Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Ağustos anneleri bebeklerinize hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
canım benim bez de genelde deneme yanılma oluyo.bende ilk bebeğimde prima ile başlamıştım ama sürekli kakası sırtından çıkıyodu değiştirmek zorunda kaldım.molfix ve huggieste güzel.
ben prima yenidoğan aldımm bu gün 7. günümüzz bitti bileee oğlum accik yapınca bile baarıyooo .. şimdi 2 numarasına başladım yeni bebek boyutu aynı sadece üst dokusu farklı ilk kakalar biraz farklı oluyoo biz bitirdik onları normale döndük artık...kaydirigubbakcemile2
1-2 yıllık anne olan arkadaşlarım primanın gevşek bağlanması durumunda nahoş durumlarla karşılaştıklarını söylediler. huggies önerdiler, beli lastikli, çok rahat! Onu kullanıyoruz!
1-2 yıllık anne olan arkadaşlarım primanın gevşek bağlanması durumunda nahoş durumlarla karşılaştıklarını söylediler. huggies önerdiler, beli lastikli, çok rahat! Onu kullanıyoruz!
evet yaa ben prima kullanıyorum ama sızıntılar oluyo çok sıkı yapmak istemiyorum bi yeri acıycak die o zamnda heryerimiz ıslanıyoo huggiesi deneyim bende o zaman... saol...
ben 2008 ağustos annesiyim prima ilk zamanlar en güzeli fakat ben 4 aylıkken babystar ı keşfettim ve gündüz sürkli babystar kullanıorum.Sadece gece prima bağlıyorum ne olur ne olmaz diye o da ...Pişik olur falan canı acır benimde canım acır sonra gerçi kocaaa dana oldu maşallah :))) a.s
Ben şimdilik prima kullanıyorum ama biraz daha büyüyünce gündüz daha ekonomik bir marka (can bebe, vs...) gece prima kullanacağım. Deneyimli arkadaşlarımın tavsiyesi bu yönde :)