2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gerçekten cok güzel bi dua idi bende bütün insanlık için ediyorum hrkes mutlu olsun ALLAHım kim ne istiyorsa onu ver diye benmki klasik ama :utangac:

beğenmek ne demek, her güzel duaya bayıla bayıla amin derim :)) ağzınıza sağlık ikinizin de arkadaşlar. Bu arada hazır mübarek cuma günündeyken, dua kapısının da açık olduğunu umarak, inşallah 2009u geçmez diye de dua edeyim bari kendim içindelikafadulden

amın dıyem bende
moralım cok bozuk rabbıme dua edıyorum bıan once işler duzelsın yoksa kafayı yıycem bu kezde ödemeler ertelendı oysa enıstemden borc alıp beyaz esyalarımı ödemestım bı hafta daha beklıycek

allahım sana cok şükür genede:

oo Allah yardımcın olsun uğur böceği, amin, dediğin gibi buna da şükür, Allah tan işin var neticede çalışıyosun, diğer firmalarda duyuyoruz işini kaybeden insanları. Eniştem yabancı değil deyip sallayabilirdin de, bunu dert edindiğine göre Allah da yardım eder, tez vakitte halledersin.
İşine de bol bereket dilerim. Düzelecek inşallah, hep böyle gitmeyecek. Bozma moralini kaydirigubbakcemile2

Amin arkadaslar ALLAHım sen gör bizleri senağlama böcügüm bozma moralilini hallederiz bitanem

oo Allah yardımcın olsun uğur böceği, amin, dediğin gibi buna da şükür, Allah tan işin var neticede çalışıyosun, diğer firmalarda duyuyoruz işini kaybeden insanları. Eniştem yabancı değil deyip sallayabilirdin de, bunu dert edindiğine göre Allah da yardım eder, tez vakitte halledersin.
İşine de bol bereket dilerim. Düzelecek inşallah, hep böyle gitmeyecek. Bozma moralini kaydirigubbakcemile2

öle tabı ama çok sinir oldum genede allahım buyuk ınş hepsı duzelır ayy bıde buluşma yapıyoruz ve benım ogun param olmazsa cok üzülürum yaasenağlama ceyıs alısverısı yapcazda:utangac:

hadi ya burdaki arkadaşlarla mı? toplu olarak mı? çeyiz alışverişi? delikafadulden ay tabi alışveriş deyince şimdi benim gözüm döndü.

canımcım bende alamıcam belkim ki benm hiç bişeyim yok üzülme takılırız biz senle senağlama bende olursa ben alırım sana istediğini

gasolıne bu arada sana h geldın demeyı unuttum ya kusra bakma cnm sıkkın bıde iş vardıa.s.
sende gelmek ıster mısın gelırsen adını hemen yazarım bırazndan lınk verım ona tıkla gelırsen yaz tmm mı tatlım

gulpembe cok saol cnm düşünmen yeter alsammbıle cok az şey alırım onemlı olan sızlerı görmek

evt gasoline hosgeldin ben biraz bu konularda yabaniyimde -tatlicadiarzu- birbirimizi tanımısız oluruz en azından güzel geçicek eminim okadar cıtır biarada :jeyyar:

ne kusuru aşkolsun, hoşbuldum :) Bayağı kalabalık toplanmış orda ya ne güzel, benim haftasonu durumlarım karışık, cmt çalışıyorum, pazar günümü de ayırmam gereken biri var ama bakalım :bbo: ayrıca davet için de teşekkürler

ben cumartesileri calısmıyom iş olmadıgı için benmde pazarım var ama ikimiz için alıcaz herşeyi oda bigün idare etsin bizi delikafadulden

sağolasın gülpembe hoşbuldum :) bende de az buçuk yabanilik vardır aslında :1ninca: İnşallah alışveriş olayını da ayalamaya çalışırım, bakalım.

afıyet olsun ben cok yemek secerım hıc sevmıyom bu huyumu ama napım-tatlicadiarzu- kırmızı et yımem ve erkek aşçımızın yemeklerını beğenmıyom

olsun cnm ınş gelebılırsın yazarım senıde ayarlarsıan tanısırık yenı uyesın tabı bıde

Back
X