Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm öbür topiğinize katılamadım tanışamadım ama buna katılmak istiorumm ağustos 29ta oğlum gelcek inşalah herkese hayırlı doğumlar dilerim :sm_cool::sm_cool:
hoş geldin bebeğinde hayırlı olsun doğum yapınca bebeğinin resminide yollarsın ağustos bebeklerine ekleriz
dide senden haberleri bekliyorum aynı durumdayız cumartesi söyliceğin şeyler banada fikir olurcumartesi çocuk doktorumuza gideceğiz ona da soracağım bu meseleyi.size de bildiririm
nazan ben hal ağrı kesici devam ediyorum bende saatlerce başım ağrısa geçmesini bekler kullanmazdım şimdi 1 kutu minoset bitmek üzere çok rahatlatıyo yoksa dikişlerim çok sızlıyo...birde narkozun etkisinden boğazım kuruyo o zaman senin dediğin gibi öksüremiyorum bile suyla geçirmeye çalışıyorum çok zor gerçekten sezaryantopiğimiz hayırlı olsun.
kızım uyuyor şuan. allahım onu benim nazarımdan korusun. o kadar çok seviyorum o kadar çok izliyorum ki onu... hep derler ya en çok annenin kendi nazarı değermiş diye, resmen çok korkuyorum.... ama bakmaya da doyamıyorum.
öksürmek hapşurmak ve gülmek dikişlerimi patlatacak gibi oluyor. siz de durum nedir? doktora sordum hapşurursam ne olur diye, birkaç kere hapşurmakla bişey olmazmış. çok şiddetli hastalanırsak ve sürekli öksürecek filan olursak tehlikeli olabilirmiş... aklım çıkıyor öksürük filan tutacak diye.... benim hiç hoşuma gitmedi valla sezeryan olmak.... hayatımda ilk defa ameliyat olduğumdan mıdır nedir bana çok zor geldi. hiç ağrı kesici filan kullanmadım, acaba kullansam daha mı rahat ederdim siz kullandınız mı?