2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bişeyler yemeliyim... Bu hamile halinizle kedoşuma verdiğiniz destek için hepinizi öperim çok...

Cıgerım benım.. sen Esra ya ne bakıyorsun.. emın ellere teslım ettık dıye balici cocuklara kopegını teslım edenle mı dertleseceksın.. kaydirigubbakcemile3 şükür evladın yanında.. gerısı onemlı değil..
 
MERCİMEK,
gözünaydın canım. maşallah oğluna. şimdiden 50cm mi olmuş? annesi gibi mercimek olmayacak anlaşılan. haklısın herkes bebeğini görünce sanki dünyanın en tatlı varlığını görmüşl gibi oluyor. bütün bebekler çok güzelmiş meğer. ben eskiden çok çirkin bulurdum yeni doğmuşları. ilk 2-3 hafta hiçbişeye benzetemezdim. şimdi anne karnındaki halleri bile çok sevimli geliyor.

Şimdi bu aşağıda görmüş olduğunuz fotoyu şu sebepe koydum; biz annemle dış kapıyı nasıl süslesek diye düşünürken sadece tüllerle bağlanmış bu halini bile gayet sevimli buldum. 2-3 balon, tül vs kullanarak siz de yapabilirsiniz diye, fikir vermesini amaçladım.

dsc03681a.jpg


Bu daa, çok marifetli anneciğimin eseri. Sağdan soldan gördüğüm çamaşır sepetlerini tarif ettim kendisine, bunu çıkardı ortaya! Çok başarılı değil mi?

dsc03693s.jpg

kapı süsü tamamdır TAZE bence. çok sade ve şık. sokak kapısı için çok süslü bişey yapma zaten. ben çok beğendim, bu yeterli.... ellerinize sağlık.
annenin de ayrıca çoooooook eline sağlık. nefis yapmış. bayıldım. kimin kıyafetleri asılacak onun içine? senin mi oğlunun mu? yani küçük mü büyük mü pek ayırdedemedim. ama gerçekten çok muntazam dikmiş.... güzel günlerde kullanın.

salıya okey o zaman tatlım
doktora pztsi gidicektim salıya ertelerizzz ama daha geç olmasın çarş anacım gelicek temizlk vs yapicezzz malum şafak sayamıyorum ne zaman doğurucam belli diilll kafamçokkarıştı
nasıl yani? salı buluşacaksak sen doktora salı mı gideceksin? o nasıl olacak? biz salı günü 12 gibi buluşsak mesela, sen önce doktora sonra bizim yanımıza mı geleceksin? yetişebilecek misin? olmadı salı sabah kahvaltıya gideriz, 1 e kadar otururuz sen bizden ayrılınca doktora gidersin. ama karşıdan gelenler için sabah kahvaltıya yetişmek zor olabilir. kahvaltı servisi gerçi 10da başlıyor. 10dan 1 e kadar 3 saat takılırız. zaten benim de annem burda olacak, çok uzun kalamam. ayıp olur kadına. sıkılır evde tek başına.



hmm nazancım dün msjını okudum ama baglantıdan dolayı cvp yazamadım tinybaby tulumların olmasını umuyorum ama 5gun önce kuzum 2900 grdı ,artık olcakmı olmıycakmı şüphelı.ben yınede denıycem,çünkü cok şirinler.onu giyince cokda derlı toplu olur bebek artık kısmet canım

boşver be MİNİK im zorlama bebeği sığdıracağım diye. nurtopu gibi doğsun da evladın boşver tulumlar arta kalsın. hatıra olurlar giymese de.... sıkıştırma çocuğu içine.... zayıf doğan bir bebeğe verirsin sen de.... kime niyet kime kısmet olur canım....
 
helin le konustum.. dogum tarıhı 23 temmuz.. ıkı gun once gıtmısler.. bebek 3.5 kg..:nazar: hersey yolunda dedı.. Adana da hava cok sıcakmıs.. artık yuruyemıyorum bıle dedı.. herkesı sordu.. hepınıze cok cok selamı var.. arz olunur efenim...
 
Kaçakkedi, duygulandırdın bizi valla. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini ne güzel...

Evriş, sepetin çok güzel, o süslemelerdeki kelebeklerin mavisi yok muydu sende. Beyazı da mı almıştın??

Mercimekim, maşallah kuzuna. Biz de yarın akşam gitcez..Son aylarda sıklaştı böyle haftada bir gitcez artık..

3K1M anaaa kedin bulunmuş haaa, hadi gözün aydın..

Milkshake çık ortaya artık..
 
Cıgerım benım.. sen Esra ya ne bakıyorsun.. emın ellere teslım ettık dıye balici cocuklara kopegını teslım edenle mı dertleseceksın.. kaydirigubbakcemile3 şükür evladın yanında.. gerısı onemlı değil..

haa unutmuşum bak ben onu, balicilere verdiydi di mi... evet ya iyiki uyandırdın evrişim sağolasın :roflol: şükür evet :1hug:

Ya arzu eden tabı kı.. zorla da degıl..

zorla değil tabi ama merakta bırakmasın o zaman vermeyenler de.. -tatlicadiarzu-
en azından doğurdum iyiyim desinler zamanı gelince...
 
helin le konustum.. dogum tarıhı 23 temmuz.. ıkı gun once gıtmısler.. bebek 3.5 kg..:nazar: hersey yolunda dedı.. Adana da hava cok sıcakmıs.. artık yuruyemıyorum bıle dedı.. herkesı sordu.. hepınıze cok cok selamı var.. arz olunur efenim...

aleyküm selaaam, çok sevindim maşallah...


3K1M anaaa kedin bulunmuş haaa, hadi gözün aydın..

Milkshake çık ortaya artık..

teşekkürler telkırmam, sağol varol...
 
evet öyle..ben de cinsiyetten ziyade nasıl bir tipi olacağını çok merak ediyordum..ilk defa bugün tam surat poz verdi..dr.da şaşırdı..normalde saklıyodu..büyük oranda bana benziyo...çok tatlı ama..kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş..hayatımda gördüğüm en tatlı bebek..yavrum benim canım yavrum..:))[/
Biz de gittik geldik dr.a..çok şükür herşey yolunda bi sıkıntımız yok...oğlum 2900 gr., 50 cm.de boyumuz..38.haftada çatı muayenemiz var..

Hatıra'yla karşılaşamadık gene..püfff..
QUOallah sağlıkla kucağına almanı sağlasın insallah ben daha 3 boyutluda hiç göremedim oğlumu çok merak ediyorum bende kime benzeyeceğini
bugun evdeyim hhhhiç biyere gitmicem...dün kramp giren ayagıma akşam eşim masaj yaparken sanırım fazla sıkmış bende acıı hissetmiyorum ya. bugun çok fena agrıyor resmen toplallıyorum kaslarım zedelenmiş olabilir. sıcak bi ayak duşu yapıcam bakalım sıcak suda da egvşemezse ne halt edicem.. sabah sabah adamcazı işe gönderdim aklı bende kaldı suçluluk psikolojisi akşamki masajdan oldu dedim ya durmadan arıyor nasıl oldun diye ben bi sıcak su deniyim olmazsa birde sıcaksu torbasıyla kompres yaparım...
geçmiş olsun tatlım
sorma canım bir de doktorun önceden yazdığı raporu kabul etmedi bizim müdür.cuma sevk al yeniden yazdır diyor.oysa o raporda doğum öncesi 5 haftalık iznini doğum sonrası kullanması uygıundur yazıyordu.diyor ki ne amaçla çalıştığını bilemem.doğum sonrasına ekletmek için mi yoksa çalışmak istediğin için mi? gidip yazdıracağız mecburen.ama cumadan yazarsa ek dersini alamazsın cumartesindan yazsın diyor.
zaten müdürlerin ne zaman işe yaradığı görülmüşki
geçmiş olsun canım yaaa ben uygulamadım ama bu konuda en güzel bilgi pervindedir
belki senin alerjin felan vardır olablirmi
olabilir sanırım ölüyorum kaşıntıdan
Şimdi bu aşağıda görmüş olduğunuz fotoyu şu sebepe koydum; biz annemle dış kapıyı nasıl süslesek diye düşünürken sadece tüllerle bağlanmış bu halini bile gayet sevimli buldum. 2-3 balon, tül vs kullanarak siz de yapabilirsiniz diye, fikir vermesini amaçladım.

dsc03681a.jpg


Bu daa, çok marifetli anneciğimin eseri. Sağdan soldan gördüğüm çamaşır sepetlerini tarif ettim kendisine, bunu çıkardı ortaya! Çok başarılı değil mi?

dsc03693s.jpg

Bu foto, bilin bakalım nerede çekildi =)))

dsc03678.jpg


Kahvaltı fotolarımız =)

dsc03683h.jpg


dsc03684s.jpg
valla fotolar süper bu arada yapılan malzemelerde çok güzel olmuş
MERHABA ARKADAŞLAR,

Sanırım bu topiğe girişim, doğumdan önceki son girişim olacak. Çünkü doğum Allah izin verirse Cuma günü, ama yarın saat 13:30 da hastaheye yatmamı istedi doktor. Kalple ilgili tüm kontrollerin de tamamen sezercik öncesi yapılabilmesi için. İnanın ben de korkuyorum artık, bir de kalp problemi eklenince korkum iki katına çıkıyor.

Ben bu kadar erken yatıracağını beklemiyordum, birden saati 13:30 diye duyunca moralim altüst oldu.
Tüm gün hastanedeydik zaten. Üstüne de beklemediğim birşeyi duyunca, ordan kayınvalideye gittik.
Nasıl gitti diye bi sordu ben başladım ağlamaya.
Veee iki gündür ful ağlıyorum. Sinirlerim boşaldı herhalde. Ama şimdi daha iyiyim artık.

Geçmişe pek bakamadım. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benden haberler şimdilik bu kadar.
Yani yarın saat 13:30 da hastaneye yatış ve tetkikler ertesi gün Allah izin verirse sezercik.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğim...

Sizlerin de dualarını almadan ve haber vermeden sezerciğe gitmek istemedim. Sanırım yarın artık giremem.
Hepinize bana hamileliğimin başından beri çoğunlukla evde yatarak geçirdiğim bu süreçte beni yalnız bırakmadığınız, yeri gelip sevincimi, yeri gelip üzüntümü paylaşıp bana moral ve destek olduğunuz ve daha birçooooookkkk paylaşımlarınız, yardımlarınız, fikirleriniz için çççççççççççççççççççooooooookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.
H A K K I N I Z I H E L A L E D İ N ...

Belki bir müddet giremeyebilirim. Bu süre içinde ve benden sonra sırayla doğuma gidecek tüm arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
İnşallah gün gelir bebişlerimizi nasıl besleyip, büyüteceğimiz konularında da paylaşımlarımız olur.

Başka bi yere ayrılırsanız lütfen bana özelden mesaj yazın. Çünkü tüm geçmişi okumam mümkün olmaz sanırım.

Neyse çok uzattım. Artık yatmam gerek, ama karnım aç, EVRİŞ'İM KULAKLARIN ÇINLASIN. Koci sıcak pide aldı geldi, şu an sıcak pide-peynir ve karpuz üçlüsü bizi bekliyor. :))

HEPİNİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUM ARKADAŞLAR...
TOPİĞİN İLK ANNESİ SANIRIM BEN OLACAĞIM. TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN.
TANRIM HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN....

İYİGECELER...
allah kolaylıkla ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin dualarımız seninle
Bugun aldıgımız ve benım susledıgım sepetımız.. 9 tlsına mal oldu bana.. sonradan da mınık oyuncaklarını falan koymak ıcın kullanacagım..

s7301439.jpg


s7301442.jpg

kaydirigubbakcemile3

eline sağlık çok gözel olmus canımalkisalkisalkis
 
arkadaşlar,
yarın eşimin doğumgünü. ne zamandır ne alsam diye düşünüyorum. kafamda bir iki şey vardı. ama zaman su gibi aktı geçti. güya bu sene son güne bırakmayacaktım. ama yine miskinlik yaptım. daha doğrusu kararsızlık. hep çok özel bişey almak için kendimi kasıyorum ve beceremiyorum son dakkaya kalıyor hiç hoş olmuyor. o ise bana hep çok özenli davranıyor. şimdi tutuşmuş durumdayım. ne bir parti organize edebildim (bütün arkadaşlarımız tatilde) ne de hediye alabildim. yarın akşam ablamlara gideriz belki doğumgününü orda kutlarız. ama ya hediyesi ne olacak? bugün hava müsait çıkıp bişeyler baksam. aklımda olan şeyi çok aradım bulamadım. birkaç yere daha gideyim bari. cevahire gideyim desem, köprü trafiği olacak. zaten iyice ağırlaştım nasıl dolaşacağım o kadar süre? biletixten bişeyler baksam, yakın zamanda istediği bir konsere bilet alsam, bu kez de ben gidemem ki, yalnız mı göndereceğim? ayyyy kafa yiyeceğim.
 
ıZMıRıN ÜÇ GÜLÜ,
hem sinemaya hem kahvaltıya gidilmiş. ne güzel. üçünüz de süper görünüyorsunuz. ne güzel yakın oturduğunuz için sık sık buluşabiliyorsunuz. biz istanbullular çok dağınık oturuyoruz. ESRAKO ile ben biraz yakınız. sizi kıskandım valla....
 
Arkadaslarım, tülleri vardı zaten bu sepetın.. ben sadece ustundekı suslemelerı yaptım.. bır sepete 40 tlsı veresım yoktu acıkcası.. kelebeklerım beyazdı Telkırmam.. onları da kullandım..

Asıl dıs kapıya yaptıgım bır sus var.. dün gittik.. tüylü bir cerceve aldık.. onun uzerını susledım.. ıcıne hoşgeldın kuzey yazıp.. dıs kapıyı tülle susledıkten sonra ustune asacagım.. hepsı bıtınce fotosunu koyacagım sıslere..
 
Yfrog - b46.jpg
bud abenim yaptığım kapı süsü ama becerebildim mi yüklemeyi bilmiyorum

çok güzel olmuş. ellerine sağlık. herkes yapmış süslemelerini gördüğüm kadarıyla. el emeği göz nuru... sizleri tebrik ediyorum. ben de yarın eminönü taraflarına gidip sarf malzemelerimi alıp yapacağım. haftaya bitmiş olur herhalde.
 
arkadaşlar,
yarın eşimin doğumgünü. ne zamandır ne alsam diye düşünüyorum. kafamda bir iki şey vardı. ama zaman su gibi aktı geçti. güya bu sene son güne bırakmayacaktım. ama yine miskinlik yaptım. daha doğrusu kararsızlık. hep çok özel bişey almak için kendimi kasıyorum ve beceremiyorum son dakkaya kalıyor hiç hoş olmuyor. o ise bana hep çok özenli davranıyor. şimdi tutuşmuş durumdayım. ne bir parti organize edebildim (bütün arkadaşlarımız tatilde) ne de hediye alabildim. yarın akşam ablamlara gideriz belki doğumgününü orda kutlarız. ama ya hediyesi ne olacak? bugün hava müsait çıkıp bişeyler baksam. aklımda olan şeyi çok aradım bulamadım. birkaç yere daha gideyim bari. cevahire gideyim desem, köprü trafiği olacak. zaten iyice ağırlaştım nasıl dolaşacağım o kadar süre? biletixten bişeyler baksam, yakın zamanda istediği bir konsere bilet alsam, bu kez de ben gidemem ki, yalnız mı göndereceğim? ayyyy kafa yiyeceğim.

Bileklik falan takmayı seven bırı ıse.. ona cok şık bır bıleklık alabılırsın.. deri ve gümüş karısımı.. spor tarzı bısı.. misal..
 
arkadaşlar,
yarın eşimin doğumgünü. ne zamandır ne alsam diye düşünüyorum. kafamda bir iki şey vardı. ama zaman su gibi aktı geçti. güya bu sene son güne bırakmayacaktım. ama yine miskinlik yaptım. daha doğrusu kararsızlık. hep çok özel bişey almak için kendimi kasıyorum ve beceremiyorum son dakkaya kalıyor hiç hoş olmuyor. o ise bana hep çok özenli davranıyor. şimdi tutuşmuş durumdayım. ne bir parti organize edebildim (bütün arkadaşlarımız tatilde) ne de hediye alabildim. yarın akşam ablamlara gideriz belki doğumgününü orda kutlarız. ama ya hediyesi ne olacak? bugün hava müsait çıkıp bişeyler baksam. aklımda olan şeyi çok aradım bulamadım. birkaç yere daha gideyim bari. cevahire gideyim desem, köprü trafiği olacak. zaten iyice ağırlaştım nasıl dolaşacağım o kadar süre? biletixten bişeyler baksam, yakın zamanda istediği bir konsere bilet alsam, bu kez de ben gidemem ki, yalnız mı göndereceğim? ayyyy kafa yiyeceğim.

zor bir durum bende hep aynı seyiyapıyorum o yüzden istedigim gibi olmuyo hiç
 
Yavrular.. bana telefonunu vermıs olsaydı coktan aramıstım ben onu.. ama vermemıs..üsgünüm..
dimi keske hatırlatsaydıkda belklım ozaman verırdı numarasını.neyse elbet bı haber cıkacak,hayırlısı olsun
:

bulundu evrişim kedim, çok mutlu oldum. esranın çillisinden de özür dilerim, kötü yola düştü diye laf etmiştim :KK43: ühüüüü başımıza gelmiş olabilir bir benzer durum. Kınamayacaksın işte kimseyi hiçbir şeyi mafoldumben
yaa senmısın dalga gecen kaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Var yaa.. Tugbaaaaaaaaaaa.. cok fenasınn cokk... Mucıze nın analık duyguları ıle oynamayın nan delikafadulden
laelaelaelaelae lülülülülülü laelaelaelaelae
Didom.. bu son ıs gununu kutlar.. goslerınden operım.. artık yayılma vaktın hayırlı ugurlu olsun..
delikafadulden aaa son iş günümü.hayırlı oldun DİDOMMM hadee gözünaydın.bol bol yayma vaktıdır artıkınnnnn
boşver be MİNİK im zorlama bebeği sığdıracağım diye. nurtopu gibi doğsun da evladın boşver tulumlar arta kalsın. hatıra olurlar giymese de.... sıkıştırma çocuğu içine.... zayıf doğan bir bebeğe verirsin sen de.... kime niyet kime kısmet olur canım....
kaydirigubbakcemile3 yok sıgdırmaya çalısmama ama kızımaa,nazan teyzesınden bı hatıra olarak saklayacagım kesın.valla neye niyet neye kısmet konusunu şöle degıstırmek zorundayım,şevval e niyet şevval in oyuncak bebegıne kısmet kaydirigubbakcemile3 kimseye veremem :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
helin le konustum.. dogum tarıhı 23 temmuz.. ıkı gun once gıtmısler.. bebek 3.5 kg..:nazar: hersey yolunda dedı.. Adana da hava cok sıcakmıs.. artık yuruyemıyorum bıle dedı.. herkesı sordu.. hepınıze cok cok selamı var.. arz olunur efenim...
ayy canım yaa,hayırlısı amanınnnn nekadar daraldıı zaman böleeeee.herkez sırayla dogurmaya baslıyo cumadan itibarenn.:teytey:
 
Hanım arkadaslarım;

Telefon numaralarınızı vermenız ıcın bu son cagrı.. bana telefon numarasını gondermeyenler.. lütfen numaralarını ozelden ıletsınler..
evet bencede numarasını vermeyen kımse,buraya ugramayanıda merak etmesın lütfennn :dilcikar: aynı durumda biz olcaz çünkü,gıdecek doguma bız çatlıycaz meraktan iyimi diilmi diee. oyüssden recaaa ederis numaranızı bırakınızz,evrimde bı sapıklık sezmedım henüz içiniz rahat olsun gacııılarrr delikafadulden
 
X