak boncuklar var gibi ne derler üstünde parça pinçik olsun inşallah :) güle güle giysin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama ben sana cok kızarım.. üşenmişsin hepsini alt alta ust uste koymussun, ne vardı tek tek cekseydın onları Baybbmm.. bole arada kaynamış hep.. yine de cok guseller anladıgım kadarıyla, görebildiğim kadarıyla :)))
telkırma canım patiğin çok güzelmiş güle güle giysin oğlun....
esrakocum kızının giysileri çok güzel bayıldım resmen kırmızı hastane çıkışlarıda değişik olmuş güle güle kullan.....
babycim istanbula bir gelmişsin pir gelmişsin valla ne güzel şeyler almışsın senin kızında güle güle giysin.... hele o pembe elbiseye bayıldım çok güzel klasik mevlüt kıyafetleri gibi değil orjinal birşey içinde düşündüm biran için kızımı hakikaten çok güzel olur meleklerimiz......
evrim benim cekimler nasıldı ama koltuk ustune bile koymadım halıya falanda koymadım duz renk parke ustunde direk giysiler çıksın dye yere tek tek egil kalk belim agrıdı valla :))) baktım baby yanyana koymus aa ben bunu niye dusunemedim dedim bende onun foto ları gorunce ben pek yoruldum egil kalk onları yere koy egil çek falan :)))
sonradan aklıma geldi yemek masasıda duz renk kahvernengi onun ustunede koyup çekebilirmismi :)))).