• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

valla kizlar sizinde ne güzel isyerleriniz varmis öyle, bütün gün internet basinda oturabiliyorsunuz, oh valla keske herkesin öyle isi olsa ;)

günaydın kısslarrr gününüz güzel geçmesi dileğiyle öpüveriyorum sizleri evet işyerlerimiz cok güzel benm işim geregi internetim var

nan gulpembe bende tırstım kendımden haa:roflol: allah bılır sözlum varken yazmışımdır o yazıyısenağlama neysem gectı gıttı yanlış alıntı dıek buna
nasılsınız kızlar ayy bu haftasonu avans alcam hemen gelsın

ah ah böcügüm ben avansın maasın ne oldugunu unuttum vala bide yeni türk liraları cıkmıs yane hiç elime geçmedi :jeyyar: kafamçokkarıştı onlar neki ne oluyo sırnaşık şey

nan yazık saa :teselli:
bende cok var gördumde ama hopp takste gıdıyor anlamadım bıseycık
ben pek cımrılestım haa yenı 1tl ıle 50 kurus var demır paralar bayldım onlara ınan 7 tane falan var 1 aydr saklyom hıc harcamadım bı aydr ılk defa 10 tl harcadım

bende kemerleri sıktım maas düşünce alamadıgım maaslarım falan derken iiice içerdeyim bende ama düzelirim inş mayısa kaaa bende hiç harcama etmedim bayagı bi duruyom te masallah bna

Selam kıslarrrr..
DÜn hiç uğrayamadım ne yaptınız bakalım. Var mı havadissositososito
Dün avans ve ikramiyelerimizin yarısı yattı. Sabah gelir gelmes kredi kartı taksitlerimi kapatayım dedim 250 açık kaldı bileeeşakkıdı
Bide aöf ikinci taksidi var sinir oluyorummmm devlet söke söke alıyorr. Almaya gelince kriz dinlemiyorrr:kızgın:
Vermeye gelince asgari ücretin zamını bile olağanüstü olarak 1 ay boyunca toplanıp mesai ücretlerini cebe indirirlerr sonuç % 3 -5 şeeeeee....ler.. neyseeeeeee
sabah sabah cinlerim tepemdekötükedihüso

Son düzenleme:
eylul h geldın cnm evt zama gelınce krız ama dığer turlu krız yok neysem cok şükür işimiz var dıyıp sabredıyoruz
kac tl yatrdın nan 250 tl kaldı acık allah kolaylık vere herkese ınş

gulpembe cnm benım mayısa kadr 660 arcelık 100 tl taça takstım var kalanı ıle alcam eksıklerımı cokta harcamam lazım cunku aman allah korudun önce borcu kapatım dıyorum ama kendımı o buluşmada nasıl tutcam bılmıyom

ALLAH yardım eder bize böcüğüm,eylülüm merak etmeyin.....kahvekolik ALLAH bi yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar darısı bizim basımıza :utangac:

günaydın kızçeler, nassınız bakem? ben size söylemişmiydim 30 mayısta evleniyorum Allah izin verirse kaydirigubbakcemile5

:1shok: hıc duymadıydım nan gözun aydınn:jeyyar: eksıkler bıttı mı gelıyon mu alısverıse sende bızlen galıba mayısın ılk haftası olcak :asigim: darısı bıze ınş:1rolleyes:

gulpembe ınş cnm burcu gelemıyormuş mandaln 9 10 mayıs dıyordu bakalım kesın tarh bellı olcak
benım mayısa kadr 660 tl arcelık 100tl taç borcum var gerı kalanı saklıycm sonrada alısverıs yapcaz ınş kendıme hakım olurum

ALLAH yardım eder bize böcüğüm,eylülüm merak etmeyin.....kahvekolik ALLAH bi yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar darısı bizim basımıza :utangac:

teşekkürler canım darısı başına inşallah kaydirigubbakcemile5

:1shok: hıc duymadıydım nan gözun aydınn:jeyyar: eksıkler bıttı mı gelıyon mu alısverıse sende bızlen galıba mayısın ılk haftası olcak :asigim: darısı bıze ınş:1rolleyes:

gelicem gelicem merak etme. eksikler biter mi bacım uğraşıyoruz işte.

Back
X