2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

mercimekim sizin cicileri yeni gördüm güle güle giysin Alanyadanmı aldın yanıtın evetse nerden :)

evet canım..Kaplumbağa'dan aldım...teşekkür ederiz teyzesi...

Evriş hepsi bir harika...özellikle kayınvalide yeleği..ellerine sağlık...


Norram ne kadar ucuza almışsın...yok fiyata....çıldırcam yaa..güzel günlerde giysin oğluşun...
 
kızlar ben de cicilerimi eklim bunları dün fuardan aldımm :))

sn203839.jpg
[/IMG]

sn203844.jpg
[/IMG]

sn203845.jpg
[/IMG]

sn203842.jpg
[/IMG]

sn203848.jpg
[/IMG]
 
amann..çok güzellermiş Esra..ilk sıradaki alttan çıtçıtlılara bayıldım....güle güle giyinsin oğluşun...
 
eeylemcim sağol canım ama sen çalışıyosun sanırım yani bitirememen normal ben 7-24 evdeyim boş vakit bol yani bu yüzden elde hızlı gidiyor bi bakmışım bitmiş :))
İnanırmısın müdürden gizli örüyorum ben işyerinde evde hiç örmüyorum desem yalan olmaz kaydirigubbakcemile3evde uyuyasım geliyo çünkü.
Aldığın cicilerde pek güzeldi güle güle giyer inşallah.
Next e ve Mohtercare e gittim.. sezonun son ındırımının dibinde idi magazalar.. rakamlar normaldi.. ama insanlar bedavaymıs gıbı saldırıyordu, inanılmazdı yaaa, kapış kapıştı magazadakı ürünler:1shok:

s7301076.jpg


s7301077.jpg


s7301079.jpg


s7301083.jpg


s7301085.jpg


Neden bise de böyle güsel seyler yapmıolar.. şunun şirinliğine bak yaaa,bende istiyorumm, fendeeeeeeeeee

s7301097.jpg


s7301101.jpg


s7301102.jpg

Evrişim döktürmüşsün yine yakışıklıya cicileri.
 
Esracim mavi ve yesil tuluma bayildim, cok seker ya...iyi gunlerde giysin bebisin...
 
canım bebişinin cicileri çok tatlı allah içinde oğlunuda görneyi nasip etsin sağ sağlim
 
Mercimekim.. saol canım,ciğerim güzel dileklerin için.

Esracımmmm, ha şöyle yaaaa.. koyun gozunuzu seveyım.. sahane seyler almıssınn, kesene bereket..

Eylemim tesekkur ederım tatlım güzel dileklerine..

Bedef Hn.. tesekkur ederim dileklerinize.. Agustos annelerinin yuzde 90 ı erkek anası.. hepimizin adına ben sizin dileklerinizin hepimize nasıp olmasını dılıyorum can-ı gönülden, sağolasınız.
 
kızlar çok tşklerr hepimiz güzel günlerde giydirelim siz niye almıyosunuz daha bendemi anormallik var gördüğüm yerde dayanamıyorum alıyorum sizde alın artıkk ve koyun cicilerii
 
evrişim cümlemizin kesesine berekett derler ya çocuğa giydirdiğin haram yedirdiğin helal diye biz paso alıyoruz galiba kaydirigubbakcemile5
 
evrişim cümlemizin kesesine berekett derler ya çocuğa giydirdiğin haram yedirdiğin helal diye biz paso alıyoruz galiba kaydirigubbakcemile5

Yafrum, valla abartmıyorum, daha yolun basındayız ya.. zamanla alınacak seylere ben 4 haftalıkken basladım :)) ondan benim çok görunuyor ama değil gercekten de.. hepsini düşünerek, tecrubeli annelere danısarak alıyorum.. bir de su an indirimin son zamanları, aldık aldık.. yoksa rakamları katlıyorlar sagolsunlar, ondan derdim.
 
gypsera fuardan aldıkların çok şirin, birtek sen gidebildin aramızda galiba, bizde niyetlendik ama misafir geldi pazar pazar kısmet olmadı, tvden izledim biraz : )
 
haklısın evrişim bende özellikle minik şeyler almıyor hep 3-6 aylıktan başlıyorum hemen büyüyor diye birde dedğin gibi gezince çok uygun buluyorsun ben chicco nun outletini buldum eminönünde,gördüğün o iç tulumları 5 liraya aldım pazardan gitsen alamazsaın bide kalitesi yani,bende aslında marka takıntısı yok ama söz konusu bebiş olunca insan en güzelini istiyor ayrıca çokta uygun fiyata sen istanbulda olsaydın oo altüst ederdin burayı çünkü burda daha çok alternatif var hatunlarr hadi sizdee maaşları aldığınız gibi gezmeye başlayınnnn ucuz ama kaliteee burdaaaa :CüvCüv:

kayracım cümlemiz sağlıkla giydirsin bebişlerimize cicilerimizi inşallah

Petrikcim bide telkırma gitti sanırım fuara ,fazla perakende yoktu toptan ağırlıktaydı ama ben yinede buldum alıcak birşeyler nisanda bi fuar daha var diyodu bi arkadaş onada giderim artık,fuarlar güzel fikirler veriyor en büyük avantajıda bu zaten..
 
gyps esra eminönundeki chicco nun outlet magazasınn dışında birde ikitellide lcw nı outleti var fiyatlar cidden farkedio üstelik herşey var 0-1 yaş için..battaniyeler falanda var.. tavsiye ederim...ahh birde mothercare outletini bulsam tamamdır...istanbulda avrupa yakasında mothercare outletini bilen varmı?
 
dsc01130zv6.jpg

w640.png

Bunlar oğluşun Romanyadaki teyzesinden ilk hediyeler. Henüz gözümüzle göremedik ama cuma günü getirecek inşallah..Şimdiden şımartmaya başladı...
 
ben onun o cep telefonu boyundaki ayakkabilarini yerim, bendede ayakkabi manyakligi vardir, gecen gun mothercare e girdim kiyafet yerine ayakkabilara bakiyorum :)), cinsiyeti kesinlessin bi suru alicam her model, anasi gibi koleksiyon yapicak..allahtan kiz degil, oglan daha kisitli oluyor, kiz olsa kiyafetten cok ayakabisi olurdu herhale:))
 
esra ve telkırma bayıldım cok güzeller.

esracım fuardan aldıkların cok güzel gidemedegım için cok üzgünüm :çok üzgünüm:
 
kızlar çok tşklerr hepimiz güzel günlerde giydirelim siz niye almıyosunuz daha bendemi anormallik var gördüğüm yerde dayanamıyorum alıyorum sizde alın artıkk ve koyun cicilerii

yok canım sende bı anormallık yok.benım burda pek fazla alısverıs imkanım yok ama bugun aldım bı kac parca bıse eklıycemmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
 
X