2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kızceler iş yok bugun tatıl verdık:delphin: ama ssk ışlerım vardı şirketten geldım bırazdan cıkcam kıb öptum
allah herkesın işini rast getrsın allah buyuktr 30 kişiyi ucretsız ızne gönderdık:çok üzgünüm:

kızceler iş yok bugun tatıl verdık:delphin: ama ssk ışlerım vardı şirketten geldım bırazdan cıkcam kıb öptum
allah herkesın işini rast getrsın allah buyuktr 30 kişiyi ucretsız ızne gönderdık:çok üzgünüm:

kolay gelsin canım sende kendine cok ii bak ve ii davran üzme tatlı canını tamam :1hug: :teselli: ALLAH işçilere patronlara yardım eder hiç kimse böle olsun istemezdi ama yardımcımız olsun ALLAH :çok üzgünüm:

amın
gulpembe senın guzellık dıe bıldın sey guzelık deıl cnm allah herkese kalp gonul guzellığı versın beden guzellığı toprak olur o kalır bunu unutma
bu arada ya 12 yada 5 nısan olcak bende kafayı yedım aöf sınavları 5 nısandaymış 12 nısan olursa olur artık ıkı tarhten hangısı kısmet ıse bazılarını gelemıycek neysem onlarda 2.gelıler

haklısın böcüğüm önemli olan ruhun güzelliği kesin tarih belli olsun sekerim bende suan için problem yok ben gelirim yeterki bi tarih kesinlessin ben gelirim 12 nisanda da benm kardeşimin dogum günü var ama hallederiz bi şeklde canımcım

uyy valla bu bulusmada cok başım ağrıdı neden mı ıkı tarhten bırını son zmnlarda karar vercz bu mart ayını bıle bulur aöf sınavları kesın bellı olsun o hafta yapmayıp bı sonrakı haffta yaparızkı gelenler gelsın genede gelemeyenler olursa 2. buluşmaya ınş

ınş gunde bellı olur paramızda olur gelırık alırık saklarık ask yuvamızda aldıklarımızı

inş canım ALLAH hepimize hayırlı işler nasip etsin ALLAH herseyi gönlümüze göre versin

amın
gulpembe senın guzellık dıe bıldın sey guzelık deıl cnm allah herkese kalp gonul guzellığı versın beden guzellığı toprak olur o kalır bunu unutma
bu arada ya 12 yada 5 nısan olcak bende kafayı yedım aöf sınavları 5 nısandaymış 12 nısan olursa olur artık ıkı tarhten hangısı kısmet ıse bazılarını gelemıycek neysem onlarda 2.gelıler

aa o tarihte sınav varsa sonrasına alalım haberim yoktu bak. daha önümüzde koskoca bi mart ayı var don't panic!

Selamlarrrrrrrrrrrrrr Şeniz

Kahvemm bilmiyordum düğün tarihini, hayırlısıyla gerçekleşir düğününüz inşallah :asigim:

Ocean çok sevindim senin adına canım, herkes acemi olarak geçti bu yollardan, en güzel şekilde yaşarsınız her şeyi inşallah a.s.

Eylülcüm çok geçmiş olsun, şimdi nasıl hastanız ?

Ben süper bir hafta geçirdim, gerçekten çok eğlendim.
Sanırım ben de bu yaz istenecek kızlardan biriyimm :asigim:

selam hacerim hg bitanem iyisin mutlusun cok sevindim Şeniz
inş yaza sende istenirsin sevdigine kavusursun cnm
hersey gönlünce olsun
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş hepimizin

Back
X