2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saol tazefasulye antibiyotikle geçecek inşallah ilaçlarımı araştırdım B katagorisindeymiş

3 ayda sadece 1 kez balık yiyebildim, canım hiç istemiyor zorla yemem lazım,
sebze ve salata istiyor canım, cevizi hergün yiyorum umarım balığın yerini tutar
 
evrisim bayılırım yurumeye keske bende yuruyebilsem ya
neyse ctesi gunu insallah
buarada pijamalarım olmuyo beli lastikli bi esofmanım var onunla yatıorum 2 gundur
onuda hamile olmadanonce almıstım cok rahat die yani hamile esofmanı deil
ctesi bakuyu altust edip kendime pijama almam lazım

balık muhabbetinin ustune olcak ama bende buaksam balık pisiriyorum
haftada 2kere sart koyduk pazar-pers gunlerimiz bekleriz hepinizi
 
Az önce beş km yürüdüm.. sonra da sıkı bir ağırlık çalıştım.. şimdide karnım acıktı meyve suyumu içip doyuruyorum.. ay tırsıyorummm feet vucutluğum bozulmasın di mii ama

Tabii canım, ne yani, çocuk doğurmak aşkına, fücutlarımız mı bozulsun.. Çok haklısın.

Allaaam yareppim!!! Kanımca 66 kg ile hamile kalan bir vatandaş olarak (ilk 3 ayı 68 ile kapatıyorum) 80 leri bir görüp gelirim diye düşünüyorum. Bu beni hiç mi hiç endişelendirmiyor. Sadece hamilelik şekeri konusu beni ürkütüyor. Çünkü bugünlerde gene çikolata bağımlısı oldum. Meyvemi de yiyorum, yoğurdumu da, ama çikolatamı da :KK43:

Hayatım boyunca asla, hasta olduğunda iştahı etkilenen bir insan olmadım. Allaha şükür demeliydim sanıırm bu cümlenin başında ama, hiç mi etkilenmez insan? Hep mi yeme modunda olur? Çok çok, öküz gibi yediğimden hazımsızlık yaşarım :)
 
haftada 2 kere kurubakliyata onem veriyosunuz dimi kurufasulye barbunya yada yesil mercimek
bulgur pilavı pirincten daha faydalı bebis icin bunuda unutmayalım
 
ay kızlar merak ediyorum karınlar ne zaman büyümeye başladı hamiş olduğunuz anlaşılıyormu..? cinsiyetler bellimi?
 
Şimdi Balıktan Sorumlu Devlet Bakanım Aftabrum.. okudum okudumm yine aynı duruma geldik.. şu konserve ton balıgı ıle ne kadar sıklıkta koklaşabiliriz.. bi yazıver gözünü seveyim..

Milkshakemm sevindim kendini toparlamana, bu da gecti.. şükür buna da..

Baybmmm bir daha "maşallah bana" falan deme gözüm.. sorna görüyorsun toparlayamıyoruz seni... benim de nazarıms adece kendime değer.. ondan ıyı bılırım.

Şu beyin küçülmesi.. kendinin pratik zekalı olması ile övünen beni bile büzdü ya.. hamilelik budur işte.. buzdolabını anlatmak ıcın eşine - Hanı içine meyve sebze koydugumuz sey var ya.. die die çırpınırsın.. adam da sana aval aval bakar..

Az önce beş km yürüdüm.. sonra da sıkı bir ağırlık çalıştım.. şimdide karnım acıktı meyve suyumu içip doyuruyorum.. ay tırsıyorummm feet vucutluğum bozulmasın di mii ama lülülülülülü

Şaka şaka.. 45 dk yürüdümm.. Nergiz çiçeklerimden de aldım taze taze.. iyi geliyor bu günlük yürüyüşler bana.. Bir de Noraaaaaaa ahhhh Norraaaaa.. yürürken bir ara seni bi andımmm bi andımm... ama sorma.... nasla nanlatmamamm naslaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Kiz niye andin beni, yoksa canimin cektigi bisiler mi gordun yoldacokacimcoook solleeeee nolluuurrrrsositososito
 
haftada 2 kere kurubakliyata onem veriyosunuz dimi kurufasulye barbunya yada yesil mercimek
bulgur pilavı pirincten daha faydalı bebis icin bunuda unutmayalım

Vallahi kuzu.. elimden geleni yapıyorum.. gücüm yettiğince.. artık yemek pişirmek ulvi görev olunca insan daha bir sıkılıyor acıkcası.. düzgün beslenmek için ciddi çaba sarfediyorum.. ne kadar işe yarıyor orasını Allah bilir.. ama balık konusu ev literatürüne giremedi hala.. ne acı ki söylemek gercek budur.. et ile de cok mutlu barısık vede sevecen değiliz.. :KK43: ama zorluyorum.. hiç değilse tahin pekmezi eksik etmemeye çalışıyorum..

Çıtırfasulyemmm.. 58 ıle basladım.. 3. ayı 61 ıle kapadım.. hani su 7. ayımdayım 3 kılo aldım.. hala fıstık gibiyim hamilesi olmayacağım.. çok da.............. değil açıkcası.. onun ihtiyacı olan herseyi yemeye calısıyorum.. sevdiğim, ona zararı dokunacağını bildiğim bir çok şeyden feragat ederek.. gerisi Allah kerimmmm:icecream:
 
Kiz niye andin beni, yoksa canimin cektigi bisiler mi gordun yoldacokacimcoook solleeeee nolluuurrrrsositososito

Söylemem cicimmm......... naslaaaaa.... yalfarma foşunaaaaaaa sölememememem delikafadulden

Ama ciğerden andımm seni yanii o kadar diyeyimmmmŞeniz
 
:KK66:ÇİN TAKVİMİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNLERİ :KK66:


1,babymom........kız.............................. ……………….......…….1,dide .......................erkek
2,tuana3434.......kız............................. ……………….......……. 2,petrik......................erkek
3,aftabru............kız............................ …………………....….... .3,başak3....................erkek
4,defnedamla.....kız............................................................. ...4,desdona..................erkek
5,perlin..............kız........................................................ ....... 5,lalece......................erkek
6,gamze_hlm.....kız............................................................... .6,norraa.....................erkek
7,comely_08......kız............................................................... .7,esrako....................erkek
8,eftalya66.........kız.......................................................... ..... 8,nilüfersahh..............erkek
…………………………............................................................ 9,aidaa……………......erkek
…………………………………………………………….…..............10,figenn………….…...erkek
……………………………………………………….………..............11,kayra42……….…...erkek
.................................................. ..........................................12,başak35................erkek
.................................................. ..........................................13,pinky42.................erkek
.................................................. ……………………................14,gizze.....................erkek


:KK66:DOKTOR CİNSİYET TAHMİNLERI TAHMİNLERİ :KK66:

GİZZE………………………………….……….KIZkaydirigubbakcemile2
DİDE……………………………………………ERKEKgamyoncuiremsu
EFTALYA66………………………………...…ERKEKgamyoncuiremsu
HELİN HİVDA…………………………………
FİGENN………………………………………...ERKEKgamyoncuiremsu
KEOPS35………………………………………ERKEKgamyoncuiremsu

kızlar eklemedıklerım yazsınlar çin takvimine göre cınsıyetlerı bende buraya eklıyeyım :KK70:
 
:roflol::roflol::roflol: HELİNNNNNNNNNN cinsiyetinii söyle comellyyy eee.. öldüreceksin sen beni pembe göbek yaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: Ya yanlış yazmışım sonrada değiştirmiyim komiklik olsun dedim:dance::dance::dance: pekı ya o zaman o bebişinin cinsiyetini öğrenmedımıkı yawfff :eek:
 
kızlar benim göbiş zaten vardı alt yapı sağlamdı yani:eek: az çıktı ama hamile gibi değil çok fazla dikkatli bakınca anlaşılıyor.... yani normal göbişli halim gibisırnaşık şey 65 kilo ile hamile kaldım tombiş anne ben ama 14 haftalık olduk hala kilo almadımCADIARZUbendemi bir problem var anlamadım sakın zayıf kalayım diye bir düşüncem yok yeterki bebeğim sağlıklı olsun ben herşeye razıyım kilolar bir şekilde verilir ama aşırı iştahsızlık var bende canım hiçbirşey istemiyor ve etten tiksindim diyebilirim...benim durumum sanırım çok vahim:çok üzgünüm:
 
kızlar bebişlerimizin kalp atışlarıda cinsiyeti belli edermiş.yani bu aslında istatistiksel olarak kanıtlanmış. sizin kalpler kaç çarpıorrrr. yavaşlar erkek hızlılar kız diye okudum özellikle amerikanca sitelerden :):)):
 
bu arada izmirde izmirliler buluşma fikri süper. mart ortası ben izmirdeyim.2 hafta kadar kalacağım ve ok isterim bebişleri tanıştırmayı göbekten göbeğe.
 
Şimdi Balıktan Sorumlu Devlet Bakanım Aftabrum.. okudum okudumm yine aynı duruma geldik.. şu konserve ton balıgı ıle ne kadar sıklıkta koklaşabiliriz.. bi yazıver gözünü seveyim..

teveccühünüz EVRİŞ hanımcım,
en az 10 makale okudum bu konuyla ilgili ve benim anladığım kadarıyla gıdacılar bile karar verememişler ton balığının tüketimine. ama hepsinin ortak olarak kabul ettiği tek şey: AYDA İKİ KERE YEMENİN HİÇ BİR ZARARI YOK
yani en zaralı diyen bile ayda 2 ye izin veriyor. ama ayda ikiyi iki gün üstüste yapmasan iyi olur. belli aralıklarla yemek öneriliyor.
zaten pek çok katkı maddesi ve de zararlı metaller , hiçbirinin AKUT etkisi yok, uzun yıllar yeme sıklığına bağlı olarak KÜMÜLATİF olarak zarar veriyorlar vücuda. birikim olmadığı sürece zararı olmuyor. ama bazı bakteriler var ki bunların etkisi AKUT da olbiliyor. örneğin bezelye konservesinin bozulmuşunun içindeki bakteri.... bunlar anında etkisini gösterip ölüme bile yol açabiliyor. zirai ilaç bulaşıkları, toxoplazma gibi şeyler civadan daha korkunç yani.
bu da demektir ki herşeyi dozunda yersen faydalıdır.... hiçbirşeyi abartmamak lazım....

buarada bu yazı alıntı değildir, gıda mühendisliği yıllarımdan hatırladığım kadarıyla tamamen benim görüşümdür, çok ciddiye almayın lütfen. tamamen benim fikirlerim.
 
HOŞGELDİN tazefasulye,
DÜN GÖNLÜNÜ ALACAK ŞEYLER YAZMIŞTIM AMA OKUMAMIŞSIN GALİBA HİÇ DEĞİNMEMİŞSİN.... ÇOK DARILDIM BAK ŞİMDİ......

HADİ BAKALIM EL SENDE, ŞİMDİ DE SEN AL GÖNLÜMÜ
 
X