Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok değil % 10
ama ne bilim moral bozuyo yinede senağlama
oyyy tatlım geldin bak sonunda verdin müjdeyi:lepi:merhabalar kızlar..
birkaç kez buraya uğrayıp,inşallah ben de görücüye çıkarım demiştim..
sanırım dualarım kabul oldu...
erkek arkadaşımla konuştuk, karar verdik, yaz gibi yahut eylül gibi beni istemeye gelcekler..
nişan-söz gibi bir şey yapacağız evde...
çok acemiyiz bu konuda ne yapcaz bilmiyoruz hiç..
neyse bakalım o zamana kadar tecrübeli arkadaşlardan yardım alırım..
Allah hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin..
hepinizi öpüyorum..
sevgiler....
ınş eylul bacım benıde ısteyenler var en cok gözume kestrdım bırı var ama hala kafam çok karısık sözlumden once bırlıkte oldum ınsan 1,5 kadar cıktık ayrıldık ben 3 yıl cıktığım sözlumle ayrıldım o kişide ben terkettım hep bana derdı sen mustıden ayrılcan o senı sevmıyo gercekte ben sevıyom derdı hatta sözlumle aynı yere cıktı askerlıklerı sözlumu tanıyodu yanı sımdık ekımde nışanlanak dıo ben hayr dıyorum offfbıda hata yapmak ıstemıyom
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz çok tatlı şeyler bunlar ya (gerçi benim pek tatlı olamamıştı ya neyse) tecrübelerimizi aktarırız sana.merhabalar kızlar..
birkaç kez buraya uğrayıp,inşallah ben de görücüye çıkarım demiştim..
sanırım dualarım kabul oldu...
erkek arkadaşımla konuştuk, karar verdik, yaz gibi yahut eylül gibi beni istemeye gelcekler..
nişan-söz gibi bir şey yapacağız evde...
çok acemiyiz bu konuda ne yapcaz bilmiyoruz hiç..
neyse bakalım o zamana kadar tecrübeli arkadaşlardan yardım alırım..
Allah hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin..
hepinizi öpüyorum..
sevgiler....
höö:1shok:gunaydın fıstıklar
ocean ne aran nan sen burdaşakkıdı benı mı takıp edıyon bende ekımde cıkcam görucuye :dilcikar: hayrlısı olsun balım h geldın tkrar
yesılgoslu bacı hıc uzulme dıyemem ama kötunun ıyısı olduğunu düşün ıyıkı bı işin var de bende ıkı yıldr zam nedır bılmem ama şükür edıoym ustelık aldımız asgarı gecım ındrımlerınıde vermıyolar yanı benım maaş 600 tl bıle deıl artık ama şükredıyom
eylul ben ona zmn verdım aslında ocakta gelceklerdı olmaz dedım nerdeyse 1 yıl erteledım
bana değer verdığıne ınanıyorum ama en buyuk sorun mantık ıle aşk bı araya asla gelmıyo cnm ya
sımdık evı yok kırada oturcaz ve çalışmak zorunda kalcam
annem dıo kızım mal ıcın ınsan kaybetme bızım neyımız vardı dıo bız 5 cocukla elımızde bı bavulla ıst geldık sımdık evlerımız var sevıyorsan çalışır yaparsınız dunya malı dunyada kalır bence annem cok haklı ama benım asıl kafama taktığım hata yapmak ıstemem bu sadece onun ıcın öle deıl benı ısteyenler arasında maddı durumu cok ıyı olanlarda var ama dıomya sankı bı daha hata yapcam gıbı bı hıs var
gayfee bak sımdık sana cvp vercem beklede önce şu bulusma tarıhını de baa 5 yada 12 nısan hangısı uygun lısteme yazıyom senın karsına hangı tarh ağır basarsa o zmn buluscaz
5 mı yazım 12 mı yazım
kahvem tatlım ben evde cok sıkılırım ama bı sorun var ben cocuğum olunca calısmak ıstemıyom kendım öğretmek ıstıyom doğruyu yanlışı ben öğretem ama ozmn hep calısmak zorunda olcam belkı 1 yıl evde olurum kendı paramı kazanmak ıstıyorum evt neysem nan kafam karıstı
bu arada cokta yakısıklıdır hanı ya neysem bulusunca resmımızı ceker koyarım bakarsınız gayrı
kahvem yazıyom senı 5 nısana bılesın
pazar yada haftaya persembe aman ne hazrlancam ben zatı güzelım:dilcikar:
yazdım bılenem amaç dısına cıkmak yasaktr :roflol: yok cnm tanıscaz konuscaz eğlencez
sende beğen kendını azcuk kendını beğenmezsen kımse beğenmez senı
hıc öle deılımdr