2009 Ağustos Anne Adayları Doğum Takip Çizelgesi

GiZZe

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
438
143
Merhaba,

Dide arkadaşımın başlatmak istediği takip öizelgesini başlatıyorum kızlar.. Ama güncel bir liste olmasını istediğim için ben kendimle başlıyorum lütfen sizde bilgilerinizi buraya yazarsanız herkesi eklemiş olurum... Son kilo değeri de sürekli değişeceği için ayda bir kez ya da 2 haftada bir güncellenmesi daha doğru sanırım...

İşte takip çizelgemiz...

Eklentiler

• $takiptq3.jpg
    $takiptq3.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 276
Eklentiyi beceremedim yaf. CADIARZU

Neyse tekrar deniyorum

Hadi bana yardım edin arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?

Eklentiler

• $2pq2iau.jpg
    $2pq2iau.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 4.689
Son düzenleme:
canım resmi bu siteye gönder ImageShack® - Image Hosting
ama oradaki kutucuk işaretli ya onu kaldır yani resize imaje
sonra host it e tıklayınca açılan sayfada aşağıda Show Advanced Linking i tıkla oradaki linki buraya ekle

eklerken grafik ekle seçeneğini kullan sarı kare kutucuk varya o işte

Bu sefer oldu galiba. Çok teşekkür ederim Petrikcim..kaydirigubbakcemile5

Ama kimse bilgilerini yazmamışş. Kıslarr nerdesiniz???

takipzg6.jpg

rica ederim canım bende buna benzer bişi hazırlamıştım kilosunu yazan var istersen sana gönderirirm
ilk ben yazayım bari sat 17 Kasım 2008 - sat a göredoğum 23 Ağustos 2009
cinsiyetini 1 ay sonra yazarsın : ) 60 kiloydum şimdi 61,5

bende yazayım SAT a göre 31 temmuz
Doktorun verdiği tarih 2 Ağustos
Cinsiyet erkek
Başlangıç kilom 60 şimdi 65 eline sağlık güzel olmuş.

GİZZE bizi 7 numaraya yazarmısın niye dersen biraz uzun ama yazarsan sevinirim.

rica ederim canım bende buna benzer bişi hazırlamıştım kilosunu yazan var istersen sana gönderirirm
ilk ben yazayım bari sat 17 Kasım 2008 - sat a göredoğum 23 Ağustos 2009
cinsiyetini 1 ay sonra yazarsın : ) 60 kiloydum şimdi 61,5

Olur canım. Çok sevinirim..Teşekkürler tekrar tekrar a.s.

GİZZE bizi 7 numaraya yazarmısın niye dersen biraz uzun ama yazarsan sevinirim.

Tabi canım benim yazarım nie yazmıyayım?:CüvCüv:

Buyrun listemizin ilk hali....

takipgk5.jpg

canım biz mi eklicez sen mi anlamadım:KK43: bizim 26 ağustos oğlum oluor. 49kilodan 53 oldum. muhtemel doğum tarihini bilmiorm . daha kimse söylemedi :KK43:

ben de yazıyorum...
sat a göre doğum tarihi 13 Ağustos
muhtemel doğum belli değil
cinsiyet erkek
başlangıç kilom 59
son kilom 60.5

canım biz mi eklicez sen mi anlamadım:KK43: bizim 26 ağustos oğlum oluor. 49kilodan 53 oldum. muhtemel doğum tarihini bilmiorm . daha kimse söylemedi :KK43:

Ben ekliyeceğim canım. Siz yazın ben ekliyeyim demek istemiştim...

ben de yazıyorum...
sat a göre doğum tarihi 13 Ağustos
muhtemel doğum belli değil
cinsiyet erkek
başlangıç kilom 59
son kilom 60.5

mercimekim, muhtemel doğum tarihi olarak dr ların söylediği tarihi kastetmiştim canım... Ama sezaryan olacak arkadaşların tabi daha erken olcak.. Neyse şimdi boş kalsa bile ileri ki günlerde dolucaktır inşallah di mi? hihoyyythihoyyyt

takipeo0.jpg

Yafrumm.. benim sat 11 agustos muhtemel 1 agustos baslangıc: kılo 58 su an : 62 (artık tartılasım yok acıkcası..) cinsiyet yok daha..

canim benim sata gore 14 agustos, muhtemel dogum 19 agustos, baslangic 59kg simdi 62 kg(en son 1 hafta once idi).oglusum olucak buyuk ihtimal...

Yafrumm.. benim sat 11 agustos muhtemel 1 agustos baslangıc: kılo 58 su an : 62 (artık tartılasım yok acıkcası..) cinsiyet yok daha..

Seni ekledim tatlımmm... Kilolar önemli değil zaten sağlıkla alalım inş kucağımıza kuzularımızı en önemlisi bu :ecrin_bebek:

takipay8.jpg

Norra, zehraa sizi de eklerim canlarım..

Bu arada sadece aftabrunun kızının ismi mi belli arkadaşlar? Başka isim düşünen arkadaşlar yok mu???

Ben şimdi çıkyıorum. Evde internette problem var muhetemelen bağlanamayacağım kısslar.. Yarın sabah da dr randevum var.. Öğleden sonra grşrz..

Ama siz yine de bilgilerinizi yazın ben müsair olduğumda güncellerim.

Herkese iyi akşamlar...
takipzg1.jpg

Son düzenleme:
canım sata göre 3 ağustos.doğum tarihim 28 temmuz.kilo 60 idi şimdi 65.biraz şişkoyumda :KK43:
bebişim kızda olsa erkekte olsa ismi ÖMÜR...bu arada emeğine sağlık bitanem ellerine sağlık...

Son düzenleme:
Aaa ben bu topiği daha yeni gördüm:1shok:Ne güzel liste olmuş. Herkese MAŞALLAH:nazar:

Benim doğum tarihim sata göre 31, ultrasona göre 30 Ağustos. Cinsiyet sürpriz, kilom, sumo güreşçisiyle yarışırsırnaşık şeyBaşlangıç 76, şimdi 77:bbo:

gizzecim çok güzel olmuş.canım ama bize bir bak 11 lere kaymışız teyzesi .

X